Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Toto jsem si donedávna také myslel, ale poslední biny umožňují bez problémů mít nastaveno 32 bit.klimi napsal:Nastvaení barev na 16bit.
JiříkTK napsal:Toto jsem si donedávna také myslel, ale poslední biny umožňují bez problémů mít nastaveno 32 bit.klimi napsal:Nastvaení barev na 16bit.
JiříkTK napsal:Pokud bude chyba třeba v .s souboru, múže se stát, že SView mašinu zobrazí, CB je spokojen ale MSTS ne. A pak se v AE nezobrazí celá skupina vozidel. Zkusil bych ty parní mašiny dát do záložního adresáže a postupně vracet do trainsetu, až se najde ta, která to dělá.
JiříkTK napsal:Pokud bude chyba třeba v .s souboru, múže se stát, že SView mašinu zobrazí, CB je spokojen ale MSTS ne. A pak se v AE nezobrazí celá skupina vozidel. Zkusil bych ty parní mašiny dát do záložního adresáže a postupně vracet do trainsetu, až se najde ta, která to dělá.
JiříkTK napsal:A co se mu ještě nelíbí? Nebo jen spadne?
JiříkTK napsal:I když v trainsetu žádná parní lokomotiva není? Pozor ale, některé starší vagony s parním vytápěním, jsou definovány též jako parní lokomotivy s nepatrným výkonem.
JiříkTK napsal:Toto jsem si donedávna také myslel, ale poslední biny umožňují bez problémů mít nastaveno 32 bit.klimi napsal:Nastvaení barev na 16bit.
vladii21 napsal:JiříkTK napsal:Toto jsem si donedávna také myslel, ale poslední biny umožňují bez problémů mít nastaveno 32 bit.klimi napsal:Nastvaení barev na 16bit.
cau ak mozem nedas mi nejaky link na tie biny diik moc a dik za pomoc![]()
Jarin napsal:vladii21 napsal:JiříkTK napsal:Toto jsem si donedávna také myslel, ale poslední biny umožňují bez problémů mít nastaveno 32 bit.klimi napsal:Nastvaení barev na 16bit.
cau ak mozem nedas mi nejaky link na tie biny diik moc a dik za pomoc![]()
Zde je odkaz: http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html sekce Download