Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To už se tou řešilo,nechápu proč to zas rozbabráváte.Komu se to nelíbí.....ať mé aktivity nejezdí,to je prosté.350.009 napsal:Soupravu může převzít akorát cvičák z tvého depa.
Na vjezdu od Chrlic by to taky nebylo ideál, když se fíři střídají v peronech. Mám dojem že šumperák za brňáka nebo třebováka, teď nevím, musel bych se podívat do pomůcek.
MaxHandbrakeForce( 10kN )
NumberOfHandbrakeLeverSteps( 100 )
Comment ( rezim R - max. rychlost 160 kmh )
Comment ( Predpis CD V15/I pl. od 1.1.2002 cl. 409: doba plneni 3 - 5s, doba vyprazdnovani 15 - 20 s, zpozdeni 3s pri prurazne rychlosti 50-80m/s na konci vlaku dlouheho 200m )
Pavlík napsal:Jednoduše použij místo Bd B. Bd a Bdt nejsou stejné vozy co se podvozku týče. Bdt skutečně víc než 120 nemůže.
To že máš ve wag-u u Bdt rychlost 160km/h tak tím myslíš toto?
Kód:MaxHandbrakeForce( 10kN ) NumberOfHandbrakeLeverSteps( 100 ) Comment ( rezim R - max. rychlost 160 kmh ) Comment ( Predpis CD V15/I pl. od 1.1.2002 cl. 409: doba plneni 3 - 5s, doba vyprazdnovani 15 - 20 s, zpozdeni 3s pri prurazne rychlosti 50-80m/s na konci vlaku dlouheho 200m )
350.009 napsal:Ale ja proti tvym aktivitam nic nemam, ba naopak, jsem rad, ze se zde aktivita rychliku z Brna do Prahy objevila. Mam ji stazenou a mam v planu si ji co nejdrive zajet.Reagoval jsem pouze na podnety z diskuze
![]()
Srandik32 napsal:Zdravím,po čase jsem uveřejnil novou aktivitu,tentokrát Sp 1956 pro trať BP.Vše podstatné u mně na stránkách.
Jen doplním,že začínáme zbrojením nafty.Komu se nepodaří hned napoprvé najít bod Gpro tankování,nezoufat,chce to trochu cvik.Každopádně musíte být pohledem venku a to nejlépe přímo proti stojanu.V engu se dá zvětšit dosah "tankovací oblasti" ale není to nutné,a ani nevím zda by to bylo správné.Nelekejte se že vám nafta nepřibývá v %,v rozšířené diagnostice (2xF5)na posledním řádku přibývá.
Pokud je v reálu něco jinak,což předpokládám,předem se omlouvám ale snad se to dá přežít,hlavně nesmí býti smutno
Díky.
IL62 napsal:Srandik32 napsal:Zdravím,po čase jsem uveřejnil novou aktivitu,tentokrát Sp 1956 pro trať BP.Vše podstatné u mně na stránkách.
Jen doplním,že začínáme zbrojením nafty.Komu se nepodaří hned napoprvé najít bod Gpro tankování,nezoufat,chce to trochu cvik.Každopádně musíte být pohledem venku a to nejlépe přímo proti stojanu.V engu se dá zvětšit dosah "tankovací oblasti" ale není to nutné,a ani nevím zda by to bylo správné.Nelekejte se že vám nafta nepřibývá v %,v rozšířené diagnostice (2xF5)na posledním řádku přibývá.
Pokud je v reálu něco jinak,což předpokládám,předem se omlouvám ale snad se to dá přežít,hlavně nesmí býti smutno
Díky.
Moc mě to mrzí, ale natankovat nemužu. Posunuju se kolem stojanu po metrech, ale kláves t nereaguje. A to jsem to okolo stojanu projel od čela až po koncovky a opravdu asi dvaceti polohách zkoušel T
IL62 napsal:Moc mě to mrzí, ale natankovat nemužu. Posunuju se kolem stojanu po metrech, ale kláves t nereaguje. A to jsem to okolo stojanu projel od čela až po koncovky a opravdu asi dvaceti polohách zkoušel T
Zkusím a dám vědět, jak to dopadloSrandik32 napsal:IL62 napsal:Moc mě to mrzí, ale natankovat nemužu. Posunuju se kolem stojanu po metrech, ale kláves t nereaguje. A to jsem to okolo stojanu projel od čela až po koncovky a opravdu asi dvaceti polohách zkoušel T
Nevím čím by to mohlo být.No přece tam nebudeš trčet u stojanu.Najdi si v .eng souboru tento řádek(je nahoře) IntakePoint ( -2.0 0.4 FuelDiesel ) a místo 0.4 napiš 2.0.Tím se zvětší rozsah v kterém lze tankovat.![]()
Srandik32 napsal:IL62 napsal:Moc mě to mrzí, ale natankovat nemužu. Posunuju se kolem stojanu po metrech, ale kláves t nereaguje. A to jsem to okolo stojanu projel od čela až po koncovky a opravdu asi dvaceti polohách zkoušel T
Nevím čím by to mohlo být.No přece tam nebudeš trčet u stojanu.Najdi si v .eng souboru tento řádek(je nahoře) IntakePoint ( -2.0 0.4 FuelDiesel ) a místo 0.4 napiš 2.0.Tím se zvětší rozsah v kterém lze tankovat.![]()
IL62 napsal:Nevím čím by to mohlo být.No přece tam nebudeš trčet u stojanu.Najdi si v .eng souboru tento řádek(je nahoře) IntakePoint ( -2.0 0.4 FuelDiesel ) a místo 0.4 napiš 2.0.Tím se zvětší rozsah v kterém lze tankovat.
Můžeš mi ještě upřesnit ten eng.? U které přesně mašinky se má změnit?
bastard napsal:Mě to taky nešlo natankovat,ale v mašině bylo dost nafty abych dojel do HK!Jinak pěkná aktivita,díky.