Aktivity Midrafon

Pro zájemce sem obnovil a vydal také aktivitu pro BP, která již je dva roky stará.
R 861 "František Křižík" naleznete u mě na webu.

Pro ty, které baví jízda po 321 v trochu rychlejším tempu a s obvyklými "překvápky" dávám na vědomost, že IC 1008 "Regiojet" byl právě vydán na mém webu

A dnešním dnem uvádím v život po půlroční práci :D aktivitu na přání Davida Vondráka pro trať BP.
Jedná se o dvoudílnou vcelku pohodovou aktivitu EC 76 "Antonín Dvořák" / R 624 "Portáš".
Vše potřebné se dozvíte u mě na webu.

Tímto bych rád popřál všem přátelům a kamarádům hezké léto a poklidnou odpočinkovou dovolenou.;)

Dobrý podvecer Mirku prosim ta muzes mi poslat tieto vozi zssk_Bdtmee_159,zssk_B_800 a Rolf_Z_Series/Rsco_zaes_032-6 dekuji

ondro napsal:
Dobrý podvecer Mirku prosim ta muzes mi poslat tieto vozi zssk_Bdtmee_159,zssk_B_800 a Rolf_Z_Series/Rsco_zaes_032-6 dekuji

Ahoj, až se dostanu domů z práce. Ten posledně jmenovaný zřejmě nemám, ale podívám se.

ondro napsal:
Dobrej den mirku muzes mi poslat zssk_240103ms.wag dekuju

Ahoj Ondro,
tato lokomotiva je součástí TBP. Nevím, jak je to s verzí .ms, ale byla u duusa & dema. Je pravda, že tam teď již není, ale věřím, že by nebylo tak těžké ji nahradit jinou 240-tkou.
Příště poprosím, napiš kdyžtak SZ.
Pak to působí na ostatní dojmem, že si nenajdeš vůbec nic a aktivitáře bombarduješ žádostmi o zaslání vozidel.
Což je fakt, stačí se jen po jednotlivých vláknech podívat, ale zbytečně to pak "komplikuje" ostatním hledání něčeho potřebnějšího vzhledem k jeho obsahu.

Díky za pěkně aktualizované stránky Míro.Kdo koukne na Tvůj web tak bude o něco chytřejší a hlavně ubydou otázky proč a jak atd. ohledně zvuků a kabin. Od jisté doby taky nemám žádné problémy v tomto směru.
Ještě jednou díky Tobě i Jardovi. Radek.:)

Radku,
díky za pochvalu, ale nebyl to tak docela jen můj nápad. Přivedly mě na to nejen dotazy z okolí, ale i Standa, který měl několik problémů po sobě jdoucích a všechny souvisely právě s trainsetem a jeho uceleností a jednotným směrováním zvuků a kabin.
A jestli mohu všem osobně doporučit, udělejte si v trainsetu pořádek ve zvucích a kabinách a budete mít o 80% méně starostí.
Vše ostatní je závislé na výkonu PC a také na dalších faktorech, které již neovliníme.
Velký dík ještě jednou patří i tady veřejně Jardovi B., který to vše tehdy odstartoval a já se jen o tuto zkušenost podělil.
Věřím, že i spousta mých přátel je bez potíží. :) Dali na jeho radu stejně, jako já. To je celé.;):cool:

Zdravím...nechci nikomu plevelit vlákno a číst x stránek taky ne. Přepadla mě lenost. :D
Mám speciální problém s tvorbou a provozem trati ŽSR 150.
Při použití elektrické loko vše funguje jak má.
Jakmile nasadím do consistu hráče dieselovou loko, tak je problém.
Lokomotiva se neodbrzdí a tím pádem ani nerozjede, nefunguje ani píšťala, houkačka, prostě k nepoužití.
Nevíte někdo, co by v tomto případě mohlo být příčinou?
Vyzkoušel sem to na 321 a BP a tam je vše bez problémů.
Kdyby někdo věděl, nebo tušil, děkuji za případnou radu, či postřeh.
Hezký letní den.;)

erikmir napsal:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3936
Říkám, že jsem megalenoch a proto mi nezbývá, než Ti velice moc poděkovat Erikmíre.
Problém je opravdu vyřešen.
Děkuji ještě jednou mnohokrát.

PS: Také sem rád jednou použil "zlatý podnos" :D
Fakt díky!!!!

Naposled editoval moderátor:
Zdravím. Jak probíhá odpojení Brejlovce v Ostravě-Svinově u aktivit IC 1008 RegioJet? Já jsem přijel do stanice odpojil Brejlovce trochu jsem s nim popojel, abych mohl odjet s IC 1008 RegioJet, pak jsem se sunul za nějakým krátkým náklaďákem a dál nevím, co dělat? Díky za radu.

talik napsal:
Zdravím. Jak probíhá odpojení Brejlovce v Ostravě-Svinově u aktivit IC 1008 RegioJet? Já jsem přijel do stanice odpojil Brejlovce trochu jsem s nim popojel, abych mohl odjet s IC 1008 RegioJet, pak jsem se sunul za nějakým krátkým náklaďákem a dál nevím, co dělat? Díky za radu.

Ahoj,
jakmile dojedeš do Svinova, odpojíš Brejle i Peršinga.
Pak jedeš podle hlášek na zhlaví, tam necháš Brejle a vrátíš se s Peršingem na soupravu.
Je tam něco nesrozumitelného?
Pokud ano, napiš mi to, prosím. Kdyžtak se na to podívám.
Děkuju moc.
Mirek

Back
Nahoře