Kde a ako vziať objekty pre stavbu tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna 714.222-7
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj,

nemel byste nekdo k dispozici objekt, ktery ma minimalne polygonu, idealne jeden a neni videt (je pruhledny nebo malickaty)?
Shanim jej pro hromadnou zamenu sloupu trakcniho vedeni.
Diky.
ZSR

[split] Objekty pre staviteľov tratí

zsr napsal:
Ahoj,

nemel byste nekdo k dispozici objekt, ktery ma minimalne polygonu, idealne jeden a neni videt (je pruhledny nebo malickaty)?
Shanim jej pro hromadnou zamenu sloupu trakcniho vedeni.
Diky.
ZSR
To ti vymodeluje kazdy modelar za 5min ( ja bych se k tomu dostal nejdrive o vikendu )
a nebo pouzit model z cd_servis

To je v pohode, uplne mi to staci o vikendu - cd_servis ma 12 polys, tak kdyby slo zredukovat na 1, tak je to idealni.
Dik!
ZSR

zsr napsal:
To je v pohode, uplne mi to staci o vikendu - cd_servis ma 12 polys, tak kdyby slo zredukovat na 1, tak je to idealni.
Dik!
ZSR
Máš to mailu a trvalo to 10 minut

Naposled editoval moderátor:
RE: Objekty pre staviteľov tratí

Ivan.ps napsal:
Zdravím Vás. Neviete náhodou či niekde existuje model týchto značiek??? Ideálne s hodnotou 4,8 alebo 5,0, ale nieje to podmienkou. Hľadal som v nejakých tratiach ale bohužiaľ som zatiaľ nenašiel. Ďakujem

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img361.imageshack.us/img361/6500/znackaym5.jpg[/URL]

Ahoj, též jsem neviděl podobnou značku neviděl. Nejjednodušší cestou, jak se ji opatřit, je přeskinovat nějakou podobnou značku.

Chcel by som sa spýtať, či niekto náhodou nevie o nejakých modeloch fóliovníkov??? Všade som našiel iba skleníky, ale momentálne staviam úsek trate, kde je množstvo fóliovníkov kúsok od trate takže tie skleníky tam nevyzerajú práve najlepšie. Ďakujem

Ivan.ps napsal:
Chcel by som sa spýtať, či niekto náhodou nevie o nejakých modeloch fóliovníkov??? Všade som našiel iba skleníky, ale momentálne staviam úsek trate, kde je množstvo fóliovníkov kúsok od trate takže tie skleníky tam nevyzerajú práve najlepšie. Ďakujem
Možná by stačilo pohrát si s texturou, nicmémě podotýkám že jsem to nezkoušel.

No minimálne v okolí trate 130 a 150 je fóliovníkov dosť veľa, takže by stálo za to, urobiť modely fóliovníkov. Už na tom pracujem....

Ivan.ps napsal:
No minimálne v okolí trate 130 a 150 je fóliovníkov dosť veľa, takže by stálo za to, urobiť modely fóliovníkov. Už na tom pracujem....

Zkoušel jsi projít tyto stránky http://www.activitysimulatorworld.net/Divers_Objets_15.htm .Tam je toho celkem dost jako objekty,některé i animované.Lukáš

Ďakujem za link. Stránku som si prešiel, fóliovníky som ale nenašiel, takže hádam sa mi podarí vytvoriť schopný model. Teda ide hlavne o to získať dobré fotky...

Zdravím. Mohol by mi niekto poradiť či existuje model staničných stĺpov s rozhlasom, ktoré sa používajú pri posunoch, príp. v akej trati sa tento model nachádza a pod akým názvom? Ďakujem

Ivan.ps napsal:
Zdravím. Mohol by mi niekto poradiť či existuje model staničných stĺpov s rozhlasom, ktoré sa používajú pri posunoch, príp. v akej trati sa tento model nachádza a pod akým názvom? Ďakujem

srozhlas.s
Tzv. "blafák", je ve spoustě tratí. (i v mojí :-)

bob57_cz]Která to je ?[/quote] [quote= napsal:
Tahle. (což mi připomnělo, že bych tam mohl hodit nové screeny :-)
Já jen, že to tlačítko tady www k ní nevede. A to, co jsi teď ukázal, má "Stav prací" 2006.
Takže tvoje 130 a Petrova 140 jdou ruku v ruce ?

bob57_cz napsal:
A to, co jsi teď ukázal, má "Stav prací" 2006.
Takže tvoje 130 a Petrova 140 jdou ruku v ruce ?
Neřekl bych. Já ještě ten editor občas otevřu a něco udělám. :) A stránku jsem dost dlouho neaktualizoval (nebaví mě to). Platí, že když postavím něco nového, dám tam screeny.

Něco podobného mám ve Dvoukolejce, dokonce se to jmenuje nástupiště sypané. Samo že je bez té trávy.

Back
Nahoře