Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
David Hájek napsal:Zdravím,
při výběru základní desky do 3 000,- Kč / http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008M0984YC15LS / jsem zatím vždy narazil jen na kousky,které nemají interní ani externí konektor IEEE 1394 /FireWire/ a coby vlastníka digitální kamery mě to trošku znervózňuje.![]()
Chtěl jsem se tedy optat,zda existuje nějaká jiná možnost připojení zařízení s FireWire /nevím,například pomocí nějakého zařízení v konektoru PCI-E x1 apod./.
Předem děkuji za případné tipy a rady.
David
Zničený konektor USB,to jsem měl taky.Pomůže jedině výměna.Zbyněk Šemora napsal:Mě se na počítači v práci objevil nepříjemný jev. Vždy když do předního panelu zasunu flešku nebo přenosný disk, přeskočí malá jiskra a shodím si počítač. Po nastartování USB normálně funguje. Dnes jsem zkusil opatrně nejprve se vybít, zasunul jsem nejprve kabel, pak disk a úspěch, dokonce i zvukový signál o novém HW, ale to bylo vše. Myš sice funguje ale žádná ikona ani ctrl alt delete neaktivní a pomohl jen tvrdý reset počítače a poté už vše OK. Přitom zadní USB žádný problém nemají. Je to blbá závada, protože jsem v posledních měsících nedělal žádné změny v HW ani neotevíral skříň, moje zavinění . Neodchází mi něco ? A to jsem si liboval, jak je praktické mít vpředu 5 USB (zadek mám plný a vpředu mám volné 3 )
Je zde několik ajťáků, tak snad někdo bude alespoň tušit možnou příčinu.
Stačilo tam narvat USB o něco větší silou či obráceně a je to hotové.Nedokonalé uzemnění u USB -to má být legrace??? Když to shodí celý PC? Aby to jednou neodneslo připojení portů na motheboardu.Zbyněk Šemora napsal:A co by se tam mohlo zničit ? Je to relativně nová skříň a to USB bylo použité maximálně 30x. Možná je tam jen nějaké nedokonalé uzemnění. Zatím se mi to nechce rozdělávat, jen mne štve, že na tento jev zapomínám a když po dvou měsících tam cokoli zasunu, tak si udělám problém.Raději bych šel na jistotu.