Projekt MSTS Bin

Ahoj.
Dá se nějak díky nového BINu udělat to aby u soupravy byl u první lokomotivy smeták nahoře a u druhé dole?Například jedu s rychlíkem.Zastavim ve stanici s tím ,že se mi třeba poškodil smeták a stáhnu ho.Připojí se ke mě funkční loko a chci aby byl nahoře pouze smeták u funkční loko.Díky

klimi napsal:
Ahoj.
Dá se nějak díky nového BINu udělat to aby u soupravy byl u první lokomotivy smeták nahoře a u druhé dole?Například jedu s rychlíkem.Zastavim ve stanici s tím ,že se mi třeba poškodil smeták a stáhnu ho.Připojí se ke mě funkční loko a chci aby byl nahoře pouze smeták u funkční loko.Díky
N E L Z E

Džordži,
MSTSPatch1.7.092915 nefunguje sekce OverspeedMonitor
a NK na tvé stránce odmítá tento jednoduchý řádek převzít s hláškou o spamu !!!

Zkousel jsem posledni verzi a zachranna brzda na overspeed mi fungovala, ale objevila se stara chyba s nulovou povolenou rychlosti pri posunu. Cili po kazdem rozjezdu spadla zachranna brzda.
Po navratu k predchozi verzi vse OK.
Trat: Alpental V3

ZSR

zsr napsal:
Zkousel jsem posledni verzi a zachranna brzda na overspeed mi fungovala, ale objevila se stara chyba s nulovou povolenou rychlosti pri posunu. Cili po kazdem rozjezdu spadla zachranna brzda.
Po navratu k predchozi verzi vse OK.
Trat: Alpental V3

ZSR
Opravdu nevím co myslíš "chyba s nulovou povolenou rychlostí při posunu".

Myslim tim situaci, kdy na zapnutem track monitoru (F4) je maximalni dovolena rychlost 0kmh. Pokud se tedy rozjezdu, po prekroceni nastavene tolerance sepne overspeed monitor (v BP myslim 5kmh).
V dane situaci to nastalo po projeti reverse pointu a zastaveni.
ZSR

zsr napsal:
Zkousel jsem posledni verzi a zachranna brzda na overspeed mi fungovala, ZSR
Záchranná brzda nemá v této sekci co dělat, má vlastní sekci.
Vo co GO:
Nadefinované parametry mají při překročení způsobit vypnutí tažné síly/proudu
OverspeedMonitor (
MonitoringDeviceMonitorTimeLimit ( 0 )
MonitoringDeviceAlarmTimeLimit ( 0 )
MonitoringDevicePenaltyTimeLimit ( 0 )
MonitoringDeviceCriticalLevel ( 81 ) - kontroluje překročení konstrukční rychlosti ( mil/hod )
MonitoringDeviceResetLevel ( 0 )
MonitoringDeviceAppliesFullBrake ( 0 ) zavést plnou provozní brzdu ( 1ano / 0ne )
MonitoringDeviceAppliesEmergencyBrake ( 0 ) zavést záchrannou brzdu ( 1ano / 0ne )
MonitoringDeviceAppliesCutsPower ( 1 ) vypnout výkon ( 1ano / 0ne )
MonitoringDeviceAppliesShutsDownEngine ( 0 )
MonitoringDeviceTriggerOnHighCurrent ( 700 ) kontroluje nadproud ( A )
MonitoringDeviceResetOnDirectionNeutral ( 1 ) reset směrovou pákou
)
V posledních dvou verzích "bin" to už nefunguje, předtím fungovalo.

zsr napsal:
Myslim tim situaci, kdy na zapnutem track monitoru (F4) je maximalni dovolena rychlost 0kmh. Pokud se tedy rozjezdu, po prekroceni nastavene tolerance sepne overspeed monitor (v BP myslim 5kmh).
V dane situaci to nastalo po projeti reverse pointu a zastaveni.
ZSR

To už je srozumitelnější

Používam MSTS Bin verziu 1.7.051922. Vždy po vypnutí PC mi od istého času zahlási chybu, že nemôže načítať vozidlo. Po odinštalovaní a opätovnom nainštalovaní to funguje OK až do vypnutia PC. Pokiaľ použijem režim dlhodobého sánku, tak je všeko v poriadku, akonáhle vypnem alebo reštartujem z nejakých príčin PC, musím preinštalovať Bin. Čo v tom väzí?

cmeliak770 napsal:
Používam MSTS Bin verziu 1.7.051922. Vždy po vypnutí PC mi od istého času zahlási chybu, že nemôže načítať vozidlo. Po odinštalovaní a opätovnom nainštalovaní to funguje OK až do vypnutia PC. Pokiaľ použijem režim dlhodobého sánku, tak je všeko v poriadku, akonáhle vypnem alebo reštartujem z nejakých príčin PC, musím preinštalovať Bin. Čo v tom väzí?

Měl jsem podobný problém, vypnul jsem funkci obnovení systému a tím se vše vyřešilo.

zdravím,
stává se to i mě po instalaci nového patche a zjistil jsem že se tam nějakým způsobem po vypnutí počítače (a následně zapnutí) vrátí původní train.exe v1.4.Udělal jsem zálohu nového train.exe po instalaci patche a přepsal ho zazálohovaným 1.7 a od potom už je to OK.

Nainstaloval jsem si poslední verzi binu a když projedu nějaké návěstidlo na kterém je snížená rychlost např 40 km/h a na trati je např 60 km/h tak na traťovém monitoru se mi zobrazuje ta rychlost 60 km/h a ne těch 40 km/h kterých by mělo. Stává se to ještě někomu ? Případně co se s tím dá dělat ?

Ktorá verzia Bin sa dá považovať za spoľahlivú a stabilnú?

Robo napsal:
Pri poslednom Bine idú zvuky kompresora stále dookola. Odskúšané na 770.
Máš asi zvuky jiné než nastavuje Jacek, ty jeho to nedělají a jedou synchronně s tlakem hl. jímky v pořádku.

Ahoj! zkoušel jsem 770tku od Jacka. Zvuky kompresoru se nespouští dokola, zato furt chladím jako prdlej :lol: .

Specielně pro autora čmeldů ZSSK, Dussa - když už jsme u těch zvuků. V engu dodávaným s repasovaným cabem je pravděpodobně špatně nastavené plnění hlavní jímky. Jde totiž o to, že když několikrát přibrzdím s 20 falsama a zase povolím, vzduch z hlavní jímky ubývá dost pomalu a v důsledku toho se mi kompresor vpodstatě nespouší, leda když odbržďuju po rychlobrzdě. Můžete se k tomu vyjádřit či je to tak správně nebo o jaký kompromis se jedná :wink: dkuji

Back
Nahoře