Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyněk Šemora napsal:
Teď když čtu příspěvek výše, k čemu je dobré to vlákno na Facebooku ? Jaký je rozdíl v tom, že vlákno je na tomto fóru, které je zavedené. Já mám názor, že sociální sítě jsou mor a hrozný žrout času. Mě úplně stačí jedno fórum a tím je můj čas vyčerpán.

No mor .. Jak se to vezme, na organizování večírků, setkání či jiných podobných událostí výborná věc :) Určitě autor neměl v úmyslu vytvořit něco jako forum, to ani není reálné na FB, k tomu je tato stránka, ale spíš jde o takový informační kanál v případě aktualizace, sdílení screenu atd.. atd.. :)

haberer21 napsal:
Zbyňku,

na facebooku je jedna výhoda online chat a můžeš tak ''kecat'' očem koli to tady nelze. Protože ti to tady moderator smaže :)
Výborně, nahrávka přímo na smeč. Takže kecálisti nechť si kecají na "Ksichtoknize" a tady se snad konečně budou řešit skutečné problémy, nikoliv blbosti. Blbosti poletí rovnou do /dev/null. Howg....:):)

Zbyněk Šemora napsal:
...Hlásek mi říkal "ulož si to". ...
To je zajímavý jak to člověk vytuší, co? :D To znám, jakmile mám tenhle hlásek (samozřejmě že nikdy neuposlechnu) tak už následuje pár špatných tahů a člověk jde k Billovi :mad:

Naposled editoval moderátor:
A teď jednu Silvestrovskou:
Právě jsem do nádraží Tábor natáhl první kolej (číslo 1).
To ale není vtip, to je skutečnost. Jenomže když vidím to opět zakroucené a navíc husté kolejiště, to budu pokládat koleje ještě příští rok :D Osobní koleje bych měl ještě dopoledne zvládnout. Pak až do konce letošního roku už na MSTS kašlu. Na takové nádraží člověk potřebuje jasnou hlavu.

Jinak je sranda. Tábor. Co tady dělám ? Jak jsem se zde ocitl ? Tady jsem přece stavět nechtěl. :D Hold asi už budu případ pro Chocholouška :D To jsou ty konce, když se člověk do práce zažere víc než je zdrávo a pak pokládka kolejí už nejde zastavit. Respektive jsem začal brzdit v Benešově a než to zastavilo, jsem v Táboře. Sice jsem před Střezimíří zatáhl za záchrannou brzdu, vyplivl aktualizaci trati, ale málo platné, nepomohlo to. :D

Zbyněk Šemora napsal:
A teď jednu Silvestrovskou:
Právě jsem do nádraží Tábor natáhl první kolej (číslo 1).
Jinak je sranda. Tábor. Co tady dělám ? Jak jsem se zde ocitl ? Sice jsem před Střezimíří zatáhl za záchrannou brzdu.... :D
Však on ti to pan přednosta v Táboře vysvětlí, jak je to s tou záchrannou brzdou. Po Švejkovi taky chtěli pokutu.
Tak tam pozdravuj v nádražní restauraci a dej si nějaký taky za mě.....

brzda1 napsal:
..já by som moc nebrzdil:)
...
Teda brzda pěkné. Zrovna jsem chtěl reagovat na Mirana, že nádražní restauraci v Táboře zdaleka nemám. Přitom někde v dáli už existuje i s tím přednostou a dopravní kanceláří. :D
Jinak od Tebe to sedí. Brzda mi radí, abych nebrzdil a v záhlaví má psáno "posunovač" .
Přeji pěkného Silvestra. :D

Ještě, abyste věřili, že si nedělám srandičky:
9435e79dc04a59446a1d21fd3f37b40a.jpg
df1bb836f29f1d9bc4f47c9276f68876.jpg
90d74f5fa06323fa185896d729a60059.jpg
Je to tam dost hlavolam.
A teď už si jdu otevřít zaslouženou láhev vína.

5e144222ff2ee67462741c60224c190a.jpg
V Táboře to asi sranda nebude. Budova nádraží, která by měla lícovat i s kolejštěm Bechyňky. Depo není možné z ničeho poskládat, je tam málo místa. Rozteč kolejí jsem přeměřil podle map na Google. Asi by se nějaký fotograf hodil. Jedině, že by se brzda1 usmíval, že už vše má vymodelováno :D

A teď ještě levá strana nádraží s ranžírem a kolejiště bude hotové.
f4dd17625a8c8c43dd5359151a3d378e.jpg

Zdravím,

a dovolím si kacířskou myšlenku. Když už bude ten Tábor, nebude také Bechyně ať se mají kde prohánět "Kapesní Bobiny" Jardy Skůry?

Blackwolf napsal:
Zdravím,

a dovolím si kacířskou myšlenku. Když už bude ten Tábor, nebude také Bechyně ať se mají kde prohánět "Kapesní Bobiny" Jardy Skůry?

Hele, na to jsem chtěl právě zeptat taky... :-) bylo by super

Vy jste opravdu blázni, jak jsem psal dříve, člověka by jste pro své zájmy klidně uštvali. :D Nežijeme jen pro MSTS, i když u mě se o tom už dá pochybovat. :D
Bechyňka jako taková je zajímavá jen jako samostatný projekt. Žádné přímé vlaky Bechyně - Praha nejezdí. Takže když tuto trať někdo chce, prosím. Můžete stavět, prostor má každý :D Sice takové lokálky jsou pracnější, samý oblouk, samá změna sklonu, ale do prosince by to zvládnout neměl být problém. Tak se ukažte. :D
A aby mi někdo něco zase neplánoval, po Táboře dodělám trať do Hanušovic. Ale v jakém pořadí, to nechám na chuti a náladě.

Zbyněk Šemora napsal:
Vy jste opravdu blázni, jak jsem psal dříve, člověka by jste pro své zájmy klidně uštvali...

No já jsem to myslel výhledově i do daleké budoucnosti. Čouda: to bych rád,ale modelovat neumím(a zkoušel jsem v gmaxu a ještě něčím) a na třeba fotky to mám celkově dejme tomu Benešov směr Tábor docela dost "z ruky".

Jaká daleká budoucnost ? Mě dělá starosti ta černá díra ve středu naší galaxie a až se dostaneme do zákrytu i se sluncem, nikdo neví, co to přinese. Když jsem byl malý kluk, někde o tom psali v nějaké encyklopedii pro děti. Tenkrát jsme nad tím mávli rukou, že v roce 2012 už budeme staří dědkové a bude nám to jedno :D To bylo někdy v roce 1966.

Zbyňku, neříkej že ty, takový rozumný člověk, panikaříš z roku 2012 :D

Já nepanikařím, jen nikdy neplánuji žádné pětiletky, protože člověk je jen člověk. Něco si plánuje, ale život pak zařídí jinak. Ale na tom seskupení planet asi něco bude. Já bych to úplně nepodceňoval. Ale na druhou stranu pan Klaus o tom v Novoročním projevu nemluvil, tak asi opravdu nic nebude :D
Jinak už mám téměř hotový ranžír v Táboře. Já tak nemám rád podobná kolejiště. To vždy vychází všelijak jen ne podle představ. A v Táboře je to navíc v mírném oblouku a ještě je tam změna sklonu z roviny do 5 promile.
Asi tak nějak to vypadá:
481cb71b3df173793443ca098743d174.jpg

Kolejiště Tábora konečně dokončené. Doufám, že taková hodněkolejová a zakroucená stanice zase dlouho nebude. To zhlaví někde v kopřivách ranžíru mohlo být trochu lepší, jenomže když není žádné detailní foto, těžko se to z těch rozmazaných map identifikuje. Stejně tam nikdo jezdit nebude. Vlastně bude. Dan v aktivitách vždy potřebuje i tyto koleje, on se určitě ozve, že se mu něco někam nevejde :D
60f2d5f8035f6c4c42f6f09577263fba.jpg

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře