B
Banán
Host
Ahoj Zababo,prosím tě mrkni se na aktivitu Pn 64063 v trati BP v Activity-Anylysis mi to vyhodnotilo jako chybějící soubor,neboli chybné soubory u vlaku EC 278 Jaroslav Hašek (Haa ek)díky ahoj R.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Banán napsal:Ahoj Zababo,prosím tě mrkni se na aktivitu Pn 64063 v trati BP v Activity-Anylysis mi to vyhodnotilo jako chybějící soubor,neboli chybné soubory u vlaku EC 278 Jaroslav Hašek (Haa ek)díky ahoj R.
No je to na tvých stránkách,tadyZababa napsal:Banán napsal:Ahoj Zababo,prosím tě mrkni se na aktivitu Pn 64063 v trati BP v Activity-Anylysis mi to vyhodnotilo jako chybějící soubor,neboli chybné soubory u vlaku EC 278 Jaroslav Hašek (Haa ek)díky ahoj R.
Ahoj, co je to za aktivitu a od koho? Co s tim mam společnýho?![]()
Banán napsal:No je to na tvých stránkách,tadyZababa napsal:Banán napsal:Ahoj Zababo,prosím tě mrkni se na aktivitu Pn 64063 v trati BP v Activity-Anylysis mi to vyhodnotilo jako chybějící soubor,neboli chybné soubory u vlaku EC 278 Jaroslav Hašek (Haa ek)díky ahoj R.
Ahoj, co je to za aktivitu a od koho? Co s tim mam společnýho?![]()
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1421&pid=73407#pid73407 poslední vložená aktivita na trati BP.
Zababo OMLOUVÁM SE!!!!! Stáhl jsem si toho víc!!Měl jsem v tom hokej!!Promiň.![]()
Banán] Ahoj Zababo napsal:Aktivita byla od Swama.Takže moje chyba!!!!
Vidím.Banán v SZ napsal:Pro mě je v této oblasti všechno složitý!!!Mrkni se na mail.
Posun v Manipuláčku neni nejjednodušší, tó jó, ale zas to snad neni tak drsnýmartan1484 napsal:Ten Manipuláček jsem zatím dojel po Nýřany se Sergejem a je to super. Posun v Nýrsku napopáté a chytání asi na 4. pokus. Super! akorát bych možná doplnil, že aktivita není vhodná pro ty, co tuto hru moc prožívají a mají slabší srdíčko. I já si musel na chvilku vydýchnout.
Ono záleží, jak máš nastavený brzdy u jednotlivejch vozidel, já mam u mračouna brzdnou váhu nastavenou 43kN (u nákladu by to mělo bejt něco kolem 20-ti, nevim přesně, jenže to pak ta mašina v simulátoru skoro vůbec nebrzdí), ale nevim, jak je to v originálnim engu trainsetu BP... Aktivitu sem každopádně stavěl podle toho, jak sem ji jel já a to sem brzdil lokomotivní brzdou (zastavil sem kousek před předvěstí...), kdybys něco takovýho dělal ve skutečnosti, žádný vzduchový hadice by se samy za jízdy nepřipojily, takže by ti ani nic jinýho nezbylo...martan1484 napsal:No zase tak drsné to není, ale když člověk posunuje tak trochu volně, tak se občas někde chytne. Já se chytnul jenom asi 2x, pak jsem byl 3x jenom pomalej. A to chytání: zabrzdil jsem i s vozama asi 900 metrů před vjezdem do Nýrska, předtím jsem ale několikrát vykolejil.
Matýsek napsal:Zajímalo by mne jak to má být u aktivity Nisa-pára v Č.Třebové? Dojedu před vjezdové návěstidlo v 16.03......V 16.20 mě to přestalo bavit a ukončil jsem to. Mohl bys napsat jak to má být správně? Jo a mám nainstalovaný Bin podle návodu k aktivitě.
Pro jistotu jsem si aktivitu dneska zajel, abych opravdu nekecal a tady je výsledek: Test proběhl na zaktualizované trati BP82.1, kde mě "servis2", podotýkám, že "servis2" z originálního trainsetu BP (viz.debata výše), do Třebové pustil v cca 16.06, následoval lehčí posun pro dozbrojení vody a pak vesele směr Brno... Opravdu netuším, čím jiným by to mohlo být než tim servisem.Zababa napsal:Matýsek napsal:Zajímalo by mne jak to má být u aktivity Nisa-pára v Č.Třebové? Dojedu před vjezdové návěstidlo v 16.03......V 16.20 mě to přestalo bavit a ukončil jsem to. Mohl bys napsat jak to má být správně? Jo a mám nainstalovaný Bin podle návodu k aktivitě.
Toť otázkou, mně samotnýmu aktivita funguje, mam jednoho testátora, kterýmu to taky jde, ale nikdo, kdo možná třeba aktivitu hrál a nedohrál, mi sem nenapíše (vyjma tebe), těžko se pak o nefunkčnosti můžu dovědět, natož třeba dostat radu od znalejších uživatelů MSTS a případnej problém nějak řešit. Onehdá byl problém v Servisu2 (viz.výše), víc ti bohužel asi neporadim, i když bych rád.
Zababa napsal:Pro jistotu jsem si aktivitu dneska zajel, abych opravdu nekecal a tady je výsledek: Test proběhl na zaktualizované trati BP82.1, kde mě "servis2", podotýkám, že "servis2" z originálního trainsetu BP (viz.debata výše), do Třebové pustil v cca 16.06, následoval lehčí posun pro dozbrojení vody a pak vesele směr Brno... Opravdu netuším, čím jiným by to mohlo být než tim servisem.Zababa napsal:Matýsek napsal:Zajímalo by mne jak to má být u aktivity Nisa-pára v Č.Třebové? Dojedu před vjezdové návěstidlo v 16.03......V 16.20 mě to přestalo bavit a ukončil jsem to. Mohl bys napsat jak to má být správně? Jo a mám nainstalovaný Bin podle návodu k aktivitě.
Toť otázkou, mně samotnýmu aktivita funguje, mam jednoho testátora, kterýmu to taky jde, ale nikdo, kdo možná třeba aktivitu hrál a nedohrál, mi sem nenapíše (vyjma tebe), těžko se pak o nefunkčnosti můžu dovědět, natož třeba dostat radu od znalejších uživatelů MSTS a případnej problém nějak řešit. Onehdá byl problém v Servisu2 (viz.výše), víc ti bohužel asi neporadim, i když bych rád.
Javim napsal:Zdravím černokněžníka ...
mám problém v aktivitě R 423 ... všecko v pohodě, jen při odjezdu z Těšína se MSTS poroučí k zemi když míjím stojící dvojičky.
Zkoušel jsem totéž místo projíždět rychle, pomalu, brzo, pozdě ... nic, vždy mrtvola. Pokud tudy projíždím v jiné aktivitě, tak není problém.
Zkoušel jsem i různě měnit parametry MSTS (jak v nastavení, tak různé .cfg soubory, ale zatím jsem na nic nepřišel.
Nemá někdo nějaký tip?