Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Bylo by dobré poslat consists, pro otestování. Ale nic hrozného to není, Sergeje tady už nejezdí. A to se sem dojel až z Týniště ? Dost důležitá informace.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Opraveno. Nevědomky jsem musel zakopnout o klávesu V v módu terénu.Mario napsal:Zbyňku,když už budeš v těch opravách,tak ve směru z Lichkova do Letohradu je mezi zastávkami Mladkov a Těchonín po pravé straně koleje čtverec,kde není vegetace,ale prosvítá tam voda.(je to zhruba v polovině cesty mezi těmito dvěma zastávkami).
Tak jsem se slitoval a dnes jsem se rozhodl okruh opravit. Zatím jsem zvládl nádraží a už chybí jen to kolečko a malé kolečkoSwam napsal:Dobrý den pane Šemora, dneska jsem při volné jízdě, chtěl vyzkoušet loko 380 002 podle nového ladění na okrohu VUZ jenže koleje ze stanice Velim je poškozena u vjezdu na okruh. Je možné toto opravit. Děkuji.
Zbyněk Šemora napsal:Ano, přesně tak to funguje, jak jsem před aktualizací popisoval. Hold se tato omezená rychlost musí ignorovat![]()
Zbyněk Šemora napsal:Okruh je použitelný jen pro volnou jízdu, protože z kruhu se už dostat ven nedá. Když už aktivita, tak si umím představit vézt tam na testy například TGV.
Zbyněk Šemora napsal:Pane strojvedoucí, od kdy se vlak řídí ze zadního vozu ?Doporučuji si sednout na lokomotivu a pak se ty závory určitě zavřou
Aby se někdo nedivil, tak to se děje i v Kostelci město. Pokud se budu dívat z lokomotivy, šraňky jsou dole, pokud se budu dívat z posledního vozu, šraňky se zvednou a auta projíždí vlakem. Děje se tak v jednom směru. Ale tohle já opravdu neovlivním, to je nějaká zákonitost MSTS. Možná to způsobuje nějaká verze BIN, netuším, ale s tím se nedá nic dělat. Pokud auta zastavují skrz šraňky, tak jedině zvýšit rozestupy mezi auty.