Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Trať 260 postaru už v době mé aktivity do MSTS neexistovala, takže od počátků věků MSTS je ponovu koridorová. Dál platí to co napsal Alcapone. Byly to mé začátky do MSTS. PodkladyKimiR napsal:Zbynku já tě nechápu,tak stavíš trať po staru nebo po novu ?.část tratě staré,část nové.Tak se rozhodnout jako stavbař.Lukáš
Zbyněk Šemora napsal:Trať 260 postaru už v době mé aktivity do MSTS neexistovala, takže od počátků věků MSTS je ponovu koridorová. Dál platí to co napsal Alcapone. Byly to mé začátky do MSTS. PodkladyKimiR napsal:Zbynku já tě nechápu,tak stavíš trať po staru nebo po novu ?.část tratě staré,část nové.Tak se rozhodnout jako stavbař.Lukáš? Omalovánky, školní atlas a série fotek z posledního vagónu
![]()
Já se zde jen odreagovával, protože mne čeká kvůli chybě nějakého úředníčka, který zaměnil v jednom úseku klesání za stoupání, přestavění celé trati od Ješetice až do Tábora a vůbec se mi do toho nechce.
Cael napsal:140 je akorát jak psal Midrafon, jinak jsou rychlosti zvednuté většinou o 5 km/h (kde byla 70 je teď 75/70 a podobně). Hlavní je, že se v některých obloucích už nebudeme muset držet zuby nehty na kolejích.![]()

Zbyněk Šemora napsal:položím koleje od Dolní Orlice do Červené Vody, abych tam mohl osadit model nádraží. Opět to bude kousek za, tak určitě někdo vymodeluje Bílou Vodu a poprosí, abych to ještě o ten kilometr protáhl a tak mne časem dotlačí až do Šťítů![]()