H
Hifonics
Host
Zdravim,prosim vas nevíte jak dostanu naše české lokomotivy,vagony a tratě do hry?zkoušel sem to s jednou lokomotivou ale ted mi to píse eror kdyz mi nacitá hra
Nevíte co s tím dekuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hifonics napsal:Zdravim,prosim vas nevíte jak dostanu naše české lokomotivy,vagony a tratě do hry?zkoušel sem to s jednou lokomotivou ale ted mi to píse eror kdyz mi nacitá hraNevíte co s tím dekuju
Adnedz napsal:Jo tak tohle umí málokdo, musíš navštívit autorizovaný servis MSTS.
Hifonics napsal:Stáhl jsem si jednu lokomotivu na techto stránkách je to rada 151.jsou tam soubory které koncí koncovkou s,eng,sd,jpg a pak zazipované soubory které nejdou otevřít.Zkousel sem to dat vse do složky D:msts/TRAINS/TRAINSET bohužel ani to nepomohlo.Tak nevim jestly tam mam vložit pouze nekteré soubory?dekuju
Pomalá jízda se dá vytvořit pouze jako hláška kde například dáš při startu aktivity do úvodní hlášky jako rozkaz kde se pomalá jízda nachází ( km, místo ) a pokud se ti bude chtít pohrát s laděním aktivity není problém do trasy umístit bod kde bude omezena rychlost jízdy a dále bod který toto omezení zruší.WICZ napsal:Zdravím, jak vytvořit pomalou jízdu (návěsti Z a K) přes výhyby o rychlosti 50km/hod? Stačí v editoru úkolů, nebo je třeba pracovat v editoru tratě? A jak vytvořit úkol, kdy souprava přijede od Bohumína (pomocí "trafiku") a ni najede lokomotiva (už řízená hráčem), na soupravu od Bohumína se napojí a dále pokračuje do Olomouce?
Ty vozy jsou také jako traffic? Máš tuto možnost vyzkoušenou? Hráč se připojí k traffic servisu s vozy?Tommy66 napsal:.....nasadíš na to samé místo zvlášť vozy a zvlašť loko trafficu. Vozy zůstanou stát a lokomotiva odjede určeným směrem. Ty na vozy najedeš a můžeš s nima pokračovat.
poison napsal:Ty vozy jsou také jako traffic? Máš tuto možnost vyzkoušenou? Hráč se připojí k traffic servisu s vozy?Tommy66 napsal:.....nasadíš na to samé místo zvlášť vozy a zvlašť loko trafficu. Vozy zůstanou stát a lokomotiva odjede určeným směrem. Ty na vozy najedeš a můžeš s nima pokračovat.
Já mám pocit že to s těmi vagony bez mašiny mi nefungovalo, MSTS spadnul, ale je to už dávno. I kdyby to ale nešlo, tak se prostě k těm vagonům dá CD Servis a až se hráč připojí, tak se to ošetří hláškou aby hráč ten CD servis odpojil.Tommy66 napsal:poison napsal:Ty vozy jsou také jako traffic? Máš tuto možnost vyzkoušenou? Hráč se připojí k traffic servisu s vozy?Tommy66 napsal:.....nasadíš na to samé místo zvlášť vozy a zvlašť loko trafficu. Vozy zůstanou stát a lokomotiva odjede určeným směrem. Ty na vozy najedeš a můžeš s nima pokračovat.
Ano, už jsem to takhle v jedné aktivitě zkoušel. Editor sice bude řvát při sestavování že souprava nemá lokomotivu a nebude schopná pohybu, ale prostě to potvrdíš a normálně nasadíš. Pak se ty vozy nehnou, stojí na místě a ty na ně normálně najedeš. V té chvíli se začnou chovat jako by to byl "loose consist"