Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Bylo by dobré poslat consists, pro otestování. Ale nic hrozného to není, Sergeje tady už nejezdí. A to se sem dojel až z Týniště ? Dost důležitá informace.

Až z Velkého Oseka. Zkoušel jsem možnost aktivity odklonového nákladu. Kdyby měl hráč všude volno, dojel by to za 3 hodiny 14 minut (při dodržení max. 65 km/h).
PS poslal jsem ti emailem použitý consist. Kromě BP vozidel potřebuješ Gbgkks a Smmps od Kebarka a Res od Dema.

Koukám, že hned za lokomotivou jsou cizí vozy. Klidně mohou mít jinak nastavená spřáhla a to může být příčina problému. V to místě je přechod z roviny do 12 promile klesání a mám pocit, že se to lomí po 1m a citlivější spřáhla to nestráví. Otestujte tedy někdo, kdo máte tyto vozy. Mě by to zajímalo jen kdyby to bylo z TBP, za které ručím spolehlivostí a rád pak sjednám nápravu.

Zdravim pánové! Narazil sem na jeden problém v trati BP, po aktualizaci 86.1!
Konkrétně v žst Lanšperk!Dělám aktivitu a na 2. koleji mám traffic! Jeho trasa je pouze v této žst(nevede před stanicí ani za stanici). U peronu mam vyčkávací bod, ale traffic ho naprosto ignoruje, projede ho a zastaví u odj. návěstidla směr Letohrad! Děje se to jak v AE, tak ve hře!
Na 1. koleji je vše v pořádku!
A otázka zní, jestli je problém v mém tvoření aktivity nebo v 2. koleji žst Lanšperk?
Pokud je to moje neumění, tak se moc omlouvám!
Ahojte Honza

Jestli to není podobné nabourání jako rozbité vjezdové návěstidlo. preventivně mažu oba odjezdy a osadím znovu. Víc dělat nemohu. Ale tohle musí být rok stará záležitost, protože tady se nic needitovalo od vydání BP 85

Mario napsal:
Zbyňku,když už budeš v těch opravách,tak ve směru z Lichkova do Letohradu je mezi zastávkami Mladkov a Těchonín po pravé straně koleje čtverec,kde není vegetace,ale prosvítá tam voda.(je to zhruba v polovině cesty mezi těmito dvěma zastávkami).
Opraveno. Nevědomky jsem musel zakopnout o klávesu V v módu terénu. :D Díky

Swam napsal:
Dobrý den pane Šemora, dneska jsem při volné jízdě, chtěl vyzkoušet loko 380 002 podle nového ladění na okrohu VUZ jenže koleje ze stanice Velim je poškozena u vjezdu na okruh. Je možné toto opravit. Děkuji.
Tak jsem se slitoval a dnes jsem se rozhodl okruh opravit. Zatím jsem zvládl nádraží a už chybí jen to kolečko a malé kolečko :D
Tenkrát nebyly ani letecké mapy a já to neměl podle čeho stavět. Teď už to bude jakš takš. Také odvratné výhybky půjde udělat z těch jednometrových a neviditelných.

Týniště, to je možné. Já původně ve své aktivitě také nejprve měl jet do sudých kolejí a také mi to padlo. Tak to asi nebyla jen místní anomálie mé aktivity. Zkusím angličan odebrat uložit a znovu osadit. Snad to nebude nic vážného.
Rychlostník 40 u přejezdu. Tam je opravdu jen statický rychlostník, ale mohl bych jej změnit. Ale pokud se jede z Letohradu směr Žamberk, tam je rychlostník 40 statický záměrně, aby se nepromítal do směru Lanšperk. Tak až někdo tohle objevíte, tak to do závad to nepište.

Naposled editoval moderátor:
dělám aktivitu s jízdou na ZZU. Pokud jedu z velkého okruhu na malý, vjíždím na 40 a volno, ale 40 zůstane i po minutí rychlostníku 85 za výhybkou..... musím celý okruh jet 40.

Zbyněk Šemora napsal:
Ano, přesně tak to funguje, jak jsem před aktualizací popisoval. Hold se tato omezená rychlost musí ignorovat :D

OK, pokud to tak musí být, tak si s tím poradím..... díky

Okruh je použitelný jen pro volnou jízdu, protože z kruhu se už dostat ven nedá. Když už aktivita, tak si umím představit vézt tam na testy například TGV.

Zbyněk Šemora napsal:
Okruh je použitelný jen pro volnou jízdu, protože z kruhu se už dostat ven nedá. Když už aktivita, tak si umím představit vézt tam na testy například TGV.

Malý okruh se projet dá /a na velkém se zrovna dělá údržba TV/

Tak asi to bude vypadat jako provokace, ale mám opět problém s autama.
Při průjezdu manipuláku od Peterta, kdy mám nainstalované obě aktualizace 86 se mně stalo mezi Verměřovicemi a Letohradem toto:
http://obrazku.cz/obr685661_scrgrb0.jpg

Pane strojvedoucí, od kdy se vlak řídí ze zadního vozu ? :D Doporučuji si sednout na lokomotivu a pak se ty závory určitě zavřou :D
Aby se někdo nedivil, tak to se děje i v Kostelci město. Pokud se budu dívat z lokomotivy, šraňky jsou dole, pokud se budu dívat z posledního vozu, šraňky se zvednou a auta projíždí vlakem. Děje se tak v jednom směru. Ale tohle já opravdu neovlivním, to je nějaká zákonitost MSTS. Možná to způsobuje nějaká verze BIN, netuším, ale s tím se nedá nic dělat. Pokud auta zastavují skrz šraňky, tak jedině zvýšit rozestupy mezi auty.

Zbyněk Šemora napsal:
Pane strojvedoucí, od kdy se vlak řídí ze zadního vozu ? :D Doporučuji si sednout na lokomotivu a pak se ty závory určitě zavřou :D
Aby se někdo nedivil, tak to se děje i v Kostelci město. Pokud se budu dívat z lokomotivy, šraňky jsou dole, pokud se budu dívat z posledního vozu, šraňky se zvednou a auta projíždí vlakem. Děje se tak v jednom směru. Ale tohle já opravdu neovlivním, to je nějaká zákonitost MSTS. Možná to způsobuje nějaká verze BIN, netuším, ale s tím se nedá nic dělat. Pokud auta zastavují skrz šraňky, tak jedině zvýšit rozestupy mezi auty.

Zbyňku, samozřejmě, že nejsem takovej trotl, že bych řídil vlak od posledního vozu.:D
Ale projel mi první ze dvou vozů tak rychle, že jsem to chtěl stačit blejsknout alepsoň z konce soupravy a to se také podařilo.
Takže to jen na vysvětlenou, protože je tady dost lidí chytlavých a ještě ze mě budou dělat neschopu a to bych teda fakt nerad.
Jinak nevím, prostě jsem to tak viděl a tak se to stalo. Co to zapříčiňuje, nevím.

Není problém v tom, že modrá čára dráhy automobilů není mimo oranžovou krychli přejezdu nebo se jí jen dotýká?
Správně je samozřejmě "je mimo oranžovou krychli"

Naposled editoval moderátor:
Jenomže pokec je v jiném vlákně, zde se hlásí jen skutečné chyby v trati způsobené stavitelem, takže dle prvního příspěvku to tady bude brzy promazáno. :D A když už, krychle závor se posouvat nedá a často sama odpochoduje i mimo silnici :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře