Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoja, já mám právě problém s nízkým FPS - mám WIN 7(64bit) a grafiku Nvidia Geforce 310m. Notebook mám od Vánoc a samozřejmě jsem mezi prvními zkoušel MSTS žeZbyněk Šemora napsal:Na fps a stabilitu v sedmičkách je podle nedávných testů používat parametr do zástupce mem:512. Větší hodnota dělá problémy. Jinak zde byl problém s některými grafikami nVidie, které nepodporují staré hry a výsledek je podobné FPS.
Ahoj, ano, mám stejný notebook. Jak máš nastavenou grafiku ty? Máš problém s nízkým FPS, nebo pohoda? Moc díky za případné typy.Šeba napsal:Jendo: já se domnívám, POUZE domnívám, že počet renderovaných snímků ....Jinač grafiku mám stejnou, máš Asus K52J ?
Přesně tak, opravdu stačí změnit nějaký parametr a FPS je nižší. Já už vyzkoušel tolik kombinací, že už jsem z toho na hlavuŠeba napsal:No tak jsem přišel na zajímavou věc. Měl jsem ty nejdůležitější paramtetry grafiky nastavené na: 8x aniz.filtrování a 4x antialiasing. Dal jsem 2x antialiasing a fps je horší, takže to udělám tak jak jsem to měl před tím. Všechno naplno, jestli chceš tak sem můžu dát screen jak to mám nastavené.
Ahojky, díky moc za screen. Tak jsem zkusil nastavení dle tebe a bohužel skoro žádná změna - jen už nemám FPS 8 ale kolem 16-20, což je taky lepší, ale pořád to není 45-55 jako v lednuŠeba napsal:Tak screen je tady....
Jenda napsal:...třeba jsme tímto pomohli i někomu dalšímu...
Ahoj, no já právě neměl rozdíl v zobrazení oproti dnešku nějak moc znatený - mrkni na screeny - první je z WIN XP a druhý z WIN 7. Zachycují úplně stejné místo ve stejné verzi tratě. U Win 7 mám vše dle desatera a mem 512, leč vidíte že u XP je FPS 60 a u WIN 7 jen 16 a to ještě dost kolísá. Mňo takže fakt nevím co je za problém, protože i grafiky jsem nastavil totožně na obou PC... Obrázky se liší v rozlišení monitorum ale t by nemělo mít vliv, 32 bit mám nastaveno na obou PC. U win 7 mi jde grafika nastavit, aby byla hra více vyhlazená a hezčí objekty, ale FPS je pořád 16 a méně...Šeba napsal:Jendo, ono si možná měl FPS lepší, ale zase nechci hrát msts aby jsem tam měl nějaké kostičky atd. nevím jak si to měl ty, ale bez anizotropního