5. setkání příznivců MSTS

Na fotkách bych asi všechny správně nepojmenoval,takže se toho může ujmout někdo jiný,ale tebe Čoudo prosím neupravuj moje fotky i když vím,že to potřebujeme.
Beru na vědomí,že jsi slušně poprosil,ale je to reakce na tvé a Jonášovi příspěvky a jak si vážíte práci modelářů a tvůrců pro MSTS

poison napsal:
... chtěl vytvořit stejnosměrné a střídavé kolejivo,které by bylo doplněno kolejivem dle ...

Tak to si Poisone asi nepočul, o čom začal básniť v nedelu cestou na obed - pracovne som to nazval Track-Q.
Inak supr slezina - premiéru na "veľkej" pražskej slezine mal Jacek, ktorý sa po x rokoch spolupráce po prvý raz naživo stretol s Ppoollll-om, ďalšia premiéra sa konala v podobe žsr, Blackwolfa a Jeffera.
S Kankom a Miranom sme si už tradične prebrali nové aj oprášené postupy v stavbe modelov a Kank ma vybavil fotomateriálom pre nový model, za čo mu patrí moje poďakovanie - ušetril mi množstvo času a nemusím ho strácať lovom fotografií na textúry.
Tradične je zážitkom č. 1 stretnutie s Pikkom, s ktorým spolupracujem už neuveriteľných 7 rokov :D
Hoci nás tentokrát bolo značne menej než po iné roky, opäť sa ukázalo aké sú tieto stretnutia dôležité pre ľudí, ktorí aktívne prispievajú pre MSTS ...
Ak by sa na slezinách ukázali aj istí "realisticky založení" členovia fóra, možno by nevznikali také nezmyselné debaty, akú včera-dnes opať rozpútala naša známa dvojica :cool:

Takmer by som zabudol - Ppoollll-ovi a Martensovi opäť poďakovanie za príkladnú organizáciu akcie

Čouda napsal:
Matesi, udělej prosímtě popis k těm fotkám. Poznal jsem ...
Abys mal Čoudo radosť - určite by si mal väčšiu, keby namiesto písania drístov na fóre by si prišiel obhájiť svoje teórie - pozri si foto tých, ktorí na rozdiel od teba a jonáša sa o niečo v MSTS naozaj pričinili:

http://mates.boletice.cz/akce/slezina5/2009_02_21-829.jpg

Sedia - zľava: Alcapone, Petr Šimral, Martens, Sponka, Pikku
Stoja - zľava: Blackwolf, Mikulda, Deterio, Vrbam, žsr a Zb. Šemora

http://mates.boletice.cz/akce/slezina5/2009_02_21-830.jpg

na fotke pribudol sediaci KimiR, dvojica stojaca úplne vľavo VáclavS a Michal Tuček

Naposled editoval moderátor:
Tak to jsi nás "brzy" představil. To byl Černý vlk? A ten co měl reklamaci na Smíchovský tunel Vrbam?. Tak já s někým komunikoval a neměl tušení, s kým mám tu čest. Buď jsme se fyzicky viděli poprvé, nebo ta hlava a paměť. Ostatních naštěstí jsem už znal. Vlastně byly tam nějaké nové tváře. Asi jsme si opět měli dát jmenovky, jak to bývalo dřív.
Ale jinak na fotce je perfektní Pikku, protože hlavou zakryl můj břuch, trvalý následek tvorby do MSTS (vysedávání u počítače)
Jestli ale v opileckém opojení Deterio vymýšlel stejnosměrné a střídavé kolejivo a nějaký Track Q, tohle poslouchat by mne už asi zabilo. Zlatý Sponka, že mě v pravý čas odvezl domů. Mě stačí, že mne poznamenaly na zdraví ty jeho závory. Už se mi v noci zdají divoké sny, že v Bezpráví nemám ruské, které tam patří, ale AŽD. :D:D:D:D:D

Zbyněk Šemora napsal:
... v opileckém opojení Deterio vymýšlel stejnosměrné a střídavé kolejivo a nějaký Track Q, tohle poslouchat by mne už asi zabilo ...
V jakom opileckom opojení ? Šak Deterio celý večer pil iba mlieko, špeciálne kvôli nemu zabehla slečna Semtexová ( keďže nemala odvahu predstaviť sa, dal som jej takýto pracovný názov podľa nápisu na tričku ) do neďalekej Billy pre kartón mlieka. Ja by som to videl skôr na delírium spôsobené nízkou hladinou alkoholu v krvi :cool::D

Čéče, myslel som, že Vrbama poznáš už z minulej sleziny, keď ste si tak pekne hrkútali :rolleyes: S Blackwolfom sme sa aspoň pozdravili na samotný koniec, keď už sa chystal preč :D

Kosac napsal:
Dohodli jste neco duleziteho? Normy apod? Nebo to bylo cele v duchu pokecani?
Normy sme nemohli dohadovať, šak dvaja najdôležitejší normotvorcovia chýbali :(:-P

Dobrý. Chudák Pikku, jak tam zápasil s úzkoůhlým obrazem na plátně a mašinky pak vypadaly srandovně. Ale uměl to velmi pěkně okecat. Ale ta fotka, kde jsme pěkně všichni ve skupině. To nikdo neorganizoval, to je živě. Hold všichni jsme se přišli podívat, jak Petr Šimral na svém suprpočítači si projížděl trať od Martina Stavitele X, a jaksi mu to nestíhalo a s FPS 0 se s každým entrem v rytmu mačkání živáka posunul vpřed o další obrázek. :D:D:D:D:D

A to ještě nic nebylo. Když jsem pak jel z Bratislavy do Košic s bednama, tak v Žilině chybělo úplně všechno. Koleje, peróny, budovy, prostě všechno. A nebylo jediné chybové hlášení, ani jedno klepnutí do Enteru. Hlava mi to nebrala. A ty kopce nejsou moc dobře. ER 20, 1610 tun, jak přes Jablunkov, tak na Štrbu bez postrku. A mašinu mám nastavenou přesně podle skutečnosti. Teď vezu zkušební rychlík z Košic, už jsem v Pardubicích.

Jako jeden z posledních se hlásím i já.A to možná i včerejším příjezdem,neb na Poisonovu radu z odjezdy jsem byl tam kde jsem být neměl,po chvilce strávené z Deteriem a posléze i kontrolou přepřahu z Taxem na Holešovicích jsem se v dobré víře vypravil na svůj autobus který sice jel ale z Florence:D jsem se vydal na svou dlouhou pouť až skoro za soumraku.A teď ke slezině,nebýt menšího realistickoperfekcionistického elementu,že ano budovateli pětiletek;) se to povedlo opět suprově,namítat že nás bylo málo je trošku zcestné,ono zase v tomto obsazení se toho dá více a hlavně lépe prodiskutovat.A já alespoň vím že mám více času na další dokumentování neb zahlcenost určitých lidí je už teď obrovská.Takže snad za pár měsícu opět v Bohuně

Back
Nahoře