Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

To jsem zapoměl napsat. Děkuji za opravu.

Pavlík napsal:
Nestačí pouze uložit a pak hned načíst poslední verzi. Musí se po uložení ukončit MSTS, potom ho znovu spustit a pak teprve nahrát poslední verzi (nebo i předposlední) save.

Není třeba vypínat celý MSTS (do windows), stačí uložit, vrátit se do menu MSTS a znovu načíst uloženou pozici - záležitost cca 60 sekund...

Stavitelxx napsal:
Pavlík napsal:
Nestačí pouze uložit a pak hned načíst poslední verzi. Musí se po uložení ukončit MSTS, potom ho znovu spustit a pak teprve nahrát poslední verzi (nebo i předposlední) save.

Není třeba vypínat celý MSTS (do windows), stačí uložit, vrátit se do menu MSTS a znovu načíst uloženou pozici - záležitost cca 60 sekund...

Taky si myslím, že není třeba vypínat MSTS. No myslím, nikdy jsem ho nevypínal. ;)

Šeba napsal:
Stavitelxx napsal:
Pavlík napsal:

Taky si myslím, že není třeba vypínat MSTS. No myslím, nikdy jsem ho nevypínal. ;)

Nie vždy to pomôže, napr. v Prahe treba isť určite do Windows, ale ako vždy to záleží od konkrétneho železa:roll:

orlov napsal:
Šeba napsal:
Stavitelxx napsal:
Pavlík napsal:

Nie vždy to pomôže, napr. v Prahe treba isť určite do Windows, ale ako vždy to záleží od konkrétneho železa:roll:

Já v Praze nikdy nemusím vypínat MSTS do Windows, stačí do MSTS menu, ale možná že to záleží na každém počítači individuálně.

Je možné, že to opravdu záleží na compjůtru :)

diki moc všetkým po uložení a opätovnom načítani Praha Libeň existuje ;)

Skoro, já Ti ještě pomůžu. Já také nemám nijak výkonný počítač (AMD Athlon 3.01 GHz, 2,00 GB RAM) a tak jsem si stáhl méně náročnou Prahu. Před stažením dej kopírovat do záložní složky Praha původní TRAIN SIMULATOR/ROUTES/TRAT 321/WORLD a do jiné složky Praha zúžená si zkopíruj ze stránky http://www.trat321.cz/aktualizace/praha.rar zúženou Prahu a budeš bez starosti. Projedeš ji celou bez uložení! Když se Ti to nebude líbit, dáš ji přepsat Prahou původní.

papej: méně náročnou Prahu som už skúšal a moc sa mi nepáčila (strašne malo objektov) tak radšej budem ukladať :) ale diki
PS: môj notebook ma parametre:Intel Core i3 380M (2.53G,3M),4GB ram,grafická karta ATI Radeon HD5470 1GB DDR3,HDD 500GB,....

Tak to Ti zbývá jen ukládat. Já mám Prahy dvě. Když chci rychlou jízdu za cenu méně objektů, volím zúženou. Když ale chci náhodou se kochat krásami Prahy, volím normální. Ale to záleží na tom, jestli chceš.

papej:vidíš to je dobrý nápad

Zdravím,

Všiml jsem si že tady všichni řešíte Prahu, tak abych Vas uklidnil mam tuto sestavu: procesor AMD 1,6 pamět RAM 512 Mb grafika ATI radeon 512 Mb, vím žádne dělo ale MSTS a trat 321 mi jede v pohode, jen v phe Libni musim dat save ale to mi vubec nevadi. Preji hezky vecer...

papej napsal:
Skoro, já Ti ještě pomůžu. Já také nemám nijak výkonný počítač (AMD Athlon 3.01 GHz, 2,00 GB RAM) a tak jsem si stáhl méně náročnou Prahu. Před stažením dej kopírovat do záložní složky Praha původní TRAIN SIMULATOR/ROUTES/TRAT 321/WORLD a do jiné složky Praha zúžená si zkopíruj ze stránky http://www.trat321.cz/aktualizace/praha.rar zúženou Prahu a budeš bez starosti. Projedeš ji celou bez uložení! Když se Ti to nebude líbit, dáš ji přepsat Prahou původní.

papej, 3,01GHz a prý že nemáš výkonný počítač? No já bych ten procesor brál hned, to by se jezdilo:D

Stavitelxx, ono to všechno záleží na celkovém výkonu počítače. Takhle se zdá být výkonný, ale nejsou výkonné ostatní parametry, to Ty máš počítač výkonnější. Já jsem tak střední třída.

skoro: se ti divím, že ti to tak padá. Záleží taky na tom, jaký máš v PC pořádek. Jinak je to silnej stroj.

papej napsal:
Stavitelxx, ono to všechno záleží na celkovém výkonu počítače. Takhle se zdá být výkonný, ale nejsou výkonné ostatní parametry, to Ty máš počítač výkonnější. Já jsem tak střední třída.

Ono záleží hlavně na procesoru. Já měl kdysi fakt šunku počítač, procesor nějakých 1,66 GHz, RAM 256 MB, o grafice raději ani nemluvím... A postupně jsem ten počítač vylepšoval, zvlášť paměti, zvlášť grafiku, zvlášť procesor a vždy když jsem vylepšil procesor, tak byl znatelně vidět rozdíl ve výkonu MSTS. Samozřejmě jiné hry se zase hrály lépe po vylepšení grafiky, nebo pamětí RAM, ale MSTS na lepší grafiku ani paměti moc nereagoval, vždy šlo hlavně o procesor.
Takže těch Tvých 3,01 GHz je perfektní, já mám teď sice čtyřjádro, ale jenom 2,75 GHz a tiše Ti závidím...;-)
Jinak jak psal Pavlík, jestli Ti to padá, může to být i nepořádkem v PC, příčin může být více, ale určitě to není slabým počítačem.

Naposled editoval moderátor:

Jen přidám snad postřeh, že mám procesor 3,01GHz také a Martinova "osekaná" Praha se dá projet bez problémů a plná verze tedy minimálně dvakrát save/load,ale jde to taky.
Jak bylo uvedeno, závisí to i na "pořádku" v PC.:cool:

To: Pavlík to: Stavitelxx to: Midrafon
Mám sice docela silný procesor, ale deska je Gigabyte GA-M68M-S2P a grafická karta je SAFFIRE HD 5450 512 MB. Tyto dva nejsou dle mých představ. Mají jen střední výkon a já bohužel ještě dlouho, dnes už téměř určitě nebudu mít na lepší. Proto říkám, že mám počítač střední třídy, i když mi někdy zvládne neuvěřitelné. Okruh Prahou projedu na 4 až 5 save, ale přesto jsem volil i slabší Prahu pro její jednoduchost. A když mám chuť, tak si projedu i plnou Prahu a kochám se její krásou.
V počítači mám pořádek, starají se o něj AVG Internet Security a TuneUp Utilities. Moje slabší vyjadřovací výkonnost má původ v mém zdravotním stavu.

papej napsal:
To: Pavlík to: Stavitelxx to: Midrafon
Mám sice docela silný procesor, ale deska je Gigabyte GA-M68M-S2P a grafická karta je SAFFIRE HD 5450 512 MB. Tyto dva nejsou dle mých představ. Mají jen střední výkon a já bohužel ještě dlouho, dnes už téměř určitě nebudu mít na lepší. Proto říkám, že mám počítač střední třídy, i když mi někdy zvládne neuvěřitelné. Okruh Prahou projedu na 4 až 5 save, ale přesto jsem volil i slabší Prahu pro její jednoduchost. A když mám chuť, tak si projedu i plnou Prahu a kochám se její krásou.
V počítači mám pořádek, starají se o něj AVG Internet Security a TuneUp Utilities. Moje slabší vyjadřovací výkonnost má původ v mém zdravotním stavu.
A vypínáš zbytečně běžící programy, aby toho běželo co nejméně?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře