Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Rychlost při odvěšení je nulová, zabrzděno vlakovou brzdou ještě před odvěšením. Po spojení k loko hráče se opět kola zastaví, odvěšením znovu roztočí.Džordž napsal:Může k tomu dojít při odvěšení při nenulové rychlosti. Pokusím se to ošetřit.
Konkrétně tahle a její nová sestřička:Zbyněk Šemora napsal:Mě se kdysi jednou stalo při ladění a přepočítávání spřáhel u 240, kdy se mi při testování kola točila a lokomotiva stála na místě. Nakonec pomohlo zaokrouhlení hodnot v sd souboru ze 4 desetinných míst na dvě. Jen po této změně už lokomotiva jela normálně. Ale je zajímavé, že od jiných ladičů jsou v sd 4 desetinná místa a žádný problém není. Hold dějí se věci mezi nebem a zemí.
Tak jestli nebude zádrhel podobný. Já jsem popisovaný jev od Boba 57 nikde nepozoroval. (možná jsem nekoukal po kolech)
Vynech instalaci češtiny a použij jen tu z "bin".martin novy napsal:Prosím o radu,přeinstaloval jsem msts,nahrál trať BP,update,aktualizace,češtinu,bin 1.7.081214 a načte se hra,vyberu loko dám spustit,spadne do windovsu a píše:REGION LOAD ERROR-PARENT TRACKMONITOR DOES NOT EXIST.Neboli nemůže najít trackmonitor.I když ho v menu vypnu,sice se hra spustí,ale po zmáčknutí F4 je hotovo.Zkoušel jsem nahrát i starší bin od 1.7.051922 až po 1.7.081920 a dělá mi to u všech.I několikrát jsem restartoval pc,respektive po každé odinstalaci i instalaci binu a výsledek je stejný.Díky
Prosím tě. Klídek. Čeština z mého DVD (od Ppoolllla) nikdy nedělala v MSTS žádný problém. Nesmíš věřit všemu, co Ti zde ve fóru kde kdo nabulikuje. Za svým tvrzením si stojím. Sám každou instalaci testuji na několika počítačích a nikomu z tisíců uživatelů čeština problémy nedělala. Ale samozřejmě, nejprve se musí instalovat čeština a až teprve potom MSTS BIN.martin novy napsal:To tedy znamená nainstalovat celé msts znova,protože jak z toho jinak odstraním češtinu?Ta čeština je z dvd od p.Šemory.