RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Zbyňku, asi si hrabal prstíčkem málo, nebo na nesprávném místě, já požádal Matese a za hodinu už stál most v MSTS na svojem místě

Ale celý most není vymodelovaný, také ho mám poskládaný ze všeho možného, co počítač dal, jenom ten vysoký pilíř s lany je vymodelovaný.
Klidně si ho pak zkopíruj, až vydám aktualizaci. Ale možná ho Mates do té doby dá na své stránky ke stažení.
No jasně že chci dát do Prahy tramvaje, co by to bylo za Prahu bez tramvají? Ale jezdit nebudou, budou tam jenom jako statické objekty stát někde na zastávkách, nebo na křižovatce. Na některé místa se to hodí, tam kde železnice jede podél tramvajových kolejí, nebo se s nimi mimoúrovňově kříží, hodně takových míst je právě mezi Vršovicemi a Smíchovem (pod Nuselákem, na nábřeží Vltavy...)
Problém je jenom v tom, že nemám tramvaje, nemůžu tam dát nějakou z Ostravy, nebo Olomouce, mají úplně jiné textury i nápisy na informačních tabulích.
No jako pro mě by to problém nebyl, já tam klidně dám tramvaj s cedulí DUBINA a texturou Ostravského shoppingparku, ale nechci pak vidět tu kritiku, která se na mě sesype
Honza nedělal novou verzi hlavního nádraží. Ten hlavák je směs objektů od více modelářů. Od Honzy je tam nádražní budova a objekty na 5-7 nástupišti, tu vysokou halu nad 1-4 nástupištěm teď nevím kdo modeloval, ale poslední úpravy na ni dělal Miran a všechny nové objekty na 1-4 nástupišti dělal Mates, za což mu moc děkuji, protože se s tím dřel dost dlouho a ještě to stále není hotové.
Jinak s tím množstvím objektů máš pravdu, maturitu už jsem složil, ale doktorát mě ještě pořád čeká a to skoro na každém čtverci. Počet objektů na hotových čtvercích se mi většinou pohybuje mezi 2000-2500, takže počítače dostanou docela zabrat, ještě když k tomu připočítám hlášení rozhlasu ve většině Pražských stanic, silniční provoz, odstavené vozy a lokomotivy na nádražích, občas nějaká ta tramvaj nebo letadlo, no sám jsem zvědavý
U mě je to ale zatím v pohodě, FPS kolem 50.
Taky Ti Zbyňku musím pochválit ty nové stromy a křoviny, které teď používám v Praze, jsou perfektní, krajina teď vypadá úplně jinak. Nevím kdo Ti je modeloval, tak mu poděkuj za mě

Hodně užitečné jsou ty skupinky stromů 60m, 130m. A bylo by super, kdyby byly takové skupinky i nízkých křovin, něco jak mám na jednom screenu z Prahy pod Hloubětínským viaduktem, aby to prostě byly jenom nízké křoviny (do 10 metrů výšky), ale na velké ploše. Zkus to navrhnout tomu kdo Ti ten porost modeluje.
Kubo, s kolejemi jsem myslím hýbal jenom v té Polance, tam je to komplet nově postavené. Jinak asi nikde, ani v Dluhonicích ne, na ty jsem se vykašlal, nebyl čas