Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na W7 64 bit nemusí správně běžet všechny doprovodné programy pro msts,např.EngMexx CZ a další.Pokud chceš jen msts,tak tam není problémCANDY napsal:zdravím chcem sa spýtať rozmýšlal som nad OS bud XP x64 alebo W7 x64 ktorý odporúčate? dakujem
Stavitelxx napsal:Zdravím, k danému tématu jen malý poznatek.
Minulý týden jsem jel testovací jízdu z Ústí nad Labem do Prahy.
Ještě než jsem dojel k Praze, tak jsem musel třikrát restartovat MSTS (v Lovosicích, před Vraňany a v Kralupech), jízda se prostě z ničeho nic sekla...
A pak jsem ještě musel restartovat 5x v Praze mezi Holešovicemi a hlavním nádražím (2x kvůli hlášce SMS a 3x kvůli nenačtení krajiny), takže na zhruba 100 km 8 restartů.
Po skončení jízdy jsem měl chuť vyhodit počítač z okna z třetího patra, pak po schodech sejít dolů a ještě po něm poskákat!!!
Místo toho jsem si ale řekl, že zkusím přeinstalovat Windows, protože už jsem ho nejméně rok neinstaloval, bylo tu docela dost bordelu, tak si alespoň udělám v počítači pořádek.
Po instalaci Windowsu jsem schválně znovu jel tu samou aktivitu Ústí - Praha a tentokrát to byl pouze jeden restart v Praze, před Holešovickým tunelem.
Takže na základně této zkušenosti bych chtěl říct, že i když někteří máte "šupu počítač", tak se Vám MSTS může sekat, protože prostě máte v počítači bordel.
Teď vím, že Windows budu alespoň každého půl roku preventivně obnovovat.
Já si to nemyslel, to mi odpověděli odborníci. I bob57. Jakmile se ukládá a maže tak se v disku tvoří mrtvé body a když se nainstaloval systém na takový disk, tak po dvou letech provozu se může vyhodit. To platilo u těch prvních, současně se životnost údajně zvýšila až na 5 let. Možná déle. Pak je to opravdu drahý špás. Ale dát na tento disk MSTS, to by možná stálo za hřích a Kuba jen potvrzuje.Martens napsal:Zbyňku a proč myslíš, že SSD nejsou vhodné pro systém a aplikace, kde se hodně pracuje s diskem? Tím přeci zabiješ jejich největší výhodu - extrémně rychlou dobu zápisú a čtení díky tomu, že tam není žádná pohyblivá část.
Cituji z vlákna Windows7, kdy jsem se koncem října pochlubil.CANDY napsal:Zbynku: a aké ma parametre nový počítač?
Zbyněk Šemora napsal:Ale dát na tento disk MSTS, to by možná stálo za hřích a Kuba jen potvrzuje.
Zbyněk Šemora napsal:V době poslední jsem ještě dokoupil pořádnější grafiku. Když má desku ASUS, tak jsem šel také do ASUS ATI Radeon HD 6950/2 giga
David Hájek napsal:... velikost paměti jen 768 MB /přitom jde o paměť 1 GB/ ...
Chtělo by to ještě vyzkoušet jiné časování pamětí.Pozor však na stabilitu systému.Integrovanou GK je nejlepší rovnou v biosu zakázat,povolit ji při poruše hlavní GK jde vždy.Rovněž tak v biosu zakázat různé fičurky,které jen brzdí systém.David Hájek napsal:Zdravím a děkuji za informace,
při nastavení frekvence na 1333 MHz se z krabice nekouří,takže to zřejmě fungovat bude.
To,že si integrovaná grafická karta "uzme" část systémové paměti je pro mě novinka,tak si z toho pro příště vezmu ponaučení.
Ještě jednou děkuji.
David