Aktivity Midrafon

RE: Aktivity Midrafon - korninus

Mirku a co tak přes Vánoce udělat aktivitu, Zbynda jede za Midrafonem :D myslím, že námět by byl :D

Přejem všem našim fandům pěkné svátky vánoční a přinášíme informaci, že jsme většinu aktivit na BP opravili na verzi aktualizace 88.
Vše naleznete u nás na webu.
Přejeme Vám šťastný vstup do roku 2013 a vše nejlepší.
Midrafon a Korninus

Ještě malý dodatek.
Své aktualizace se dočkala i aktivita na trati 310, Posilový R 10128 z Opavy do Prahy.
Vše naleznete u nás na webu.

Skvelé aktivity a výborná ochota pomôcť pri problémoch, aj úplným začiatočníkom, čo sa dnes nevidí len tak... obrovské ĎAKUJEM a prajem veľa veľa zdaru, nech Vám to ide minimálne takto aj naďalej :rolleyes:

JEDNOZNAČNE odporúčam všetkým ;-)

Mockrát za nás oba, mně i Kornina, děkuji.
Je to radost, když můžeme někomu pomoci a udělat ho šťastným pro ten pocit, že mu MSTS jede.
Díky za "nakopnutí" do další práce.:)
Midrafon a Korninus

Přeji všem hezký den.
Do aktivity je potřeba ještě dodělat jedoucí náklady z Pardubek a pomaže na test. Předpokládám, že do 14 dnů je venku. Zdržení bylo z mé strany.
Děkuji za zájem. Ahoj

Naposled editoval moderátor:

Dobré sobotní dopoledne.
Aktivita Kokrhel se úspěšně dostala do druhé třetiny a již je hotov druhý díl této aktivity, který se celý bude odehrávat na trati BP.
Zde Vám přinášíme několik screenů.
Více informací se dozvíte na zde na našem webu.
Midrafon a Korninus
01.jpg
02.jpg
03.jpg

Naposled editoval moderátor:

Ahojte

práve som si prešiel aktivitu R 791. Je to pohodová a pekne spracovaná aktivita. Prajem vela síl a chuti do ďalšej tvorby :)

Ahoj Petře.
Děkujeme oba dva za Tvou pochvalu a budeme se snažit i dále pokračovat ve stejném duchu i v dalších aktivitách. ;)
Midrafon a Korninus

Dobrej den chlapi na vašej szrance mi vyskocila ze sa mam prihlasit da sa tam zaregistrovat alebo ja sa mam prihlasit dekuji

Nikdo nic nedelal. Ja i Radek jsme mimo Prahu. Dozvedel jsem se o tom od kamarada v poledne. Dle emailu z webnode uz by to melo byt ok.
Za potize se omlouvame.

Nazdar Mirek

dnes som stiahol tvoju aktivitu R10128 pre trať 310. Doteraz išlo všetko fajn, až pokial som sa nedostal do Krnova. Tam prídem cca 17.17, dostanem hlášku, že odchod bude cca v 17.22. Asi v čase 17:19:16 vyskočí hláška "Ukol ukoncen, vlak vykolajil". Nemal s týmto nikto problém?

Ahoj Peter,
tak už je to nějaký pátek,co aktivita vznikla. Ale dle toho,co píšeš tam je zřejmě problém s protijedoucím trafficem.
Nikdo do této chvíle nic takového nehlásil.
Pokud můžeš,zkus to ještě jednou z posl.pozice. A bude-li se to opakovat,podívám se na to v následujících dnech v editoru.
Jakou verzi tratě máš? Vím,že teď vyšla další aktualizace,ale na tu to ještě nebylo upravené.
Mrknu. Díky za info.
Mirek

Mám tú najnovšiu aktualizáciu 2.1 . U teba na stránke je uvedené, že aktivita ide na aktualizáciu 2, tak som si myslel, že to bude šlapať aj na aktualizácii 2.1, ale tak neviem aké úpravy sa v nej robili. Skúšal som aj viac krat Save/Load pred Krnovom, ale stále to isté. V dialke aj vidiet, ako prichádza nejaký traffic ( asi ten osobák ), no a po chvílke to celé skončí....

Back
Nahoře