Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podle servisních pokynů se tato závada projevuje u modelů vyrobených před 10.7.2010. Je nutná výměna základní desky. Pokud sem spadá i váš notebook, obraťte se na nejbližší servisní středisko HP.tata22 napsal:Mám Notebook HP ProBook 6540b...Jediný problém je, že každou chvíli hra vypadne a restartuje notebook.
Zbyněk Šemora napsal:Tak hold máte lepší počítače, než jsem měl ve své době já. Pokud máte zájem, jeden exemplář mám schovaný ve skříni (P4 3giga procesor 478 (virtuální dvoujádro) 3 giga RAM, deska ASUS P4P800-X a grafika ATI X1650/512 do AGP.
Pokud se spustí MSTS na celou obrazovku a zavadím o windowsátko, tak se buď rozhodí grafika nebo restartuje PC. Jelikož mi to dělalo i doma ...
Na ASUSu jedu přes 8 let a nikdy jsem s nimi neměl žádné problémy,předposlední deska byla P4P800-VM,grafiku NVidia 6 řady a msts nikdy neprotestoval.Deskami ty problémy nejsou,spíše nastavením celého systému.Jo a nikdy jsem nepoužil nastavení parametru paměti,podle mého názoru se toto nastavení příliš přeceňuje.Běžně jezdím s nastavením obrazu na maximum a celou obrazovku.Tax napsal:Zbyněk Šemora napsal:Tak hold máte lepší počítače, než jsem měl ve své době já. Pokud máte zájem, jeden exemplář mám schovaný ve skříni (P4 3giga procesor 478 (virtuální dvoujádro) 3 giga RAM, deska ASUS P4P800-X a grafika ATI X1650/512 do AGP.
Pokud se spustí MSTS na celou obrazovku a zavadím o windowsátko, tak se buď rozhodí grafika nebo restartuje PC. Jelikož mi to dělalo i doma ...
Nemáš si kupovať ASUS