Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud tím myslíš integrovanou grafiku,tak ta běží v digitálním režimu.aaaa8 napsal:Když se tady probírá ta grafika můžu se zeptat jak to poznám u notebooku jestli to je digitálně či analogově ??? mám ati radeon hd 4650, díky
Josef Vogeltanz napsal:Ahoj všem,
Potřeboval bych radu o někoho, kdo má dobře zmapované chování MSTS v závislosti na grafice.
Minulý týden jsem důvodů, které nesouvisí s MSTS zaměnil grafiku z GF 7600GS na GF GTX460 (MSI Cyclone GTX460, 768MB DDR5). Jiné změny (samozřejmě kromě změny aktuálních ovladačů od NVidie) jsem neprováděl. Karta očekávání splnila, ale přišlo zklamání po spuštění MSTS. Dosud plynulé zobrazování spadlo na hodnoty 3 až 15 FPS. Zkusil jsem snižovat hodnoty v nastavení zobrazování, ale bez jakéhokoliv efektu.
Po přečtení některých vláken už vím, že MSTS nedá na výkon grafiky jako spíše na početní výkon. Neumím však přijít na to, co způsobilo tak velký pokles překreslování u nové grafiky. Jen tuším, že by za tím mohla stát některá z nových funkcí grafiky se kterou si MSTS neví rady.
Situace je klasická: na klávesu 4 vlak trhaně přijíždí z dálky, trhání se zrychluje do plynula v momentě míjení "kamery" a začíná zase postupně trhat, jak odjíždí.
perinakx napsal:Teraz bude asi dobre jedine počkať či to vyrieši nejaký ovládač, alebo sa môžeme z MSTS rozlúčiť.
Já mám počítač se základní deskou, která podporuje SATA III a mohu ubezpečit, že žádný rozdíl ve FPS proti běžnému SATA není. Dokonce v celkovém hodnocení je hardisk jako nejslabší článek a sestavu mi degeneruje na 5.3, jestli si to dobře pamatuji. Michal má tu samou sestavu a je na tom stejně. Porovnával jsem ve stejné sestavě klasický disk, kde jsem zkoušel XP a FPS je naprosto stejné. Zkoušel jsem i ze sedmiček reinstalovat MSTS na disk, kde byla instalace v XP.Petr Novák napsal:....Až bude běžné rozhraní SATA III s 6Gb/s (tento disk ho má,ale základní deska ho nepodporuje),tak lze očekávat ještě lepší běh msts.....
Podle mě je důležitá rychlost čtení dat z disku a pak velikost cache samotného disku.Rychlost otáčení má znatelnější vliv až při 10.000ot/min,někde jsem to četl na diskuzi.Velikost disku jako takového nehraje roli.Ronoath napsal:Otázkou zůstává, co vlastně je hodně. Měnil jsem disk z 250GB na 500GB, oba dva 5400 otáček, ale nový (WD Scorpio Blue) mi zapříčinil zrychlení MSTS na trati 270 (kterou považuji za nejnáročnější) o +- 5 FPS. Je to hodně, nebo málo?
Podotýkám, že nedošlo k reinstalaci systému (Vista Home Premium), ale pouze k jeho přesunutí.