Trať Trnava - Kúty

Do GA plánuješ vymodelovať origoš budovu ? Lebo ja som do ŽSR130 len preskinoval Taxov model.

duuso napsal:
Do GA plánuješ vymodelovať origoš budovu ? Lebo ja som do ŽSR130 len preskinoval Taxov model.

Do Ga tak ako do každej stanice potrebujem osadiť minimálne 15 autentických objektov, napr. v Trnave sú všetky vrátane kulís periférnych sídlisk. Ja viem, zaberie to čas, ale stojí to zato. Budovy ti budú k dispozícii a keď si spomenieš, už sme sa o tom aj raz bavili. Staničnú budovu mám vymodelovanú, ale aj tak tam musím ísť dačo dofotiť. Tu sú foto objektov, ktoré plánujem osadiť do Ga.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img12.imageshack.us/img12/3028/2687953.jpg[/URL]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img6.imageshack.us/img6/6831/2687991.jpg[/URL]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img8.imageshack.us/img8/5098/116977101.jpg[/URL]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img12.imageshack.us/img12/2001/11698239.jpg[/URL]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img18.imageshack.us/img18/272/16631485.jpg[/URL]

v ŽST 130 je Ga postavená presne podľa súradníc GPS?

Tak to si ma teraz mimoriadne potešil, Galanta sa po Tvojom modelovacom výkone pripojí k početným staniciam na 130-ke, kde budú stáť originálne objekty.Áno, máš pravdu, bavili sme sa už o tom.Čo sa týka osadenia malo by to sedieť, odchýlky by som videl len kvôli väčším/menším rozmerom použitých objektov.

brzda1 napsal:
Nevie mi niekto poradiť, z koho je toto dielne?.....už som zistil - Rado Rabatin. Nevie mi niekto prosím poradiť na neho kontakt?

Zajtra mu zavolám - snáď neni na dovolenke - a vybavím ti autorské práva.

Tax napsal:
brzda1 napsal:
Nevie mi niekto poradiť, z koho je toto dielne?.....už som zistil - Rado Rabatin. Nevie mi niekto prosím poradiť na neho kontakt?

Dik moc, maš u mňa pivo........mali by sme ho už dať. Som ťa nechcel otravovať s tými fondom písma, ak nezabudneš, pošli mi ho, alebo link. Dík

brzda1 napsal:
... nechcel otravovať s tými fondom písma, ak nezabudneš, pošli mi ho, alebo link. Dík

Čil si spomínam, že si mi to mal pripomenúť v SZ, aby som nezabudol :D ... Posielm Ti link, nakúkni do SZ.

Koukám Kostěnice stokrát jinak (nebo jinde) :D ,těší mě že je o domky zájem a kvůli nim jsme začal modelovat,protože v jednom z nich jsem bydlel,takže rada pro nečinné: i takováto motivace i když jsem to neuměl a stále se mám co učit.

Mates napsal:
Koukám Kostěnice stokrát jinak (nebo jinde) :D ,těší mě že je o domky zájem a kvůli nim jsme začal modelovat,protože v jednom z nich jsem bydlel,takže rada pro nečinné: i takováto motivace i když jsem to neuměl a stále se mám co učit.

Vypadajú dobre, sú jednoduché a pasujú kamkoľvek.....takže mometálne bývaš v Križovanoch nad Dudváhom aj s domom........

Nemám slov,proste reálne Križovany ;) Super brzda!
V Križovanoch po pravej strane v smere na Sereď je nejaká koľaj-zrejme vlečka.Kam to ide ?

brzda1 napsal:
Tax napsal:
brzda1 napsal:

Dik moc, maš u mňa pivo........mali by sme ho už dať. Som ťa nechcel otravovať s tými fondom písma, ak nezabudneš, pošli mi ho, alebo link. Dík

Zavolal som, Rado zdvihol telefón, povedal som, o čo ide, takže máš súhlas k zverejneniu svojho skinu 560 ZSSK Blonski na modeli 460 ZSSK Rada Rabatina za podmienky, že skin nebudeš predávať a nebude umiestnený na žiadnom nosiči, za ktorý sa vyberá poplatok. :cool:

Ok, nebudem ho predávať...keď sme už pri tom, nekúpi niekto skin na súpravu ZSSK 560 Blonski?

brzda1 napsal:
..., ale na hodinách sa bude meniť čas, nevravím že pôjdu ako v skutočnosti, ale nebude tam stále to isté....................

Ahoj.

Prozradil bys, jak docílíš toho, aby se na těch hodinách měnil čas? Teda pokud to není tajné... Díky.

Pavlík napsal:
brzda1 napsal:
..., ale na hodinách sa bude meniť čas, nevravím že pôjdu ako v skutočnosti, ale nebude tam stále to isté....................

Ahoj.

Prozradil bys, jak docílíš toho, aby se na těch hodinách měnil čas? Teda pokud to není tajné... Díky.
[/quote
úplne jednoducho sa to dá len zmenou textúry deň, noc a zložitejšie, to už je vec modelu informačnej aktívnej tabule.........

Ja som už uvažoval, že by som robil "pragotrony" animované, ale také jednoduché riešenie ako iný čas pri zmene textúry ma nenapadlo...

nebulus napsal:
Ja som už uvažoval, že by som robil "pragotrony" animované, ale také jednoduché riešenie ako iný čas pri zmene textúry ma nenapadlo...

v jednoduchosti vždy bola sila...........inak díky za to video z Trnavy do Kútov...........je to dobrý matroš...........

Keďže Brzda mi oznámil, že sa podarilo čiastočne obnoviť disk v takej miere, že môže pokračovať v stavbe trate Trnava - Kúty, opätovne navraciam vlákno o tejto trati k životu.

To je fakt dobrá správa, úprimne povedané bolo by mi ľúto keby kľakol tento projekt.Brzda-nech to para tlačí !

Back
Nahoře