Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jakmile se toto začne dít, stačí obnovit databázi. Alespoň u mých tratí menšího rozsahu to funguje skoro stoprocentně. Jenže se musí přehlídnout linkování návěstidel a zpravidla je nutno smazat a znovu usadit několik návěstidel, nějaké přestavníky i tankování. U malé tratě s jednoduchou návěstní soustavou jsou to desítky minut. Pokud se tedy obnova databáze podaří. U tratě BP = ? A teď babo raď.Zbyněk Šemora napsal:.... Stále to někde opravuji a za zády se mi to porouchá samo jinde. ....
Ahoj Tome, ani netuším, co je to za program, na tvorbu aktivit? Jinak já už mám AE při tvorbě aktivity tak vychytaný, např. když chci, aby mi mašina najela na vozy atd., že si nedovedu představit přechod na jiný systém.Tom Kanka napsal:Dane,
je tu jedna možnost, a to používat MSTS TrackViewer. Tam se body zobrazují korektně. V AE Ti to bohužel nikdo nikdy nazaručí!![]()
Jiříku v žádném případě nepodaří.JiříkTK napsal:Jakmile se toto začne dít, stačí obnovit databázi. Alespoň u mých tratí menšího rozsahu to funguje skoro stoprocentně. Jenže se musí přehlídnout linkování návěstidel a zpravidla je nutno smazat a znovu usadit několik návěstidel, nějaké přestavníky i tankování. U malé tratě s jednoduchou návěstní soustavou jsou to desítky minut. Pokud se tedy obnova databáze podaří. U tratě BP = ? A teď babo raď.Zbyněk Šemora napsal:.... Stále to někde opravuji a za zády se mi to porouchá samo jinde. ....
Já zjistil zatím jen to, že musím mít v (mých) tratích jen jeden druh pickup objektů pro vodu, jeden druh pro uhlí a jeden druh pro naftu. Jakmile jsou někde dva, nechová se MSTS předvídatelně.Miky945 napsal:Spíš zkusit zjistit důvod,proč se toto s <Pickup objekty> děje.
Tak o tomhle mi vyprávěj. Kdysi jsem dělal obnovu databáze jen z preventivních důvodů, kde jsem vyhledával přechody traťových vektorů, kde obnova zamrzla. Pak jsem si vždy opsal souřadnice, kde to zamrzlo, kritickou kolej jsem pak odebral, uložil, kolej vrátil zpět a opět uložil. Obnova databáze a dostal jsem se dál. Pak jsem to eventuálně znovu opakoval, až jsem se dostal dál a nakonec do konce. Konec obnovy jsem samozřejmě neakceptoval, dělal jsem to na záloze a opravoval i originál. Jenomže až mi to začalo takto zlobit i v místech, kde jsem nedělal žádné změny a najednou mi to při obnově vyhodilo chybu s vektory například v Praze na hlavním, tak jsem se na tyto kontroly vykašlal.Miky945 napsal:...
Jiříku v žádném případě nepodaří.
Nejen,že by Zbyňek musel přeinstalovat skoro všechna návěstidla,ale kdyby ji začal dělat,tak mu to bude padat na přechodech traťových vektorů a aby se dostal dál,tak by musel různě tyto kolejové díly vyhledávat a mazat....
Zbyněk Šemora napsal:Tak o tomhle mi vyprávěj....
Ahoj Dane, kouknu na to, ale musíš chvíli vydržet. Dostanu se k tomu asi nejdřív o víkendu.Dan J. napsal:Ahoj Zbyňku, další věc, z Brna neodjedou přes stůj vlaky směr Slavkov a Olomouc.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img89.imageshack.us/img89/4238/beznzvuzc.jpg
Dan
Zbyňku,já taky opravdu nevím,čím by to mohlo být a ani mě nic rozumnýho nenapadá.Zbyněk Šemora napsal:Mikky. Však já mám jen jeden objekt kvádru, který se třikrát vyskytuje pod jiným názvem Jako zbrojení voda, nafta , uhlí. Jiné zbrojení nepoužívám. A pokud stejný model má různé názvy, nemělo by to ničemu vadit. Si myslím.