Pepa z Nuslí
Průvodčí
Pavle klid. Všechno je v pořádku. Další díl bude opět v mé a Joskově režii.Pavlík napsal:To jste to hoši celkem rychle poslali ven. Kloubouk dolů![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavle klid. Všechno je v pořádku. Další díl bude opět v mé a Joskově režii.Pavlík napsal:To jste to hoši celkem rychle poslali ven. Kloubouk dolů![]()
Ahoj Bastarde, tu aktivitu jsem nějakým nedopatřením smazal, když jsem dělal úklid na webu. Zatím si nepamatuju, jestli ji mám v MSTS, ale pokud ji budu mít, tak ji tam samozřejmě dám.bastard napsal:Ahoj,z Tvého webu nejde stáhnout aktivita R 615 od Thora,mrkni na to. Díky!
Pepa z Nuslí napsal:Můžete stahovat všechny tři díly aktivity rychlíku R 440 EXCELSIOR.
Dík, taky jsem se s tím sral půl roku než jsem to pustil ven. Chtěl jsem to udělat s maximální precizností, aby to bylo maximálně hratelné. Co jenom mi dělalo za problém, že jsem si na poslední chvíli vymyslel s tím vozem a následnou "pomalou" jízdou rychlostí 120 km/h. A to jsem za víkend poskládal celý traffic od Přelouče až do Prahy a pak jsem si říkal, já to musím vydat jak to leží a běží, páč to slibuju už docela dlouho. Doufám ale že jsi jel podle spodních rychlostníků!!!!Pepan z Bíliny napsal:Tak jsem to projel z Přerova až do Ústí n. L. na jeden zátah a úplně vorvanej a vochrápanej jsem padnul v noci za vlast. Ale vydržel! Pepo moc hezká práce, palec nahoru. Jenom mě lez na nervy ten blbec za Ústím n. O. co se tam předemnou ploužil čtyřicítkou až do Chocně. Potkat ho, vlastnoručně mu utrhnu palici.
Ještě jednou díky a ať se daří.