Samé sa to nezlúči, alebo áno?Dajú ak sa zlúčia do jedného![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Samé sa to nezlúči, alebo áno?Dajú ak sa zlúčia do jedného![]()

Najdi si nějaký eng soubor 742 ms a zkopíruj, pak si musíš jen přepsat název eng, s. souboru a nazvu v eng samotným.
Dan
Mnohokrát jsem si říkal, že mlčeti jest zlato, ale nedá mi to. Přátelé, autoři modelů, skinů, zvuků, engů a kdovíčeho ještě vám toto vše dali k dispozici zcela zdarma. A i když mnohé věci nejsou zdaleka dokonalé, nezaslouží si, aby hodiny jejich práce byly nazývány zlem. Pak se divíte, že si mnozí "bývalí" autoři hrají už jen na svém písečku, a nic nového už nezveřejňují.Největší zlo jsou vždycky ...
Už bohužel nepoznám, co je co, každopádně s novou kabinou (jinou než v BP) a novými zvuky, část hlavně těch nových Plecháčů prostě nedělá co má.

Ja som raz takto urobil chybu vo výkone u motoráku. Namiesto 100 kW tam bolo 100 W. Motorák len hučal, nehýbal sa a až na 8-my stupeň sa rozbehol na 1 km/hTak jsem na to asi příšel, je ti touhle změnou v eng. ...
Tak po přepsání řádku na km/h mašina normálně jede bez potíží...
Ono je to spíše myšleno tak, aby se nikdo v enginech nerýpal a pak se nedivil, že mu to či ono nefunguje. Nedávno se tu řešil jakýsi problém s přepisováním čehosi u kohosi a nefunční aktivitou, aby se nakonec zjistilo, že nikým nezměněný eng byl minimálně přejmenovánDane, tady je malinko vidět, že ne vždy lze poučku „jezděte s originálním laděním“ přijímat dogmaticky.![]()