Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

vantju napsal:
Nechci nikoho obtěžovat, ale mohu se zeptat, bude provedena reko žst. Hranice? Třeba chybý odstavná kolej pro kocoura...Dík :-)

V této aktualizaci ne, možná příští rok.

a bude v akt. zvýšená rýchlosť v úseku medzi Ostravou a Bohumínom a nové koľaje na trinecku? dik za odpoveď

Hy!
I have a problem.
Where can i download the Trainset BP?

Sorry for my english, and thanks to the answers! ;)

Paterson: There you can download the Trainset BP.
Moderátory prosím o přesun do jiné sekce. Díky

VáclavS: ale vždyť tam jsou jenom aktualizace.

Pavlíku, byl jsi o chlup rychlejší .... Václave, proč mateš lidi. U Zbyňka je pouze upgrade TBP. To by si musel Paterson stáhnou vše ze sinusu a pak se trápit se všemi aktualizacemi.

To Paterson: on the www.semora.cz/msts is only upgrade Trainset BP. You have three way:
1) download all from msts.sinus.cz (version 3) and all upgrade (ver. 4 - 8) from www.semora.cz/msts (incl. also external download) - cca 4,5 GB;
2) buy DVD from Mr. Semora - Routes Bratislava - Praha, actual Trainset BP and next;
3) wait until Mr. Pavlík finisch new web with actual Trainset BP (cca 1 - 2 months).

Sorry for my english

Můžu se zeptat kdy bude aktualizace 19? Děkuji

Essentials napsal:
Zeptat se můžeš, ale pochybuju že ti někdo odpoví.

Kuba napsal:
Essentials napsal:
Zeptat se můžeš, ale pochybuju že ti někdo odpoví.

Přesně tak, nikdo neodpoví, protože to nikdo neví, ani já ne:D
Praha už sice bude hotová do konce tohoto měsíce, ale ještě mám nějaké další resty a není jich málo.
Navíc ještě musím čekat, až na reálné železnici něco dodělají, abych to mohl následně dodělat i v MSTS, bez toho aktualizace být nemůže, snad to kluci do Vánoc stihnou:D

Stavitelxx: v aktualizácií 19 nebude dokončenie krajiny ŽSR 120 ??(Púchov-Bratislava) dakujem

Martin má dost práce a pochybuju, že v této aktualizaci bude dokončená trať ŽSR 120.

CANDY napsal:
Stavitelxx: v aktualizácií 19 nebude dokončenie krajiny ŽSR 120 ??(Púchov-Bratislava) dakujem
Stavitelxx se snad zmiňoval že trať Púchov-Bratislava se bude stavět znovu, aby bylo možné propojit Břeclav a Bratislavu. Takže krajina zatím asi ne.

Nechci bejt hnusnej, ale Martin by se měl raději zaměřit na čr.

Čouda napsal:
Myslím že ani Martin ani Zbyněk se nemají zaco stydět a taky myslím že je jen na nich kam až dotáhnou svoji UŽASNOU práci..pánové klobouk dolů před Vámi oběma.

Takže krajina zatím asi ne....(Ondra H.)

Zkoušel jsem "z legrace" stavět před lety kousek reálné trati. Vyjma toho, že jsem tím strávil skoro celé léto a nepostavil téměř nic, jsem se naučil hlavně to, že i ono "pouhé položení kolejí" podle reálné předlohy je kolikrát větší fuška, než "sázení stromků" kolem. Nicméně, honba za kilometry na "zelené placce" podle mě také není to pravé ořechové. Zatáčka, pak rovný úsek, kolem nějaké kopce - bez vegetace, budov... to si pak člověk snadno splete trať v ČR/SR a třeba někde na Kamčatce. Nevím, jaký je ohledně tohoto mezi uživateli trend, ale já klidně počkám, až to bude "komplet" a trať bude porovnatelná s reálem nejen co se týče kilometrovníků...
Ovšem, vše je na svobodné vůli stavitelů.

Za celé léto se už dá vytvořit nějaký základ, aby to mělo hlavu a patu. Jinak srovnání pokládky stromečků a kolejiště je asi takové, že pokud budu mít položené jen koleje s vytvarovanou holou loukou, mohu prohlásit, že jsem nad daným úsekem zvítězil a mám z 99% vše hotové. Nějaké zástavba a vegetace je proti řešení kolejiště úplná sranda a taková odpočinková práce, kde se nemusí tolik přemýšlet a jen opisuji podle fotek a leteckých map.
Pokud stavím jen nějakou fikci, tak pokládka kolejí tak těžká není, stačí znát jen nějaké zásady a mít v nabídce kolejiva přehled. Ale pokud mám skutečnou předlohu, to je většinou hlavolam. Ony ty stanice ve většině případů nejsou tak rovné, jak se nám zdá při pohledu z vozu a nějaké malé obloučky a zakřivení na zhlaví nám z řešení takové stanice udělá pěkný rébus, kdy se mozkové závity pěkně zapotí. A je pravda, že každá takové precizně udělaná stanice nám udělá z jízdy větší zážitek.
Těch 99% jsem záměrně zkreslil, protože se dá položit krajina a zástavba rychlým způsobem nebo ala Honza Švec, který co nemá v nabídce modelů, to si domodeloval a jsme s porovnáním úplně jinde a může to být i50 na 50

Naposled editoval moderátor:

Čouda napsal:
Bo neni kde jezdit a tohle mi potřebujeme, že ano?:D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře