Aktivity Zababa

Ahoj Zababo,prosím tě mrkni se na aktivitu Pn 64063 v trati BP v Activity-Anylysis mi to vyhodnotilo jako chybějící soubor,neboli chybné soubory u vlaku EC 278 Jaroslav Hašek (Haa ek)díky ahoj R.

Banán napsal:
Ahoj Zababo,prosím tě mrkni se na aktivitu Pn 64063 v trati BP v Activity-Anylysis mi to vyhodnotilo jako chybějící soubor,neboli chybné soubory u vlaku EC 278 Jaroslav Hašek (Haa ek)díky ahoj R.

Ahoj, co je to za aktivitu a od koho? Co s tim mam společnýho? :-)

Zababa napsal:
Banán napsal:

No je to na tvých stránkách,tady

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1421&pid=73407#pid73407 poslední vložená aktivita na trati BP.
Zababo OMLOUVÁM SE!!!!! Stáhl jsem si toho víc!!Měl jsem v tom hokej!!Promiň.:)

Naposled editoval moderátor:
Banán napsal:
Zababa napsal:
Banán napsal:

No je to na tvých stránkách,tady

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1421&pid=73407#pid73407 poslední vložená aktivita na trati BP.
Zababo OMLOUVÁM SE!!!!! Stáhl jsem si toho víc!!Měl jsem v tom hokej!!Promiň.:)

Cájk, v poho, však sme jen lidi ;)

Aktivita byla od Swama.Takže moje chyba!!!!

Banán] Ahoj Zababo napsal:
Aktivita byla od Swama.Takže moje chyba!!!!
Banán v SZ napsal:
Pro mě je v této oblasti všechno složitý!!! :) Mrkni se na mail.
Vidím.
Tak v souboru na_ec278.srv
je napsáno Train_Config ( "EC-278 Hašek" )
a to je nerozum, protože msts neumí EC-278 Hašek.con .
Soubor .con musí mít jméno bez diakritiky ( také v sobě uvnitř ) a zde to musí být v souladu.
Obecně by neměly ani být mezery ve jménech souborů. Nedělá to dobrotu.
Simulátor je stavěn v době OS win9x čili blíže k DOS než k XP. Má i tomu odpovídající vrtochy.

Ten Manipuláček jsem zatím dojel po Nýřany se Sergejem a je to super. Posun v Nýrsku napopáté a chytání asi na 4. pokus. Super! akorát bych možná doplnil, že aktivita není vhodná pro ty, co tuto hru moc prožívají a mají slabší srdíčko. I já si musel na chvilku vydýchnout.

martan1484 napsal:
Ten Manipuláček jsem zatím dojel po Nýřany se Sergejem a je to super. Posun v Nýrsku napopáté a chytání asi na 4. pokus. Super! akorát bych možná doplnil, že aktivita není vhodná pro ty, co tuto hru moc prožívají a mají slabší srdíčko. I já si musel na chvilku vydýchnout.
Posun v Manipuláčku neni nejjednodušší, tó jó, ale zas to snad neni tak drsný :cool: A s tim chytánim vozů..., no inspiraci sem bral v snad všem možnejm nádražákům známym filmu s panem Marvanem a jeho Lízinkou...;)

No zase tak drsné to není, ale když člověk posunuje tak trochu volně, tak se občas někde chytne. Já se chytnul jenom asi 2x, pak jsem byl 3x jenom pomalej. A to chytání: zabrzdil jsem i s vozama asi 900 metrů před vjezdem do Nýrska, předtím jsem ale několikrát vykolejil.

martan1484 napsal:
No zase tak drsné to není, ale když člověk posunuje tak trochu volně, tak se občas někde chytne. Já se chytnul jenom asi 2x, pak jsem byl 3x jenom pomalej. A to chytání: zabrzdil jsem i s vozama asi 900 metrů před vjezdem do Nýrska, předtím jsem ale několikrát vykolejil.
Ono záleží, jak máš nastavený brzdy u jednotlivejch vozidel, já mam u mračouna brzdnou váhu nastavenou 43kN (u nákladu by to mělo bejt něco kolem 20-ti, nevim přesně, jenže to pak ta mašina v simulátoru skoro vůbec nebrzdí), ale nevim, jak je to v originálnim engu trainsetu BP... Aktivitu sem každopádně stavěl podle toho, jak sem ji jel já a to sem brzdil lokomotivní brzdou (zastavil sem kousek před předvěstí...), kdybys něco takovýho dělal ve skutečnosti, žádný vzduchový hadice by se samy za jízdy nepřipojily, takže by ti ani nic jinýho nezbylo...;)

Trošku jsem přetvořil aktivitu R780, dodal jsem stroj 853, LP vozy na velká nádraží a několik málo obměn v trase, tak pokud má někdo zájem, může si stáhnout balik s aktivitama, aktualizoval sem všechny pro BP82, ale zůstaly tam i ty původní.

Nevim jak vy, ale mně to s tou Devadesátšestkou(853) prostě baví, akorát teda škoda tý kabiny, ale i tak je to hezký poježdění...

Balik je na:
www.zabeat.wz.cz/Aktivity%20Zababa.rar

Zajímalo by mne jak to má být u aktivity Nisa-pára v Č.Třebové? Dojedu před vjezdové návěstidlo v 16.03 a stojím tam a nic se neděje. V 16.09 vyskočí hláška, že jsem pomalý, v 16.11 další hláška pro posun ve Třebové a přitom stále stojím u vjezdu. V 16.20 mě to přestalo bavit a ukončil jsem to. Mohl bys napsat jak to má být správně? Jo a mám nainstalovaný Bin podle návodu k aktivitě.

Matýsek napsal:
Zajímalo by mne jak to má být u aktivity Nisa-pára v Č.Třebové? Dojedu před vjezdové návěstidlo v 16.03......V 16.20 mě to přestalo bavit a ukončil jsem to. Mohl bys napsat jak to má být správně? Jo a mám nainstalovaný Bin podle návodu k aktivitě.

Toť otázkou, mně samotnýmu aktivita funguje, mam jednoho testátora, kterýmu to taky jde, ale nikdo, kdo možná třeba aktivitu hrál a nedohrál, mi sem nenapíše (vyjma tebe), těžko se pak o nefunkčnosti můžu dovědět, natož třeba dostat radu od znalejších uživatelů MSTS a případnej problém nějak řešit. Onehdá byl problém v Servisu2 (viz.výše), víc ti bohužel asi neporadim, i když bych rád.

Zababa napsal:
Matýsek napsal:
Zajímalo by mne jak to má být u aktivity Nisa-pára v Č.Třebové? Dojedu před vjezdové návěstidlo v 16.03......V 16.20 mě to přestalo bavit a ukončil jsem to. Mohl bys napsat jak to má být správně? Jo a mám nainstalovaný Bin podle návodu k aktivitě.

Toť otázkou, mně samotnýmu aktivita funguje, mam jednoho testátora, kterýmu to taky jde, ale nikdo, kdo možná třeba aktivitu hrál a nedohrál, mi sem nenapíše (vyjma tebe), těžko se pak o nefunkčnosti můžu dovědět, natož třeba dostat radu od znalejších uživatelů MSTS a případnej problém nějak řešit. Onehdá byl problém v Servisu2 (viz.výše), víc ti bohužel asi neporadim, i když bych rád.
Pro jistotu jsem si aktivitu dneska zajel, abych opravdu nekecal a tady je výsledek: Test proběhl na zaktualizované trati BP82.1, kde mě "servis2", podotýkám, že "servis2" z originálního trainsetu BP (viz.debata výše), do Třebové pustil v cca 16.06, následoval lehčí posun pro dozbrojení vody a pak vesele směr Brno... Opravdu netuším, čím jiným by to mohlo být než tim servisem.

Zababo,tak jsem na úplném začátku aktivity R 423,ale ten Přerov se ti opravdu povedl!!!!!Jinak čas v Přerově se dá stihnout dobře.Moc pěkný!!:wink:

Zababa napsal:
Zababa napsal:
Matýsek napsal:

Pro jistotu jsem si aktivitu dneska zajel, abych opravdu nekecal a tady je výsledek: Test proběhl na zaktualizované trati BP82.1, kde mě "servis2", podotýkám, že "servis2" z originálního trainsetu BP (viz.debata výše), do Třebové pustil v cca 16.06, následoval lehčí posun pro dozbrojení vody a pak vesele směr Brno... Opravdu netuším, čím jiným by to mohlo být než tim servisem.

Jak to poznáš jestli je originální? Já mám originál DVD s nejnovější aktualizovanou tratí BP 82.1 a součástí tohoto DVD je i aktuální trainset a přesto mi to do Třebové nepustí. Tak teda nevím co s tím.:?:

Matýsek: Kurnik to mě ale mrzí.. No pokud jsi ten servis nijak neupravoval či nenahrazoval jiným, tak problém asi nebude právě tady... Jenomže jestli právě tady neni, tak nemám žádnou radu, musel bych vidět tu aktivitu ve tvym PC, protože v mym PC je úkol zcela funkční. A to u tebe nefungujou jen ty moje aktivity nebo i od jinejch tvůrců?

Banán: Děkuji děkuji, tak kdyby tě ta aktivita dál bavila a dojel jsi do konce, budu rád za každou připomínku, návrh na vylepšení apod. ;-)

Zdravím černokněžníka ...
mám problém v aktivitě R 423 ... všecko v pohodě, jen při odjezdu z Těšína se MSTS poroučí k zemi když míjím stojící dvojičky.
Zkoušel jsem totéž místo projíždět rychle, pomalu, brzo, pozdě ... nic, vždy mrtvola. Pokud tudy projíždím v jiné aktivitě, tak není problém.
Zkoušel jsem i různě měnit parametry MSTS (jak v nastavení, tak různé .cfg soubory, ale zatím jsem na nic nepřišel.
Nemá někdo nějaký tip?

Javim napsal:
Zdravím černokněžníka ...
mám problém v aktivitě R 423 ... všecko v pohodě, jen při odjezdu z Těšína se MSTS poroučí k zemi když míjím stojící dvojičky.
Zkoušel jsem totéž místo projíždět rychle, pomalu, brzo, pozdě ... nic, vždy mrtvola. Pokud tudy projíždím v jiné aktivitě, tak není problém.
Zkoušel jsem i různě měnit parametry MSTS (jak v nastavení, tak různé .cfg soubory, ale zatím jsem na nic nepřišel.
Nemá někdo nějaký tip?

Ahoj Javim! No jo, já vim! Muj kompjůtr a MSTS nejsou moc dobří kamarádi, takže mi to tam taky padá, ale je to tim, že zhruba v čase odjezdu z Těšína se přepíná kabina do denního režimu a to může dělat problém. Mělo by pomoci uložení hry (F2) někde před místem pádu, ukončit hru a pak znovuspuštění úkolu na onom uloženym místě...

Back
Nahoře