Dnes jsem tady naposledy, pokud ne navždy, tak určitě nadlouho. Několikadenní výpadek ve sledování tohoto Fóra má na mne velmi dobré účinky. To neznamená, že jsem s MSTS praštil, naopak, sledování toho, co se děje na Fóru mi akorát zabíralo čas a snižovalo náladu. Ale jak už jsem tu několikrát napsal, budu si více užívat plodů své práce. A ne že budu, už to dělám a je to skvělé.
Plody mé práce v MSTS sice nejsou dokonalé a je na nich stále co vylepšovat, ale jsem s nimi spokojen. Pokud s nimi není spokojen někdo z vás, tak je ze svého počítače odstraňte. Je to účinnější metoda, než "učené" diskutování o tom, co by se mělo ...., kdyby se udělalo ... Ode dneška tím stejně nic neovlivníte. A stejně zbytečné je lamentování o tom, koho potrestám nebo čí je kdo rukojmím, pokud se rozhodnu zrušit část downloadu na svých stránkách nebo stránky celé. I toto je zcela v mé kompetenci.
Na druhé straně jsem díky Fóru poznal asi 25 skvělých lidí, některé i osobně. S nimi budu dále komunikovat, ale mimo Fórum. Tito tvůrci a mí pomocníci budou mít vždy k dispozici všechny mé výmysly a výtvory, které v budoucnu dám dohromady anebo mám už teď v šuplíku. Proč ne všichni? Nabídnu-li dlaň, chcete ruku, a dovolím-li se náhodou zeptat, jakou protihodnotu nabízíte, setkám se v lepším případě zpravidla s mlčením a v tom horším se mne pokusíte nějak oblafnout. Samozřejmě jsou výjimky, je jich málo a o to větší čest a sláva jim.
A pokud se někomu z vás něco z toho, co jsem tu napsal nelíbí, má smůlu. Včera jsem si koupil na vánočních trzích bateriového skřítka Smíška, nalepil jsem mu na hruď nápis MSTS a řehtáme se spolu.