Trať CR_310

Jo Pepo kdybych jenom kritizoval, měl bych to sakra jednoduchý....

TAX: Jakápa kořala. Si blbni 6 dní v kuse v prácí. To si potom rád zajdeš na "mentální klystýr" do hospody :-D

Čouda: Mohu podotknout, že jsem byl taky 6 dní v týdnu v práci (závazek 40 hod) a jakýkoli klystýr jsem nepotřeboval. A nedá mi nenapsat "uč se, blbe, jinak budeš muset pracovat."

Pepa: Na trať Valšov - Rýmařov se skutečně velice těším, protože když vidím naprosto skvěle propracovanou trať, tak mi ani nic jiného nezbývá:) Hodně elánu do práce!

Zdravím,
tak Pavlíkův obrázek si dobře uložte. :!: Bude to již jen vzpomínka na to,kde byla v kolejišti uložena ta výměna napravo.Teď už je to to dle reálu bez toho levého obloučku.:D
Před chvílí jsem tu údajně chybějící část koleje kontroloval,ale na nic "závadného" nepřišel.Mohlo tak jít o chvilkovou slabost grafiky,což je i u mě relativně častý jev. :rolleyes: ;)

David

Trať rozbalíš do podsložky Routes v adresáři, kde máš nainstalovaný MsTS. Pak si zkontroluj, zda máš nainstalovaný správný Global (adresář kolejiva- také podsložka MsTS). Kolejivo by měl být Xtracks.
Chybové hlášky ti hlásí chybějící vozidla. Ty mají být v adresáři MsTS, podskožky Trains/Trainset. Kde jsou zveřejněny to však nevím.
To all: Kde je stažení singrovka 114 a vlek 010_038? U Zbyňka nebo jinde?

VáclavS:
singrovka 114 je u mě, calmák 010.038 by měl být v prastaré omalovánkové verzi u Zbyňka, nová verze se stejným značením je u mě

VáclavS napsal:
Trať rozbalíš do podsložky Routes v adresáři, kde máš nainstalovaný MsTS. Pak si zkontroluj, zda máš nainstalovaný správný Global (adresář kolejiva- také podsložka MsTS). Kolejivo by měl být Xtracks.
Chybové hlášky ti hlásí chybějící vozidla. Ty mají být v adresáři MsTS, podskožky Trains/Trainset. Kde jsou zveřejněny to však nevím.
To all: Kde je stažení singrovka 114 a vlek 010_038? U Zbyňka nebo jinde?
a chovani s vozidlama se davaji do Trains/Trainset?

Pavlík napsal:
Ahoj, jel jsem jednu odklonovou aktivitu a v Domašově nad Bystřicí ve směru od Hrubé Vody chybí na vyhýbce kus koleje. Global používám z tratě 090. Je chyba pouze u mě?

http://img257.imageshack.us/img257/2776/scrgrb0.jpg

Co to máš za kabinu na bertu? Zkus si prohlídnout tuto...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr204259_scrgrb0.jpg

když je řeč o kabině na Bertu, proč má ty pulty tak strašně nakřivo ? Přijde moc sklopený doleva.Když se podívám na venkovní držadlo, tak je rovně s horizontem, ale podle dostupných fotek a podle toho, co jsem viděl ve skutečnosti je toto držadlo od středu lokomotivy šikmo dolů. Je to částečně vidět i na této fotce : http://www.trenomania.org/TMF-Estero/displayimage.php?pid=3856&fullsize=1

A když jseme u toho, cožpak musíme mít všichni všechno stejné? Proč by třeby Berty ČSD nemohly mít trochu jinou kabinu, než ty soudobé. Já bych se třeba bez té plastové láhve docela minul. A důležitá je funkčnost a hlavně spokojenost toho, kdo tu kabinu používá.

"..důležitá je funkčnost a hlavně spokojenost toho, kdo tu kabinu používá. "

naprosto souhlasím-nějak jsem nepochopil Čoudovu otázku.Mám tu samou co Pavlík-také z TBP

FUnguje to úplně stejně jako ta originální, já jsem spokojenější, konečně to vypadá jako stanoviště za 751tky. Nesmíte mít strach se v něčem vrtat. Kdyžse v něčem du vrtat -> zálohuju a potom zkouším a vrtám. Až dovrtám, tak vyzkouším a když funguje, tak mažu zálohu.

Ještě k tý PET flašce: Tuto je nejlepší způsob jak si na stanovišti uložit pití. Nepaří na to slunce, na zem to nemůže spadnout a je to furt po ruce.

A už sem psal Ronoathovi a´t se dohodne s Jirikem a můžete si to vydat u sebe, když budete chtít...

Pet lahve, někdy v 80. tých letech v našich obchodech zatím sci-fi, ale na lokomotivách už byly. Že jsou jako zásoba vody na kafe a čaj praktické, na to jsme přišli, když uklízečky na ONJ vymetaly vagony, které přijely ze západu. Pak jsme si už sami vybírali ty nejzachovalejší, řádně se to vypláchlo a petka sloužila na lokomotivě.
Ale na přímé pití to nikdy nebylo. V létě ta voda téměř vařila. Na přímé pití jsme si pití dávali do ledničky, pokud existovala nebo jsme lahev měli v tašce na zemi pod pultem.
Takže petky jsou reálné i u ČSD strojů. Petka na stanovišti vždy byla taková samozřejmost, jako že má lokomotiva brzdič. Také by byla lokomotiva neschopná :D Takže tam opravdu patří. Nepamatuji si, že by někde nebyla. A pokud nebyla, ihned se sehnala a doplnila

Tak u nás, daleko od západu, by to bylo velké sci-fi, tady se zas používaly jiné vymoženosti. Čety si vařily kávu do sklenic od majonéz, mělo to výhodu, že se sklinka dala zavřít víčkem, takže se to dalo vzít horké do ruky a nikde se to nevylilo.
Mimochodem nafotil jsem stanoviště matyldy 313.432. Byla tam petka od Sprite a baterka z Kauflandu, tak to nemám retušovat?

Já bych navrhoval pokusit se vyretušovat a nabídnout obě varianty, tedy s pohledem bez lahve a s ní. A uživatel si bude moct vybrat.

Back
Nahoře