Aktivity Midrafon

Pepíno,
tak zatím je to ve stádiu zrodu a ještě bude asi dost úprav a hlavně, počítač mi dneska zkolaboval právě v mé domovské stanici.
Takže nevím, jestli je to už na něj moc a nebo jsem to přehnal. :-D
Ale teď jsem dojel domů z práce a jsem rád, že žiju.

Na stránkách přidány dvě aktivity na 321 (již vydané) a úprava webu.
A tím pro dnešní den končím a jdu si užívat.
Všem krásný zbytek Štědrého dne a ať večer nepřiletí na peruti....:D
Můj úchvatný web :-D

Na vědomost všem dávám, že právě jsem dokončil práci na své nové aktivitě (BP: Os 2500/5805) a předávám ji do rukou odborníků-znalců, aby ji prozkoušeli na svých strojích a pokud obstojí, půjde hned ven.
Teď mě čekají dva pracovní dny, tak bude od MSTS oddych.:)

Zdravím v novém roce a přináším jednu novinku ze své MSTS kuchyně.
Po několika dnech práce se zrodilo nové dílo.
Další informace k němu naleznete ...Na mém webu

Jinak všem ještě jednou přeji to nejlepší do právě započatého roku 2012.

Dnešním dnem jsem se definitivně odpoutal od mateřského webu Pepy z Nuslí a přecházím do úplně samostatného režimu práce.
Tímto bych Ti chtěl, můj milý kamaráde moc poděkovat veřejně za veškerou pomoc s uveřejňováním mých aktivit a doufám, že se Ti nadále bude dobře dařit.

Já tím také zároveň zveřejňuji svou poslední aktivitu, která ještě nebyla na mém webu....
více naleznete zde: Ex 129 Hornád

A zároveň přidávám info, že test IC 1005 RegioJet dopadl velmi dobře (děkuji Bastardovi), dvě drobnosti opraveny a čeká se na finální test.
Vydání je vázáno na RJ vozy, totéž platí i o screenech.

Pavlík napsal:
Vypadá moc dobře

Že jo, taky jsem moc rád a hned ho někam nacpu, jen budu muset udělat nějakou noční aktivitu, kam to nacpu všechno:D:D:D:D:D
A milerád to udělám.

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem úspěšně dojel Ex 129, pěkná aktivita (jako vždy) kdy můžeme očekávat pokračování, a uděláš ho až do Košic, nebo bude ještě rozdělen?
Teď jdu na Tvé osobáky, tak jsem zvědavý :)

Ten posunovač je pěknej, jen je to takový nepřirozený, líp by vypadalo, kdyby se místo praporku naskinovala lampa resp. baterku. Ale palec nahoru.

bastard napsal:
Miro,pošťák! :)

No myslím, že teď mám zadání jasné, ale ještě mě čeká poslední vyladění PC a v sobotu jedu na výlet RJ do Havířova a z5.
Takže až po víkendu.

trucker1245 napsal:
Tak jsem úspěšně dojel Ex 129, pěkná aktivita (jako vždy) kdy můžeme očekávat pokračování, a uděláš ho až do Košic, nebo bude ještě rozdělen?
Teď jdu na Tvé osobáky, tak jsem zvědavý :)

Děkuji za pochvalu a samozřejmě, že je v plánu druhý díl,ale postupně.:D:D:D

lukas matura napsal:
Ten posunovač je pěknej, jen je to takový nepřirozený, líp by vypadalo, kdyby se místo praporku naskinovala lampa resp. baterku. Ale palec nahoru.

Lukáši, já si myslím, že je pěknej. Já to neumím udělat vůbec a jsem vděčný, že to je takto, protože je to naprosto luxusní. Je to pěkně vidět a řešit, jestli mu svítí praporek nebo lampička, to je fakt prkotina.
Pokud bys to dokázal vymodelovat lampičku tomu posunovači, popř. výpravčímu, tak šup sem s tím.:)

Mirku, já jsem psal též, že je pěknej, jen že je to takový nepřirozený - svíticí praporek... Ale samozřejmně že je to lepší, než když byl vidět až když ho osvítila světla mašiny - v některých případech už i pak člověk nestihl zastavit. Ale jak jsem psal, je to skvěly.

lukas matura napsal:
Mirku, já jsem psal též, že je pěknej, jen že je to takový nepřirozený - svíticí praporek... Ale samozřejmně že je to lepší, než když byl vidět až když ho osvítila světla mašiny - v některých případech už i pak člověk nestihl zastavit. Ale jak jsem psal, je to skvěly.

Já to považuju za úspěch,Lukáši a jsem za toho posunovače a výpravčího rád :)
Ale pokud někdo udělá lampičku, ať pošle....

Back
Nahoře