Automobily - statické objekty pre MSTS

Ja mám k tomu len toľko, je to pre NÁS: Nerobím to pre seba, tak nech z toho má osoch čo najviac ľudí. K tomu nemám čo dodať...........................

JiříkTK napsal:
Dan J. napsal:
....Teď už se nemohu dočkat, až Jiřík autobus s vlekem vsadí do DVK, Ztracené old a Hradce nad Litavou. Taková otázečka na Jiříka, bude Rto s vlekem i jako servis, podobně jako Šl-ka DPMH?
S pozdravem Dan.
No v DVK asi ne, ta je už dost mladá. U nás místo RTO s vlekem začaly jezdit kloubové Ikarusy už před rokem 1980. No a jako servisy je určitě upravím, doufám, že Brzda nebude proti, ale že bude mít spíše radost, že jeho vozidla najdou i toto uplatnění.
V ostravském Dopravním podniku bude den otevřených dveří a rťák by tam mohl být vystavený snad i s vlekem.:D Ostrava má jeden muzejní. Jak já už se těším, jen doufám, že mi do toho zase něco nevlítne. Jinak já pamatuji tyto autobusy ještě snad v roce 1982, kdy jsem jden s vlekem vidával v Opavě co by linka ČSAD.;) Jinak jsem jako hodně menší, když tatík dával v jedné hospůdce za Ostravou pivko prolézal s klukama, taktéž čekajícími na své otce, vrak autobusu Škoda RO odstavený v poli a děsně mě fascinovalo to malinké okénko vzadu a žebřík na střechu.:D:D:D.
S pozdravem Dan.

Já si RTO pamatuji i v dobách mladších. Ne jednou se s tím jelo někam se školou na výlet. Tedy kolem roků 1984-90. Vlečňák jezdil déle. U nás za traktorem. Hlavní dopravní prostředek zemědělců. Společně se skříňovou Avii.

Dan, Alcapone: No já vím, dal se tu a tam vidět, ale DVK je posazena do roku 1987, takže tam přidávám to, co bylo tehdy běžné. Hradec a Ztracená jsou posazeny zhruba do roku 1975, tam mají místo tyto autobusy, Tatra 111, Praga V3S a podobně. No a JZD je věkově neurčitá, takže bude-li vlečňák i zvlášť, dám jej i za traktor. Ale i se staršími traktory je také svízel, máme jeden Zetor 25/35 od Pikka a pak cosi podobného tuším holandského.

Jo jo, vleček Jelcz bylo opravdu dost a vidět byly i po vyřazení z provozu u ČSAD a DPMO. DPMO je používaly i jako dílnu, spíš skladište, na výlukách postával jeden exemplář na chodníku a byla to taková hrozně rezavá oplechovaná (i s okny) zelená příšera.:D:D:D
Dan

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/screeny/hradec/skodovky.jpg
Já se také snažím vozidla v rámci svých skromných možností a schopností rozmnožovat. Tyto starší Škodovky 105S a 120S vznikly z Ondrovy Ś105L. Do železničních tratí se bez problémů hodí, v tramvajových musí být dále od kolejí, protože mají hodně nedostatků. Je to z nouze ctnost. Jednak nemám tu rutinu a také nemohu věnovat jednomu autu několik hodin.

Brzda :
Bohovské miešačky,tam ta žltá - to je vončo.Dúfam,že sa čoskoro objavia na tvojom webe :wink:

P.S - K čomu vlastne slúži ta posledná hnedo-žltá ?
Videl som takú raz v pár JRDčkach ale nemám potuchy načo to je.Žeby na odvoz nejaký agro chemikálií ?

brzda1 napsal:
dem napsal:
Na tých screenoch ti to farebne neladí. Ak to máš už ošetrené tak ok, ale môžem posudzovať len to čo je odprezentované a tam ti to neladí.

jáj, jasne, to je niečo iné, já že výškovo, farebne hej, je tam rozdiel , nemám žiadny SW aby som to ošetril. Čelá sú bledšie, boky sú tmavší odtieň. Spodný pás som skompenzoval, vrch radšej nie, nevyzeralo to dobre.

Tak mi to preposli a ja ti to naladim.

brzda1 napsal:
ten hnedo žltý je na odvoz biochemikálií, je to fekál............
Tak som si zčasti aj dobre myslel.Ale nechcel by som teda aby mi šplechlo za golier :lol:.

Naposled editoval moderátor:
Zetor 25 ! Zetor 25 ! Zetor 25 ! :-)
Super - extra - extáze. Nevěřil jsem, že to někdo dokáže, ale je to tak. Velké díky !

Na tému zasnežené zimné, jesenné či jarné textúry môžete debatovať tu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2320

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře