Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:Do GA plánuješ vymodelovať origoš budovu ? Lebo ja som do ŽSR130 len preskinoval Taxov model.
brzda1 napsal:Nevie mi niekto poradiť, z koho je toto dielne?.....už som zistil - Rado Rabatin. Nevie mi niekto prosím poradiť na neho kontakt?
Tax napsal:brzda1 napsal:Nevie mi niekto poradiť, z koho je toto dielne?.....už som zistil - Rado Rabatin. Nevie mi niekto prosím poradiť na neho kontakt?
Zajtra mu zavolám - snáď neni na dovolenke - a vybavím ti autorské práva.
brzda1 napsal:... nechcel otravovať s tými fondom písma, ak nezabudneš, pošli mi ho, alebo link. Dík
Mates napsal:Koukám Kostěnice stokrát jinak (nebo jinde),těší mě že je o domky zájem a kvůli nim jsme začal modelovat,protože v jednom z nich jsem bydlel,takže rada pro nečinné: i takováto motivace i když jsem to neuměl a stále se mám co učit.
brzda1 napsal:Tax napsal:brzda1 napsal:Nevie mi niekto poradiť, z koho je toto dielne?.....už som zistil - Rado Rabatin. Nevie mi niekto prosím poradiť na neho kontakt?
Zajtra mu zavolám - snáď neni na dovolenke - a vybavím ti autorské práva.
Dik moc, maš u mňa pivo........mali by sme ho už dať. Som ťa nechcel otravovať s tými fondom písma, ak nezabudneš, pošli mi ho, alebo link. Dík
brzda1 napsal:..., ale na hodinách sa bude meniť čas, nevravím že pôjdu ako v skutočnosti, ale nebude tam stále to isté....................
Pavlík napsal:brzda1 napsal:..., ale na hodinách sa bude meniť čas, nevravím že pôjdu ako v skutočnosti, ale nebude tam stále to isté....................
Ahoj.
Prozradil bys, jak docílíš toho, aby se na těch hodinách měnil čas? Teda pokud to není tajné... Díky.
[/quote
úplne jednoducho sa to dá len zmenou textúry deň, noc a zložitejšie, to už je vec modelu informačnej aktívnej tabule.........
nebulus napsal:Ja som už uvažoval, že by som robil "pragotrony" animované, ale také jednoduché riešenie ako iný čas pri zmene textúry ma nenapadlo...