Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
skoro napsal:Martine, prosím ťa, ešte by nešlo dorobiť ,,domček,, pre výpravcov v Žiline na druhom nastupišti ?http://zilina-gallery.sk/galleries/Doprava/ZRIDS/Zilina/xIMG_8073.JPG
Já teda nevím, ale kolem návěsti opakující výstrahu bych si ani těch 40 nelajznul. Jóo to jsou ti mladí a nezkušení.Stavitelxx napsal:.....
Další významná změna se týká opakovacích předvěstí, do teďka když v MSTS projíždíte kolem opakovací předvěsti, omezuje vás na 40km/h, což je absolutní nesmysl!!! .....
Ona neumí najít MSTS mimo default adresář na C: To je o nějakém parametru v instalátoru. Však Martin psal, že je to jen zkušební provoz.mirda8412 napsal:...Stáhl sem si aktualizaci ale sama se mi nenainstalovala,...
Jak se na opakovací předvěsti může objevit dolní žlutá?!?!?!Zbyněk Šemora napsal:Nějak si to nemohu vybavit, jak to mám ve skriptech u své trati, ale často, jako to bylo v reálu tam v těchto případech svítí i dolní žlutá.Stavitelxx napsal:.....
Další významná změna se týká opakovacích předvěstí, do teďka když v MSTS projíždíte kolem opakovací předvěsti, omezuje vás na 40km/h, což je absolutní nesmysl!!! .....
Protože za komunistů bylo všechno možné.TOM napsal:Jak se na opakovací předvěsti může objevit dolní žlutá?!?!?!Zbyněk Šemora napsal:Nějak si to nemohu vybavit, jak to mám ve skriptech u své trati, ale často, jako to bylo v reálu tam v těchto případech svítí i dolní žlutá.Stavitelxx napsal:.....