Aktivity Midrafon

Děkuji za povzbuzující pochvalu, která jistě potěšila nejen mě, ale všechny, co se na této aktivitě podíleli. A že to jsou mí skvělí spolupracovnící a testeři, o tom není pochyb.
Připravuji a mám v plánu něco podobně laděného, i když trochu jinak, určitě co se týká HV.
Ale nebudu předbíhat, protože nyní se dokončuje testování 2. dílu Ex 372 "Balt-Orient" - retro pro 321 a pokračuje práce na EC 76 "Antonín Dvořák" pro BP.
Pokud Vás zajímají podrobnosti, navštivte mé stránky: sekce "V přípravě"

tak na aktivity s vašej tvorby sa vždy teším sú to aktivity pri ktorých sa človek nenudí a stále sa niečo deje a to je super vždy sa vyskytne nejaká udalosť, ktorá to veľmi príjemne oživí...sekciu "V príprave" sledujem a vždy to navnadí človeka aby sa mal na čo tešiť

Tak pokud to klapne, po víkendu Ex 372 vyjede k Vám a tam se rozhodně nebudete nudit.
A zbytek snad také bude stát za to.
Přeji Vám pěkný víkend všem.

Ahoj Pepo,
makám :D, mám teď dva týdny ryze pracovní, ale v pohodě.
Abych se vrátil ale k tomu, co je zde podstatné, tak na Ex 372 jsem si dal docela záležet, aby to nuda rozhodně pro hráče nebyla a testeři jsou zatím nadšeni.;)
Uvidíme, jaký bude ohlas u "jezdců".:P

Míro, nemůžu najít tohle:
Chyba - číslo položky. 1
Následující soubor nebyl nalezen!
Soubor: '_ExtraSteam_\_ExtraSteam_.ENG'

pokračovanie Ex 372 bolo príjemne a zaujímavé ako vždy z vašej tvorby...ďakujem za peknú jazdu
zároveň sa chcem spýtať občas mi vyhodilo takýto problém a pri tom so to kontroloval jak cez Conbuilder tak i cez ActivityConverter a bolo to všetko v poriadku ale i tak vyhodilo túto hlášku
http://www.q3.cz/images/51Bez_n_zvu.jpg

Ono je třeba Save/load praktikovat trošku jinak než je napsáno. Musíš MSTS vypnout úplně. Nestačí vypnout jenom do menu. Samozřejmě, někdy to funguje ale...

Přesně jak píše Čouda. Mě to ani jinak nejde, než že musím vyjet z MSTS. A to mám docela silnej stroj.

tak ja pokiaľ MSTS nevypnem úplne tak mi to ani nenačíta druhý krát takže vždy keď robím save/load tak vždy vypnem do Win

Zdravím všechny po delší pauze.
Pomalu se blíží den, kdy sem vydal svou prvotinu. Je tomu již dva roky a proto jsem se rozhodl vydat svou první aktivitu pro MSTS znovu v obnovené premiéře.
Aktivita SC 501 "Pendolíno" z jara 2011 byla právě znovu vydána na mém webu.
Všem aktivitářům přeji spousty elánu do práce a všem virtuálním fírům spokojenost a radost nad projížděnými aktivitami.

Já sám osobně bych chtěl poděkovat všem, co se mnou kdy spolupracovali a popřát jim zdraví a štěstí.

Díky nové sérii kabin, které jsou k dispozici u duusa a demma, využil jsem příležitosti k revitalizaci své další aktivity, která vznikla v mých začátcích.
Tentokrát jde o EC 81 "Dunaj" a vše o jejím obnoveném vydání se dozvíte na mém webu.

Mou poslední znovu uvedenou aktivitou je Ex 148 "Jan Perner".
Byla vybrána mým kamarádem Tomášem G., kterému děkuji za pomoc při testu.
Všem ostatním pohodovou jízdu po trati 321 a děkuji za přízeň.

Jako vždy na mém webu

Back
Nahoře