Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

No Čau! hele projel jsem si to Péenko ajako je to pěkný ALE...

V NBK zároveň se mnou přijíždí splašená hyperkrychle a stejně tak po zastavení proti mě vjíždí splašená hrbatá s prázdnýma utovozama. Proč jsem ale vlastně stálů v NBK? Nějaká NTP? Jinak není důvod. Když je mezera jedeme dál.

Jinak dál to bylo tak nějak OK akorát jsem nestíhal jízdní dobu. To snad není ani dělaný pro 123ku :D

proč mě vlastně výpravčí v záboří bere do kříže? Šlo by to přece vyhnout jen vedle. navíc mě tam práskla VZtka a zůpstal jsem roztaženej přes celej kříž a totálně zarubal vobě pendolina co tam "křižují". Docela prdel. Asi jsem tendle měsíc bez prémií :D :D

No a v Zámrsku to byla vůbec katastrofa. Sic jsem Uhersko projel včas, tak v Zámrsku jsem to napálil do postrkový lokomotivy -> konečná.

Tohle oprav a pak to bude fajn aktivita :)

Jo a ještě jsem ti zapoměl napsat, že na korytě jezdí dost soukromníků. Cargo je každej třetí vlak. Až tak je to prej strašný. To mě tam taky chybí..

Ahoj,napřed si postěžuju já,páč píšu z NL,z pumpy a reklamní slogan gratis internet je opravdu reklamní,noťas vystrčenej z vokýnka....no uvidíme,za případné chyby se omlouvám.Tak v Nymburce je podle sjř pobyt na předjízdném,nebo jak se jmenuje,na hlavním je to proto že ono předjízdné kvůli propadu kolejí a stavebním pracem nemůže pobrat některé vlaky,to jsem si vymyslel aby hráč těch 26min taky viděl nějaký provoz;-)
Záboří,nejsem si jistej ale v simu se mi tuším nevešla souprava před přechody a výměnu,blokovala by přechody k nástupištím,nevím,doma to zkouknu.
Ty časy,to mě mrzí,tam je potom velkej problém s návěstidlem v Ústí n/O a takhle to bylo jediný schůdný řešení.Až budu "někdy" doma tak to zkusím časově upravit,páč sám nemám rád když se moc kvaltuje,Jinak díky za postřehy ;-) Jo ty soukromníky jsem extra nekoukal,mám tam jedno AWT s vlnitým plechem a Viamont,takže se na to taky podívám.

Tak teda newim chlapci,já sem to projel bez problémů a ještě sem byl všude napřed,trafik mi naskakoval před nosem,někdy i za zadkem.V Kolíně sem si musel na minutu zastavit,abych to trocha zpozdil,ale za chvíli byl náskok zpět.A to sem si ke své soupravě ještě připích dva vagony navíc...což bylo dost vo chlup s tím postrkem,protože naskočil 5 metrů za posledním vagonem. :cool: ...takže za mě bych to trochu zrychlil a náběh postrku bych posunul kus dál,aby těch vozů šlo přidat alespoň 5. Jinak dobrá aktivitka,dávám +. Tonik

:) díky.Ten počet vozů je dle reálu.Naopak do SK pak ještě 2 vozy ubírají.Podle ložařů se vždy připojují cca 2 vozy pro "maloodběratele" aby se nemuselo jet zvlášť.Pokud bys dal 5 vozů navíc byl bys už nad limitem pro tento vlak.Já to jel několikrát a taky jsem neměl s časem problém ale taky záleží na PC.Záboří jsem překopal do odbočky po směru,souprava tam vleze akundrát.A časově jsem posunul postrk o 2min.Ústí se mi snad taky povedlo předělat aby tam hráč nemusel být načas,uvidíme až to projedu.Holt kdo bude moc rychlej bude trochu víc stát ale zas ať nejsou biti pomalejší;-) Hele a nejel jsi s prázdnýma?:D

Taky si myslím, že s plnejma nemohl jet. Sám jsem myslel, že za to dost beru, v Uhersku jsem to měl sice o pět minut před limitem, ale v Ústí na vjezdovým jsem byl jen s náskokem 30 sekund. Ale tak třeba jsem mizernej virtuální fíra =)

Srandik32 : Aktivita hodně povedená, díky za ni.

Ahoj,samolitr pánové,že s plnejma,cák sem trotl? A ty dva vozy navíc byly taky plný..
Loko byla samotná 123.002 ,písek sem použil někdy při rozjezdu,když sem to přehnal s ampérama,taxem vždycky písku uprdnul na dvě,tři vteřinky,jen co se to chytlo.
Teď newím,jestli jsme si rozuměli s tím postrkem?Měl sem na mysli,jestli by se loko nemohla objevit tak o 30 metrů víc vzadu...no a jak by to měla větší kus na soupravu,bylo by více času?!
ahoj Tonik

To:SergioPerez - Děkuji velice,jsem rád že vše klaplo.
To:Tonik - Zde je popis vlaku z plánu vlakotvorby,nebudu to sem znovu kopírovat ale schválně si otevři tu soupravu v CB a měl bys mít hmotnost 2245t,délka 413,6m.Kdybys 2vozy přidal byl bys přes jak na délku tak na váhu.S tím postrkem ti rozumím,ale zatím s ním problém nebyl,jestli jsi tam měl ještě 5m s dvěma vozy navíc,tak to je myslím v poho,ještě uvidíme;-) Díky všem.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,tak dnes jsem nahrál na web poopravenou verzi uhláku,teď by to měl zdárně dojet i ten kdo cestou stropí nějakou chybku,která ho zdrží ;-)
-Záboří změněno uhnutí do odbočky po směru.
-Zrušení nutnosti dojet do Ústí n/O v časovém limitu.
-Přidán jeden Pn UPD,víc jsem toho v GVD nenašel.
-Zámrsk,připojení postrku o 1min.déle.(bohatě to stačí)
-St.Boleslav,změna vozů.(dnes jsem to tam byl sčíhnout ;-) )
To je snad vše,díky všem za postřehy.

Chtěl bych se zeptat jak nejlépe vyřešit tuto situaci.Osobní vlak (el.loko) má na své trase napěťovou výluku,je mu přidělená diesel loko ale jak jí nejlíp připojit?
a) Odpojit el.loko a dojet pro náhradní stroj. (hodně zdržování a šoupání;-) )
b) Nechat náhr.stroj najet na vlak hráče. (loko bude nazvučena stále jako traffic)
c) Mít náhradní loko jako LC na koleji hráče a najet na ní při zastavení ve stanici.

No pánové, nechci nijak ovlivňovat, ale ani jedna varianta a aktivitu bych rozdělil na 2 díly, už jen z zěchtto důvodů.
1. Přijel bych s elektrikou a ukončil první díl a mašinu diesel bych odstavil někam viditělně jako traffic.
2. Začal bych na dieselu a dal elektriku mimo službu, která se chová jako vagón a má smetáky dole, najel na soupravu a dieselem bych tahal tento vlak. Stejně by jsi jako fíra seděl v tramvaji se staženýma smetákama a diesel by řídil jiný fíra.
Dan

No Lukáši to co píšeš mám za c).Dane varianta rozdělující akt.na 2 díly mě napadla jako první ale osobně se mi to tak udělat nechce,nevím,ještě teda popřemýšlím.Jinak u každé z těch variant má elektrika stažené smetáky a určitě netahá :).Před přelezením hráč sběrač stáhne,to není problém.Navíc během trasy se opět vrací jako vlaková,elektrika.Jinak díky za názory.

Zdravím,kdo má zájem a není extra náročný může u mně na webu stahovat aktivitu rušícího Sp 1778.Víc tamtéž,nebo v burze.Je to jednuduchá aktivitka se sobotním provozem,který je velmi slabý.;-)

Pěkný večer,kdo má zájem,tak u "mně" na webu může stahovat novou aktivitu R 808.Akt.je dvoudílná,jak na 321,tak na BP.Oba díly na poslední verze.Přeju fajn svezení.;-)

Back
Nahoře