RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
aaaa8 napsal:
by mě zajímal jaký je v tom rozdíl, když jsem aktualizoval před 2ma roky a jelo to, a teď úplně stejnym způsobem a chybí tam ty textury, nevím...
Je v tom velký rozdíl, před dvěma roky byla aktualizace 10 trochu jiná, než teď, proto s ní někdo mohl mít problémy. Dnes ráno jsem na stránky vrátil původní aktualizace 10, která tam byla před dvěma lety, takže když si ji teď stáhneš znovu (a raději pomocí nějakého download manažeru), mělo to být bez probémů.
Tak a teď ještě udělám ze sebe pitomce já, mám takový drobný problém a nevím co s tim.
Před několika lety (zhruba když vznikal MSTS Bin) jsem si naposledy nainstaloval Train Simulator, do něj vložil Trať 321, trainsety atd, nainstaloval Bin verzi 1.7.081920 a všechno krásně fungovalo.
Od té doby když jsem potřeboval přeinstalovat systém (což bylo každou chvíli), nebo jsem potom přecházel na sedmičky, vždy jsem celou složku Train Simulator přesunul někde bokem, po nainstalování nového systému jsem z CD nainstaloval MSTS (kvůli ikonám na ploše atd.) a následně jsem čerstvě nainstalovanou složku Train Simulator ze složky Program Files vymazal a vložil tam mnou zálohovanou složku Train Simulator. Tím pádem jsem měl celý Train Simulator ve stejném stavu jako byl před instalací systému, s rozestavěnou Tratí 321, trainsetem, Binem... a mohl jsem vesele pokračovat v práci.
No roky plynuly až dokud jsem před pár dny narazil na vlákno "Návod k instalaci MSTS a DVD Bratislava - Praha" a v něm Zbyňkové "čtrnáctero".
Všechno jsem si to několikrát pečlivě pročetl, říkal jsem si, že třeba tam najdu příčinu toho, proč mi někdy MSTS zamrzne před některými stanicemi, i když používám upravené staniční hlášení, nebo proč se na přetížených čtvercích nestíhá načítat krajina?
Myslím že mám všechno nastavené tak jak má být, až na jednu věc. Zbyněk tam píše, že po jakékoliv úpravě nastavení MSTS je nutné přeinstalovat Bin.
Za těch pár let jsem upravil snad všechno co se dalo, takže bych Bin určitě přeinstalovat měl, ale právě zde je velký problém.
Jelikož jsem Bin nainstaloval jenom jednou kdysi dávno a pak už jen obnovoval složku Train Simulator, tak v ovládacích panelech vůbec nemám možnost odinstalování Binu, nikde tam není.
Jediná možnost jak ho odinstalovat je ikonou "Uninst_MSTS Patch 1.7.00819.exe" ve složce Train Simulator, tak jsem to zkusil a výsledek vypadal úspěšně.
Ale jen do té chvíle, než jsem Bin zkusil znovu nainstaloval, při rozběhnutí instalace mi to napíše, že mám v počítači nainstalovanou nejnovější verzi Binu a tím to končí.
Takže jsem to před pár lety pěkně zadu*** a teď jsem ve slepé uličce, nesmím ho odinstalovat, protože už žádný nenainstaluju.

Tak se tedy ptám (kohokoliv), jestli je opravdu nutné ten Bin přeinstalovávat, kvůli úpravám v nastavení MSTS, jaký to má význam?
A jestli ano, tak jak to mám udělat, v mé zapeklité situaci?

Určitě by pomohlo smazat celý windows a pak
všechno znovu nainstalovat, ale windows se mi zrovna moc mazat nechce, momentálně funguje dobře...
Předem děkuju za odpověď a pak ten příspěvek raději co nejrychleji smazat, ať co nejméně lidí vidí, jak je Stavitelxx neschopný