poison napsal:
... chtěl vytvořit stejnosměrné a střídavé kolejivo,které by bylo doplněno kolejivem dle ...
Tak to si Poisone asi nepočul, o čom začal básniť v nedelu cestou na obed - pracovne som to nazval Track-Q.
Inak supr slezina - premiéru na "veľkej" pražskej slezine mal Jacek, ktorý sa po x rokoch spolupráce po prvý raz naživo stretol s Ppoollll-om, ďalšia premiéra sa konala v podobe žsr, Blackwolfa a Jeffera.
S Kankom a Miranom sme si už tradične prebrali nové aj oprášené postupy v stavbe modelov a Kank ma vybavil fotomateriálom pre nový model, za čo mu patrí moje poďakovanie - ušetril mi množstvo času a nemusím ho strácať lovom fotografií na textúry.
Tradične je zážitkom č. 1 stretnutie s Pikkom, s ktorým spolupracujem už neuveriteľných 7 rokov

Hoci nás tentokrát bolo značne menej než po iné roky, opäť sa ukázalo aké sú tieto stretnutia dôležité pre ľudí, ktorí aktívne prispievajú pre MSTS ...
Ak by sa na slezinách ukázali aj istí "realisticky založení" členovia fóra, možno by nevznikali také nezmyselné debaty, akú včera-dnes opať rozpútala naša známa dvojica
Takmer by som zabudol - Ppoollll-ovi a Martensovi opäť poďakovanie za príkladnú organizáciu akcie