Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V ostravském Dopravním podniku bude den otevřených dveří a rťák by tam mohl být vystavený snad i s vlekem.JiříkTK napsal:No v DVK asi ne, ta je už dost mladá. U nás místo RTO s vlekem začaly jezdit kloubové Ikarusy už před rokem 1980. No a jako servisy je určitě upravím, doufám, že Brzda nebude proti, ale že bude mít spíše radost, že jeho vozidla najdou i toto uplatnění.Dan J. napsal:....Teď už se nemohu dočkat, až Jiřík autobus s vlekem vsadí do DVK, Ztracené old a Hradce nad Litavou. Taková otázečka na Jiříka, bude Rto s vlekem i jako servis, podobně jako Šl-ka DPMH?
S pozdravem Dan.
brzda1 napsal:dem napsal:Na tých screenoch ti to farebne neladí. Ak to máš už ošetrené tak ok, ale môžem posudzovať len to čo je odprezentované a tam ti to neladí.
jáj, jasne, to je niečo iné, já že výškovo, farebne hej, je tam rozdiel , nemám žiadny SW aby som to ošetril. Čelá sú bledšie, boky sú tmavší odtieň. Spodný pás som skompenzoval, vrch radšej nie, nevyzeralo to dobre.
Tak som si zčasti aj dobre myslel.Ale nechcel by som teda aby mi šplechlo za golierbrzda1 napsal:ten hnedo žltý je na odvoz biochemikálií, je to fekál............
Supeeeer Já se hlavně nemůžu dočkat Avií a V3S, ale to ty víš žebrzda1 napsal:T 815 NTH