Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

Soupravu může převzít akorát cvičák z tvého depa.
Na vjezdu od Chrlic by to taky nebylo ideál, když se fíři střídají v peronech. Mám dojem že šumperák za brňáka nebo třebováka, teď nevím, musel bych se podívat do pomůcek.

350.009 napsal:
Soupravu může převzít akorát cvičák z tvého depa.
Na vjezdu od Chrlic by to taky nebylo ideál, když se fíři střídají v peronech. Mám dojem že šumperák za brňáka nebo třebováka, teď nevím, musel bych se podívat do pomůcek.
To už se tou řešilo,nechápu proč to zas rozbabráváte.Komu se to nelíbí.....ať mé aktivity nejezdí,to je prosté.
K vozu Bdt,já vůz Bd nemám a ve wag-u u Bdt mám 160km/h,na parostroji je skutečně 120,tak nevím.A je to opravdu velký problém si vůz vyměnit,já myslím že ne.Takže kdo chce vybere si jiný vůz s rychlostí 140km/h.

Jednoduše použij místo Bd B. Bd a Bdt nejsou stejné vozy co se podvozku týče. Bdt skutečně víc než 120 nemůže.
To že máš ve wag-u u Bdt rychlost 160km/h tak tím myslíš toto?

Kód:
MaxHandbrakeForce( 10kN )
	NumberOfHandbrakeLeverSteps( 100 )

Comment ( rezim R - max. rychlost 160 kmh )
	Comment ( Predpis CD V15/I pl. od 1.1.2002 cl. 409: doba plneni 3 - 5s, doba vyprazdnovani 15 - 20 s, zpozdeni 3s pri prurazne rychlosti 50-80m/s na konci vlaku dlouheho 200m )

Pavlík napsal:
Jednoduše použij místo Bd B. Bd a Bdt nejsou stejné vozy co se podvozku týče. Bdt skutečně víc než 120 nemůže.
To že máš ve wag-u u Bdt rychlost 160km/h tak tím myslíš toto?

Kód:
MaxHandbrakeForce( 10kN )
	NumberOfHandbrakeLeverSteps( 100 )

Comment ( rezim R - max. rychlost 160 kmh )
	Comment ( Predpis CD V15/I pl. od 1.1.2002 cl. 409: doba plneni 3 - 5s, doba vyprazdnovani 15 - 20 s, zpozdeni 3s pri prurazne rychlosti 50-80m/s na konci vlaku dlouheho 200m )

Ano to myslím toto,u B mám max 120km/h.

Ale ja proti tvym aktivitam nic nemam, ba naopak, jsem rad, ze se zde aktivita rychliku z Brna do Prahy objevila. Mam ji stazenou a mam v planu si ji co nejdrive zajet. :-) Reagoval jsem pouze na podnety z diskuze ;-)

350.009 napsal:
Ale ja proti tvym aktivitam nic nemam, ba naopak, jsem rad, ze se zde aktivita rychliku z Brna do Prahy objevila. Mam ji stazenou a mam v planu si ji co nejdrive zajet. :-) Reagoval jsem pouze na podnety z diskuze ;-)

Jéé, moje chyba,promiň,omylem jsem zmačkl citaci z tvého příspěvku.

Naposled editoval moderátor:
Srandik32 napsal:
Zdravím,po čase jsem uveřejnil novou aktivitu,tentokrát Sp 1956 pro trať BP.Vše podstatné u mně na stránkách.
Jen doplním,že začínáme zbrojením nafty.Komu se nepodaří hned napoprvé najít bod G:) pro tankování,nezoufat,chce to trochu cvik.Každopádně musíte být pohledem venku a to nejlépe přímo proti stojanu.V engu se dá zvětšit dosah "tankovací oblasti" ale není to nutné,a ani nevím zda by to bylo správné.Nelekejte se že vám nafta nepřibývá v %,v rozšířené diagnostice (2xF5)na posledním řádku přibývá.
Pokud je v reálu něco jinak,což předpokládám,předem se omlouvám ale snad se to dá přežít,hlavně nesmí býti smutno:)
Díky.

Moc mě to mrzí, ale natankovat nemužu. Posunuju se kolem stojanu po metrech, ale kláves t nereaguje. A to jsem to okolo stojanu projel od čela až po koncovky a opravdu asi dvaceti polohách zkoušel T

IL62 napsal:
Srandik32 napsal:
Zdravím,po čase jsem uveřejnil novou aktivitu,tentokrát Sp 1956 pro trať BP.Vše podstatné u mně na stránkách.
Jen doplním,že začínáme zbrojením nafty.Komu se nepodaří hned napoprvé najít bod G:) pro tankování,nezoufat,chce to trochu cvik.Každopádně musíte být pohledem venku a to nejlépe přímo proti stojanu.V engu se dá zvětšit dosah "tankovací oblasti" ale není to nutné,a ani nevím zda by to bylo správné.Nelekejte se že vám nafta nepřibývá v %,v rozšířené diagnostice (2xF5)na posledním řádku přibývá.
Pokud je v reálu něco jinak,což předpokládám,předem se omlouvám ale snad se to dá přežít,hlavně nesmí býti smutno:)
Díky.

Moc mě to mrzí, ale natankovat nemužu. Posunuju se kolem stojanu po metrech, ale kláves t nereaguje. A to jsem to okolo stojanu projel od čela až po koncovky a opravdu asi dvaceti polohách zkoušel T

Zdravím !
Přiznám se bez mučení, že jsem tuto aktivitu rozjel jen za cenu rozšíření rozsahu tankovacího bodu v engu. Asi jsem špatný fíra ... :eek:
Ale jinak super !
Zdeněk

IL62 napsal:

Nevím čím by to mohlo být.No přece tam nebudeš trčet u stojanu.Najdi si v .eng souboru tento řádek(je nahoře) IntakePoint ( -2.0 0.4 FuelDiesel ) a místo 0.4 napiš 2.0.Tím se zvětší rozsah v kterém lze tankovat.;-)

Srandik32 napsal:
IL62 napsal:

Nevím čím by to mohlo být.No přece tam nebudeš trčet u stojanu.Najdi si v .eng souboru tento řádek(je nahoře) IntakePoint ( -2.0 0.4 FuelDiesel ) a místo 0.4 napiš 2.0.Tím se zvětší rozsah v kterém lze tankovat.;-)
Zkusím a dám vědět, jak to dopadlo

Srandik32 napsal:
IL62 napsal:

Můžeš mi ještě upřesnit ten eng.? U které přesně mašinky se má změnit?

IL62 napsal:

Můžeš mi ještě upřesnit ten eng.? U které přesně mašinky se má změnit?

CD 854.014.

Mě to taky nešlo natankovat,ale v mašině bylo dost nafty abych dojel do HK! :) Jinak pěkná aktivita,díky.

bastard napsal:
Mě to taky nešlo natankovat,ale v mašině bylo dost nafty abych dojel do HK! :) Jinak pěkná aktivita,díky.

Díky za díky ;).Omlouvám se,že reaguju až teď ale přes týden nebývám v cz.Původně jsem chtěl dát míň nafty ale tankování trvalo příliš dlouho,až mě bolel prst ;-) Tak mě napadlo jestli vůbec správně tankujete,nechci se nikoho dotknout ale držíte klávesu T stisknutou?Musí se držet po celou dobu čerpání.A druhá věc,nekoukat na fialový nápis "nafta v nádrži" a údaj v %,tam je furt 0%.Je třeba sledovat spodní údaj "nafta: xxx galonů.
Tady jak to má vypadat:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.srandikovo.estranky.cz/file/34/scrgrb3.jpg
A tady už je plno:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.srandikovo.estranky.cz/file/35/scrgrb4.jpg
Jinak už nevím:(

Zdravím a prosím o radu.Mohl by mi někdo říct s kterým vlakem měnila loko v Hradci R 850 (GVD 2010/2011)?Myslím že s R 853 ale radši se zeptám:eek:
A za druhé,kde se lakují mašiny do "Najbrta"?Nebo to je podle dislokace?Myslím že jsem někde četl že v Přerově,nebo si to s něčím pletu?Konkrétně mně zajímá jak tomu bylo loni(pokud se to měnilo).Děkuji ;)

Lokomotivy se do najbrtu lakují všude možně - Valašské Meziříčí (tam byla 151.023 např.) a Krnově (tam se vozí především ČDC, jak si tak ze zkušenosti všímám...) a i DPOV Přerov má lakovnu, třeba někdo doplní ještě nějaká místa, protože 100% ještě jedno je, ale nemůžu si vzpomenout, kde (typuju Olomouc, nebo Šumperk...)...

Díky,to jsem potřeboval vědět.Právě myslím že by byla blbost vozit mašiny jen kvůli laku bůhví kam:D Ale vím já,co je u ČD možný:D

Tak s tim tankovanim si me dostal :-) To "tecko" jsem samozrejme jen stisknul a myslel si, ze to potece!

Back
Nahoře