Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:Nestačí pouze uložit a pak hned načíst poslední verzi. Musí se po uložení ukončit MSTS, potom ho znovu spustit a pak teprve nahrát poslední verzi (nebo i předposlední) save.
Stavitelxx napsal:Pavlík napsal:Nestačí pouze uložit a pak hned načíst poslední verzi. Musí se po uložení ukončit MSTS, potom ho znovu spustit a pak teprve nahrát poslední verzi (nebo i předposlední) save.
Není třeba vypínat celý MSTS (do windows), stačí uložit, vrátit se do menu MSTS a znovu načíst uloženou pozici - záležitost cca 60 sekund...
Šeba napsal:Stavitelxx napsal:Pavlík napsal:Nestačí pouze uložit a pak hned načíst poslední verzi. Musí se po uložení ukončit MSTS, potom ho znovu spustit a pak teprve nahrát poslední verzi (nebo i předposlední) save.
Není třeba vypínat celý MSTS (do windows), stačí uložit, vrátit se do menu MSTS a znovu načíst uloženou pozici - záležitost cca 60 sekund...
Taky si myslím, že není třeba vypínat MSTS. No myslím, nikdy jsem ho nevypínal.![]()
orlov napsal:Šeba napsal:Stavitelxx napsal:Pavlík napsal:Nestačí pouze uložit a pak hned načíst poslední verzi. Musí se po uložení ukončit MSTS, potom ho znovu spustit a pak teprve nahrát poslední verzi (nebo i předposlední) save.
Taky si myslím, že není třeba vypínat MSTS. No myslím, nikdy jsem ho nevypínal.![]()
Nie vždy to pomôže, napr. v Prahe treba isť určite do Windows, ale ako vždy to záleží od konkrétneho železa![]()
papej napsal:Skoro, já Ti ještě pomůžu. Já také nemám nijak výkonný počítač (AMD Athlon 3.01 GHz, 2,00 GB RAM) a tak jsem si stáhl méně náročnou Prahu. Před stažením dej kopírovat do záložní složky Praha původní TRAIN SIMULATOR/ROUTES/TRAT 321/WORLD a do jiné složky Praha zúžená si zkopíruj ze stránky http://www.trat321.cz/aktualizace/praha.rar zúženou Prahu a budeš bez starosti. Projedeš ji celou bez uložení! Když se Ti to nebude líbit, dáš ji přepsat Prahou původní.
papej napsal:Stavitelxx, ono to všechno záleží na celkovém výkonu počítače. Takhle se zdá být výkonný, ale nejsou výkonné ostatní parametry, to Ty máš počítač výkonnější. Já jsem tak střední třída.
A vypínáš zbytečně běžící programy, aby toho běželo co nejméně?papej napsal:To: Pavlík to: Stavitelxx to: Midrafon
Mám sice docela silný procesor, ale deska je Gigabyte GA-M68M-S2P a grafická karta je SAFFIRE HD 5450 512 MB. Tyto dva nejsou dle mých představ. Mají jen střední výkon a já bohužel ještě dlouho, dnes už téměř určitě nebudu mít na lepší. Proto říkám, že mám počítač střední třídy, i když mi někdy zvládne neuvěřitelné. Okruh Prahou projedu na 4 až 5 save, ale přesto jsem volil i slabší Prahu pro její jednoduchost. A když mám chuť, tak si projedu i plnou Prahu a kochám se její krásou.
V počítači mám pořádek, starají se o něj AVG Internet Security a TuneUp Utilities. Moje slabší vyjadřovací výkonnost má původ v mém zdravotním stavu.