Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To ti vymodeluje kazdy modelar za 5min ( ja bych se k tomu dostal nejdrive o vikendu )zsr napsal:Ahoj,
nemel byste nekdo k dispozici objekt, ktery ma minimalne polygonu, idealne jeden a neni videt (je pruhledny nebo malickaty)?
Shanim jej pro hromadnou zamenu sloupu trakcniho vedeni.
Diky.
ZSR
Máš to mailu a trvalo to 10 minutzsr napsal:To je v pohode, uplne mi to staci o vikendu - cd_servis ma 12 polys, tak kdyby slo zredukovat na 1, tak je to idealni.
Dik!
ZSR
Ivan.ps napsal:Zdravím Vás. Neviete náhodou či niekde existuje model týchto značiek??? Ideálne s hodnotou 4,8 alebo 5,0, ale nieje to podmienkou. Hľadal som v nejakých tratiach ale bohužiaľ som zatiaľ nenašiel. Ďakujem
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img361.imageshack.us/img361/6500/znackaym5.jpg[/URL]
Možná by stačilo pohrát si s texturou, nicmémě podotýkám že jsem to nezkoušel.Ivan.ps napsal:Chcel by som sa spýtať, či niekto náhodou nevie o nejakých modeloch fóliovníkov??? Všade som našiel iba skleníky, ale momentálne staviam úsek trate, kde je množstvo fóliovníkov kúsok od trate takže tie skleníky tam nevyzerajú práve najlepšie. Ďakujem
Ivan.ps napsal:No minimálne v okolí trate 130 a 150 je fóliovníkov dosť veľa, takže by stálo za to, urobiť modely fóliovníkov. Už na tom pracujem....
Ivan.ps napsal:Zdravím. Mohol by mi niekto poradiť či existuje model staničných stĺpov s rozhlasom, ktoré sa používajú pri posunoch, príp. v akej trati sa tento model nachádza a pod akým názvom? Ďakujem
Tahle.bob57_cz napsal:Která to je ?
Já jen, že to tlačítko tady www k ní nevede. A to, co jsi teď ukázal, má "Stav prací" 2006.bob57_cz]Která to je ?[/quote] [quote= napsal:Tahle. (což mi připomnělo, že bych tam mohl hodit nové screeny![]()
Neřekl bych. Já ještě ten editor občas otevřu a něco udělám.bob57_cz napsal:A to, co jsi teď ukázal, má "Stav prací" 2006.
Takže tvoje 130 a Petrova 140 jdou ruku v ruce ?