Aktivity Midrafon

RE: Aktivity Midrafon - korninus

http://www.imghosting.cz/view-13Plocha.jpg

Taxi, možná to funguje, ale mně se v obou prohlížečích, které jsem zde zmiňoval, stejně, jako uváděli Pavlík a Dan J. včera ráno, nezobrazuje nic z dalších editačních či jiných možností. Proto jsem ani nevložil zmínku o nové aktivitě do burzy.

Midrafon napsal:
http://www.imghosting.cz/view-13Plocha.jpg

Taxi, možná to funguje, ale mně se v obou prohlížečích, které jsem zde zmiňoval, stejně, jako uváděli Pavlík a Dan J. včera ráno, nezobrazuje nic z dalších editačních či jiných možností. Proto jsem ani nevložil zmínku o nové aktivitě do burzy.

No ale obrázok, ešte k tomu príliš veľký, si dokázal vložiť. Ja tam v IE8 všetky editačné prvky mám, pozriem ešte do IE9 keď sa k nemu dostanem. Takisto aj v Google Chrome mi to funguje.
Ináč tagy ako také fungujú, neskôr v priebehu večera dám ich zoznam do FAQ

@ All: V nastavení užívateľa si skontrolujte nasledujúce: Váš profil -> Další možnosti -> Ostatní možnosti -> Při psaní zpráv zobrazovat MyCode formátovací možnosti mustí byť zaškrtnuté !!!

Edit 2: Funguje to aj v IE9 vo Win7/64

Dekuji, Taxi, jiz je to v poradku a funguje to tak, jak ma. Nechapu, proc jsem to vypnul a kdy vlastne tuto moznost v nastaveni profilu.
A obrazek jsem tam dal zkopirovanim kodu z uloziste.
Diky za pomoc.;)

Dobrý večer všem.
Vzhledem k tomu, jaké změny přinesla aktualizace 22 trati 321 jsme se rozhodli, že již některé aktivity nebudeme upravovat do aktuální podoby.Přesto první 4, které jsou pro nás zčásti srdeční záležitost jsme právě opravili a aktualizované verze jsou u nás na webu.Jedná se konkrétně o:
R 475 "Jadran"
EC 177 "Johannes Brahms" - 1.díl
Městská linka S41
Os 9951, linka S7

Ostatní aktivity zatím nebudeme upravovat s tím, že Vám dáváme k dispozici anketu s návrhy pěti aktivit, které připadají v úvahu k aktualizaci.
Tu naleznete zde: Anketa vlevo nahoře
Hlasování ukončíme k poslednímu listopadu a poté první tři nejúspěšnější budou opraveny.

Poslední informací pro Vás je ta, že tetralogie Ec 498 "Europa" již byla také opravena na verzi tratě č.22 a nyní prochází testováním, protože zásahů v její trase bylo bohužel více.
Výsledek doufáme posoudíte sami během týdne, kdy by mohl celý komplet vyjít.

Přejem všem hezký večer.
Korninus a Midrafon

No to je zas anketa.. Jediná možná varianta je zlínskej expres, maximálně pendolíno. Žluťáka ani náhodou a zbytek jsou kraviny...

A proč ne všechno? Kurde tak trochu úsilí a oprava se zdaří ve všech případech. Když jste na testy dva, vůbec bych neváhal, půlka úloh testovat netřeba, co vidím ve svých výtvorech tak největší pakec je v Žilině, jinak klasická úprava paths.

To Poison:
Tady nejde,Vašku o to,že to nejde,ale že už nechci některé staré vůbec aktualizovat.
Z počátků své tvorby mně to nepřijde až tak super. Tedy opravím jen to,co chci. A kdybych to neuměl,nebudu opravovat nic.
To Čouda:
Je to Tvůj názor,já Ti ho neberu. To je tak asi všechno.

R 10128 - 2.díl: v info na Vašich stránkách se s ní uvažuje jako o aktivitě, kterou upravíte, ale zároveň je uvedena v anketě a tady na foru ji jako upravovanou upravovanou už neuvádíte. Jak tedy??
Díky za objasnění.

Než jsem se rozhodl ji zařadit dát do ankety,nepočítal jsem s ní.
Je zde dost odpůrců fiktivních aktivit,takže ale i tak jsem jí nakonec šanci dal. Má to smysl,když je 1.díl na 310.
Uvidíme,jak to dopadne. Pokud však bude pak pokračovat další úprava v úseku Praha-Čadca tak,jak Martin zmiňoval,bude to pak ještě horší.
Takže ji rád opravím,pokud bude zájem.
Mirek

Dobrý podvečer všem,
od okamžiku, kdy se začala rodit aktivita [size=medium]EC 498 "Europa" pro trať 321[/size] uběhlo více, než 4 měsíce a konečně jsme po všech úskalích dospěli do finále.
Tato 4-dílná aktivita právě vychází a všechny podrobné informace k ní naleznete na našem webu:

[size=medium]Rádi bychom poděkovali všem, kteří nám při tvorbě a testování pomáhali a Vám všem, kteří si rádi projedete fiktivní spoj přejem úspěšný dojezd do cíle[/size].

Korninus a Midrafon

Dle přání uživatelů jsme upravili další dvě aktivity na 321 pro platnou aktualizaci 22.
Více u nás na webu v novinkách.
Pěkný chladný večer všem.:)

Poslední opravenou aktivitou dle výsledků ankety byl 2.díl posilového R 10128 z Opavy do Prahy, jejíž první část je na trati 310.
Zbývající aktivity již zůstanou pouze ve verzi aktualizace 21.
Pěkný večer všem.

Back
Nahoře