Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Však proto jsem to doplnil i o ten consists, nicméně, že jsem napsal, že se to řešilo, nebylo myšleno jako výtka, ale jen info, že se to probíralo. A jen mohu zkonstatovat, že to nedodržuje ani takový harcovník v MSTS Zbyňěk a v Topírně a Dni blbec má např cocnsists znašen jen značením vlaku.JiříkTK napsal:Možná řešilo, ale Ti autoři jsou noví a tak o tom určitě nevědí.
Což o to, dvoučlennou posádku v roce 1987 máme, VZ na trati též, ale ne všechna vozidla jsou jím vybavena, pokud mne paměť neklame, tak akorát Kyklop.mmouka napsal:... pokud mě paměť nemate, musela být buď trať vybavena kodovanim VZ a nebo 2 clenna posadka na Lok.
JiříkTK napsal:Hlavním protiargumntem té 120 totiž je toto: Analogická reálná trať odpovídající Dvoukolejce byla trať 330 Přerov - Břeclav v době před elektrifikací a nepamatuju, že by tam bylo někde povoleno více než 100.
Zbyněk Šemora napsal:A já bláhový si myslel, že největší předností fiktivní trati proti tratím reálným je skutečnost, že nikdo druhý do toho nemůže mluvit, že tam a tam by to mělo být jinak. Tak nějak odůvodňoval kdysi Matějka svou fiktivní Vysočinu, proč nechce stavět reálnou trať.
Ahoj Jirko.JiříkTK napsal:Když vidím, jak mnozí aktivitáři po změně v tratích aktualizují své aktivity, tak mne napadá otázka, zda mám aktualizovat v rámci přípravy další aktualizace Dvoukolejky i své starší pohodové demonstrační aktivity pro tuto trať, které momentálně nejsou nikde ke stažení. Nebude to zbytečná práce, bude je někdo jezdit?