Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
MSTS333 napsal:Autobusák napsal:Ahojte všichni,
Naskytnul mi další problé,který nevím jestli je možný vyřešit.
Týká se bodu změny směru.
Stojím na nákladní koleji,kde jsem odpojil vozy a pomocí bodu změny směru jsem přejel na vedlejší kolej kde,připojil druhou 363.
Tohle funguje a mohu pokračovat dále.
Jenomže bych potřeboval za ty dvě 363 zapojit zpět ty vozy a pokračovat se dvěma loko směr Přerov.
Díky Autobusák-Lukáš
Pridaj ďalší bod zmeny smeru, pripoj sa na nich späť a môžeš pokračovať. Niečo podobné som tvoril vo svojej aktivite R 446 Vihorlat
No.......nejsem si jist jestli by jsi toto téma vyřešené nenašel už v jiné sekci ( myslím FAQ, případně prozkoumat aktivity kde je tato situace použita ), ale dobrá.Autobusák napsal:Zdravím všechny,
Mám technický dotaz
Při tvorbě úkolů jsem použil událost připojit vozy v Břeclavi.
S těma pokračuju do Přerova,ale ve Starým Městě u Uherského Hradiště je na nákladní koleji odpojím a jedu na jinou kolej pro loko 363.
Po připojení loko se musím pro ně vrátit ale nevím jestli bude fungovat znovu nadefinována událost připojit vozy,když v editoru jsou vlastně pořád v Břeclavi.
Díky Autobusák-Lukáš
To , že simulace v AE ukazuje něco jiného , než je reál , se mi také stalo . Nemáš před stáním před stůj otočné body ? Mě se stávalo , že jsem při jízdě nezajel až za otočný bod ( v AE jsem ho dal moc daleko ) a potom už to bylo celý jinak .Autobusák napsal:Zdravím , Nastal mi takový problém,s ktreým nemůžu pohnout ...
© Intouro napsal:To , že simulace v AE ukazuje něco jiného , než je reál , se mi také stalo . Nemáš před stáním před stůj otočné body ? Mě se stávalo , že jsem při jízdě nezajel až za otočný bod ( v AE jsem ho dal moc daleko ) a potom už to bylo celý jinak .Autobusák napsal:Zdravím , Nastal mi takový problém,s ktreým nemůžu pohnout ...![]()
No slabším PC si myslím,že to nebude,protože mám docela dobré PC.Navíc stalo se mi to před stanicí Brno-Lesná a pak před stanicí Brno-Židenice(ve směru na hlavní nádraží) a tam staniční hlášení nejsou...Lukash napsal:stargate: Niečo podobné sa mi tiež prihodilo, a to keď som pri dlhšej aktivite vošiel do stanice so staničnými hláseniami po viac ako 2,5 hodinovej ceste. Pripisoval by som to slabšiemu PC. Po nahradení hlásení tichom sa mi to podarilo prejsť bez problémov.