Trať Trnava - Kúty

Tax napsal:
dem napsal:
No tak som si to pozrel a pamätal som sa dobre.
Prvá veta Vreda:

vymodelui cokoliv komukoliv a rychle. ...

Nie, ono tam bolo ešte predtým niečo iné a jeden z moderátorov to zmazal skôr, než som si to stihol prečítať. Ale včil to je už úplne jedno. Ale že Vred Pit je Brzda, tak to mi došlo až neskôr. Keď na moje želanie vymodeloval Tigra z Monprachenu a tragač Járu Cimrmana musím uznať, že mi spôsobil menší šok :D

Na druhou stranu měl Brzda1 alias Vred Pit celkem kliku, protože admin nějak nesnáší dvojí identitu. Jenom to že i pod druhou identitou něco vyrobil ho zachánilo. IP adesa a styl práce hovořil jasně.

No, mě to bylo celkem jasné už od začátku, páč jsem si říkal: přece ten Brzda určitě pokračuje, nemyslím si, že by ho to přestalo bavit.
A taky že jo. Ale díky němu máme tak krásné modely nádraží a zastávek. To říkám z toho důvodu, že já bych si na něco takového určitě netroufnul. Mě bohatě stačí, když si udělám nějakou aktivitu, sem tam ji pustím do světa a to je tak všechno.:D

brzda1 napsal:
hoši, najlepšie na tom je, že starí borci to ani tak nekomentovali a dokonca boli aj ochotní pomôcť, hold, rozvaha a um...:) a ten tragač sa mi náhodou celkom podaril a musím uznať, že som si jeho modelovanie celkom užil.. aj toho tigra:)

No, když cokoliv a rychle, nič iné než ten tragač Járy Cimrmana mi ani napadnúť nemohlo :D Jedine ešte snáď nová trojsystémovka ZSSK rady 393. Ten Tiger z Monprachenu k tomu pribudol už len tak samovolne. Ale že si vedel o čo ide svedčilo, že nie si nejaký teenager, ten by nemal tušenia, o čom Sandokan bol.

Pepa z Nuslí napsal:
No, mě to bylo celkem jasné už od začátku, páč jsem si říkal: přece ten Brzda určitě pokračuje, nemyslím si, že by ho to přestalo bavit.
...
Tohle Pepo neříkej (nepiš), ať to nezakřikneš (nezapíšeš) :D Víš kolik kvalitních modelářů za těch deset let skončilo buď z rodinných důvodů nebo je to jednoduše přestalo bavit a to adminem tohoto fóra počínaje a například Honzou Švecem konče.
Já Vredovi Pitovi také zpočátku naletěl, ale přišel jsem o zahajovací divadlo, které přes noc nějaký hypraktivní moderátor, který vše také zbaštil i s navijákem, iniciativně smazal. Nemáte kopii na Silvestrovské pobavení ? :D
Pak když napsal, že vymodeluje cokoli komukoli a snesla se hromada ironických přání a někteří něco vyžadovali dost arogantním způsobem, to už semnou hlo a zkusil jsem poprosit, ať zkusí něco z Deteriovy fotodokumentace, který ji modelářům nabízel. A když vystavil skupinu domků do Mnichovic, tak mi trklo, že tuto úpravu od někud znám, hned jsem porovnal s prezentací, jak to má brzda a bylo vše jasné. Následný email se zásilkou modelů vše potvrdil. Pár lidem kolem této trati jsem to řekl, aby se věci nazývali pravými jmény, ale ať mlčí, protože jsem byl zvědav. jestli to zde někdo odhalí. Možná někteří také tušili, ale myslím, že ve finále to bylo každému jedno a dál to neřešili.

Pane Šemora, to nebylo přes noc, ale přes poledne. Musím uznat, ale že bych dle začátku netušil, že je to skvělý modelář. Ovšem přišlo mi divné, že za cca půl hodiny jsem měl v sz krásný obrázek domku tuším tatranský lieskovec. Časem mi přišlo, že takovou prezentaci opravdu někdo měl a nakonec je ve Vaší trati psáno, kdo modeloval a je tam:...brzda(vred pitt)

Všetky svoje modely nahadzujem priebežne na web, len je toho už strašne moc, kopec vecí som vymodeloval a už aj zabudol, že mám. Takže upratujem oprašujem a dorábam lody,potom zverejňujem. Všetka fotodokumentácia, čo mi bola zaslaná je spracovaná, takže do mesiaca bude na webe všetko, čo mi kto poslal a chcel vymodelovať, nič som nevyhodil.

Zdravím chcem sa len spýtať (aby som sa zase nepýtal blbo ako to mám za zvyk) je táto trať volne ku stiahnutiu alebo sa zaňu platí?
ďakujem

CANDY napsal:
... chcem sa len spýtať - aby som sa zase nepýtal blbo ako to mám za zvyk ...

Opäť si nesklamal. Len tak ďalej :D

Táto trať sa dá stiahnuť len z harddisku Brzdovho PC

Ja myslím že by autor mohol pridat aj nedokoncenu trat.A po case dat update.Myslim ze by to nebolo zle.

Ale když už si dal s tím takovou práci a ještě není dokončena, ať ji vydá až bude kompletně hotová no ne? :) Brzda určitě ví proč to dělá.

Už to malo byť vonku,ale ešte nie je, tak aspoň dačo, že to nespí. Konečne sa mi podarilo nafotiť originál a hlavne domodelovať depo, ktoré bude už čoskoro úplnou minulosťou ( zborené) a toto ostane ako jeho veľmi verný model. Asi takto.....iné zborojenie naftou a vodou v trnavskom poňatí, všetky budovy a šachty depa sú vymodelované real a osadené podľa GPS. Chýba mi ešte dajaká udržbová budova na vjazde a remíza, ked zas bude chvííľa času, tak pohnem aj s tým. A tu ochutnávka trnaského depa:

Brzda - super bomba !!! Do toho depa chýbajú len nejaké static panťáky a je to ako v reáli.

Pekné, nezabudni na vodné žeriavy. Na mojích fotkách keď som točil video z trate ešte sú.

Back
Nahoře