Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

To je žrádlo! Nemá chybu. Teplice bez peronu též.

Koukám, že i já mám Teplice bez peronu a nejdivnější je, že ten model peronu úplně zmizel z PC, jako by nikdy neexistoval, toš jak je to možné? Před pár dny tam ještě byl a najednou je fuč...
Opravím to a dám tady ke stažení soubor s opravou, prozatím si představujte, že tam ten peron je :D

Martine, krása s tou Tepličkou si ma prekvapil

Naposled editoval moderátor:

Tak problém vyřešen, omylem jsem do aktualizace vložil starší model teplického nádraží, který byl ještě bez toho jednoho peronu:(
Opravu si stáhněte tady:

www.trat321.cz/ostatni/teplice.rar

Samotnou aktualizaci taky opravím a dám znovu na web, ještě dnes večer.

Martine, prosím ťa, ešte by nešlo dorobiť ,,domček,, pre výpravcov v Žiline na druhom nastupišti ? ;) http://zilina-gallery.sk/galleries/Doprava/ZRIDS/Zilina/xIMG_8073.JPG

skoro napsal:
Martine, prosím ťa, ešte by nešlo dorobiť ,,domček,, pre výpravcov v Žiline na druhom nastupišti ? ;) http://zilina-gallery.sk/galleries/Doprava/ZRIDS/Zilina/xIMG_8073.JPG

Ten model Žiliny se bude ještě dodělávat, chybí tam toho víc, pragotrony na kusých kolejích, podchody, lavičky atd, možná se udělá i nádražní budova, je třeba to probrat s Matesem a zajet všechno nafotit. Teď na to nebylo dost času, tak jsou ty perony jen takové zjednodušené.

Paráda Martine, sice jsem ještě na Teplice nejel, ale Ústí --Děčín nemá chybu, vykroutil jsem si málem hlavu v mašině, kamery a pc málem nepobraly:D. Paráda Mimochodem jsem si samozřejmě zajel až do Děčína Čertovy Vody a zpět, a taky proklepnul směr Česká Lípa, tedy do Děčína Východu, fakt pěkný, tak lovu zdar:D

Fakt skvělá práce s aktualizací.
PS:Teplice fungují, jak mají. ;)

Ahojky, hluboce se klaním a smekám, opravdu paráda. Ten sever Čech nemá chybu. Díky.

Stavitelxx napsal:
.....
Další významná změna se týká opakovacích předvěstí, do teďka když v MSTS projíždíte kolem opakovací předvěsti, omezuje vás na 40km/h, což je absolutní nesmysl!!! .....
Já teda nevím, ale kolem návěsti opakující výstrahu bych si ani těch 40 nelajznul. Jóo to jsou ti mladí a nezkušení. :D Jéé ono to na těch mokrých kolejích nebrzdí jako jindy a je z toho hromada.
Možná předpis na tuto návěst rychlost nijak neomezuje, ale fíra má jet tak, aby před návěstí zakazující jízdu vlaku bezpečně zastavil a to ve většině případů kolem opakovací výstrahy rychlost vyšší než 40 vylučuje. Nějak si to nemohu vybavit, jak to mám ve skriptech u své trati, ale často, jako to bylo v reálu tam v těchto případech svítí i dolní žlutá. Například v Praze Libni. A to bylo správně. Když se řešily opakovací návěsti, tak to bylo o kompromisu a možná jsi zvolil ten druhý kompromis, kdy Ti tam zase ta dolní žlutá nenaskočí.
Jirka Polák měl tenkrát požadavek na Džordže, bez kterého se tohle vyřešit 100% nedá.
Ale možná jste řešili jiný problém, nejsem v obraze.

Na aktualizaci se podívám. Jsem zvědavý na Matesov, určitě se tam vyřádil. Ale jestli jsi ho modelově nezničil. Já mu nedávno psal mejla a ještě neodpověděl. Což u něj je poprvé. Doufám, že nemarodí.

Martine i ode mne vééélké díky, hlavně za ten Sever.
A tu slečnu...ukázat!!!

Je to nadhera!! Len neviete preco mi to stale pada ked vchadzam do Ziliny? alebo vychadzam zo Ziliny stale mi to padne? vopred dik za pomoc a odpoved . Len skoda ze nebude spravene aspon do Trencina....

Ahoj Martine,klobouk dolů,je to fakt nádhera.Akorát v Povrlech jsem si všiml,že je tam taková oranžová defaultní nádražní budova a Mates má na svých stránkách originál,ale to je jen maličkost.Díky moc,je to úžasný

...Nějak si to nemohu vybavit, jak to mám ve skriptech u své trati, ale často, jako to bylo v reálu tam v těchto případech svítí i dolní žlutá. Například v Praze Libni....

To neni mozne. Stuj musi byt predvesteno na zabrzdnou vzdalenost.

Ocek. 40, op. vystraha, stuj -> stuj neni predvesteno na zabrzdnou vz.
Vystraha, 40 a op. vystraha, stuj -> kde je predvestena ta 40?

Když jedu na návěst výstraha a další návěstidlo je rychlost 40 a opakuje výstrahu, tak je to správně.

Čaues, nejdřív díky za info k parametrům kompu.. Nová aktualizace super a teď sem si udělal trasu Praha-Děčín a zůstal sem v Jiříkově vidění, když se mi načetl v Praze i úsek co dřív dělal problémy. Buď mýmu kompu hráblo anebo je Martin kouzelník:-D. No ale nebyl by to můj komp kdyby si zas něco nevymyslel.. Jestli je to jen můj problém nebo se s tím už taky někdo setkal... Stáhl sem si aktualizaci ale sama se mi nenainstalovala, naštěstí se mi otevřely složky a já to postaru přepisoval do MSTS, ale to byla fakt jediná vada na kráse jinak opravdu super:-)...

mirda8412 napsal:
...Stáhl sem si aktualizaci ale sama se mi nenainstalovala,...
Ona neumí najít MSTS mimo default adresář na C: To je o nějakém parametru v instalátoru. Však Martin psal, že je to jen zkušební provoz.
Chome mi staženou aktualizaci nechtěl ani dát do počítače. Že je to nebezpečný soubor a nabízel jen smazat. A když jsem našel cestu, jak jej odblokovat, tak opět výstraha, že mne varoval. Hold není nad IE.

Zbyněk Šemora napsal:
Stavitelxx napsal:
.....
Další významná změna se týká opakovacích předvěstí, do teďka když v MSTS projíždíte kolem opakovací předvěsti, omezuje vás na 40km/h, což je absolutní nesmysl!!! .....
Nějak si to nemohu vybavit, jak to mám ve skriptech u své trati, ale často, jako to bylo v reálu tam v těchto případech svítí i dolní žlutá.
Jak se na opakovací předvěsti může objevit dolní žlutá?!?!?!

TOM napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Stavitelxx napsal:
.....
Nějak si to nemohu vybavit, jak to mám ve skriptech u své trati, ale často, jako to bylo v reálu tam v těchto případech svítí i dolní žlutá.
Jak se na opakovací předvěsti může objevit dolní žlutá?!?!?!
Protože za komunistů bylo všechno možné.:D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře