Aktivity "pez"

Tak Pavlík je v klidu, on to testoval, páč ma lepší stroj a jede mu to o chlup rychleji. A navíc další oči. Je to můj dvorní tester. Nyní testuje Metropola 2. část.

Jsem rád že se aktivita líbila. Právě jsem pokročil s Excelsiorem do Prahy takže uvidíme jak to pojede. Nicméně až budou všechny díly hotové, tak je budu dávat v jednom balíku.

bastard napsal:
Ahoj,z Tvého webu nejde stáhnout aktivita R 615 od Thora,mrkni na to. Díky!
Ahoj Bastarde, tu aktivitu jsem nějakým nedopatřením smazal, když jsem dělal úklid na webu. Zatím si nepamatuju, jestli ji mám v MSTS, ale pokud ji budu mít, tak ji tam samozřejmě dám.

Jinak dík za info.

Zeptám se zasvěcených: Je v Přelouči červený výpravčí? Jde mi o to, že mě bude předjíždět vlak a jestli mám čekat na odjezd nebo po postavení návěstidla můžu vyrazit.
Jinak jsem odstranil anketu, z důvodu její neaktuálnosti.

Pepa z Nuslí napsal:
Můžete stahovat všechny tři díly aktivity rychlíku R 440 EXCELSIOR.

Tak jsem to projel z Přerova až do Ústí n. L. na jeden zátah a úplně vorvanej a vochrápanej jsem padnul v noci za vlast. Ale vydržel! Pepo moc hezká práce, palec nahoru. Jenom mě lez na nervy ten blbec za Ústím n. O. co se tam předemnou ploužil čtyřicítkou až do Chocně. Potkat ho, vlastnoručně mu utrhnu palici.
Ještě jednou díky a ať se daří.

Naposled editoval moderátor:
Pepan z Bíliny napsal:
Tak jsem to projel z Přerova až do Ústí n. L. na jeden zátah a úplně vorvanej a vochrápanej jsem padnul v noci za vlast. Ale vydržel! Pepo moc hezká práce, palec nahoru. Jenom mě lez na nervy ten blbec za Ústím n. O. co se tam předemnou ploužil čtyřicítkou až do Chocně. Potkat ho, vlastnoručně mu utrhnu palici.
Ještě jednou díky a ať se daří.
Dík, taky jsem se s tím sral půl roku než jsem to pustil ven. Chtěl jsem to udělat s maximální precizností, aby to bylo maximálně hratelné. Co jenom mi dělalo za problém, že jsem si na poslední chvíli vymyslel s tím vozem a následnou "pomalou" jízdou rychlostí 120 km/h. A to jsem za víkend poskládal celý traffic od Přelouče až do Prahy a pak jsem si říkal, já to musím vydat jak to leží a běží, páč to slibuju už docela dlouho. Doufám ale že jsi jel podle spodních rychlostníků!!!!

Ten náklad je můj nápad, ale nechtěl jsem aby tě takhle blokoval, ael ber to jako příjemné osvěžení.

Přátelé a kamarádi,
na mém webu je ode dneška umístěna anketa s jediným cílem - abyste si vy rozhodli, kterou aktivitou bych se měl zabývat. Ve hře jsou 3 aktivity:

1. Osobní vlak 6950 z Roudnice nad Labem do Ústí nad Labem, kde se změní na Os 6911 a míří do Prahy Masarykova nádraží.
2. EC 170 Hungaria, aneb Plný pytel problémů.
3. Sp 1915 Glacensis, zajímavý spěšňák, který je sice veden z Pardubic, ale ve všední den je veden jako osobní vlak do Pardubic, následně pokračuje jak zmiňovaný spěšňák.

Anketu najdete v menu Next / Snad někdy a trvá do neděle 28. dubna, 18:00

Back
Nahoře