Aktivity "pez"

Anketa nadmíru zajímavá :D Nemůžu se rozhodnout mezi 1. a 3. Ten 6950/6911 bude veden Ešusem? Takových aktivit je málo.

No chtěl jsem to udělat zajímavějším, že by místo Ešusu jel klasickej pantograf, ale bohužel má špatný rozjezdy a špatně brzdí, takže na tvojí otázku odpovím: ANO, osobák bude veden ešusem v celé své trase.

Ja se nemohl rozhodnout mezi Hungarkou a spesnym polakem - no nakonec jsem dal Hungarku(byla by zajimava, kdyz na ni jednou za deste jela retro 363136)

Škoda, já chtěl klasickou šichtu s osobákem na Ešusu. Poslední dobou jsou ty aktivity plný mimořádností u všech autorů.

Esus je u Tomacheka - usek masarycka usti lovosice.

A co je na "ppp" spatneho? Zase kdyz clovek jede delsi aktivitu a nic se nedeje, tak je nuda. Doslova ppp byla licha becva od vlada.m

lukas matura napsal:
Esus je u Tomacheka - usek masarycka usti lovosice.

A co je na "ppp" spatneho? Zase kdyz clovek jede delsi aktivitu a nic se nedeje, tak je nuda. Doslova ppp byla licha becva od vlada.m
Tu bohužel nemám ale přemýšlím nad změnou hnacího vozidla, teĎ mám 350.002, ale asi to vyměním za retro 363136. I když tam to budu mít docela na knap a budu muset předělávat celej úsek z Bratislavy do Kútů.

Tak ty jsi/budes autor, takze rozhodnuti na tobe, osobne ale preferuji 363136. Kdyz uz by ale byla 350, tak radsi nejakou od Hekla, ne?

Tiež som za Zssk 363 136 od Hekla. Veľmi zaujímavá mašina na tomto vlaku ktorá šla neviem či 2 alebo 3x :) a z toho raz som to nasnímal pred Breclaví.

Tak "po dlouhé době" se opět ozývám.
Dal jsem vám ještě den k dobru, protože jsem tady nebyl (potřeboval jsem si odpočinout od simulátoru) a prohlašuji anketu za ukončenou.

S počtem 19 hlasů zvítězila aktivita PLNÝ PYTEL PROBLÉMŮ aneb EC 170 HUNGARIA TROŠKU JINAK.

Pro ty, co chtěli pohodový osobák, nezoufejte, mám dodělán traffic směrem do Ústí a přece tuto aktivitu nezahodím. :D

Dobrý den, Mám aktivitu R 440 když si chci stáhnout vozidla, která nejsou součásti aktivity hned u prvníh odkazu narazím stahuju ZSSK Eas 52 ale otevře se okno s okdazem zip a nic se nezačne stahovat. Bylo by možné vozidla která jsou zde navíce vypsana v souboru readme zabalit a nahrat na nějaké úložiště pro stažení podobně to dělá midrafon.
Musím říct že to blbne v každém prohlížeči. Prosím o informaci na mail: grendziok.josef@seznam.cz
Na tuto aktivitu jsem čekal tak dlouhp a teď nic. Prosím raději mi odepište MAILEM blbě se mi hledá na foru vzhledem k mému zraku

S pozdravem
Josef12

Omlouvám se všem, ale skoro mi odešel hardisk a tak píšu z kavárny. Bohužel se k počítači nemůžu dostat, a proto svojí činnost přerušuji na neurčito vzhledem k objemu ztracených dat.

Back
Nahoře