H
haberer21
Host
Ve skupině trati 310 je 10 lidi a zatím tam je dobrý pokec 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Teď když čtu příspěvek výše, k čemu je dobré to vlákno na Facebooku ? Jaký je rozdíl v tom, že vlákno je na tomto fóru, které je zavedené. Já mám názor, že sociální sítě jsou mor a hrozný žrout času. Mě úplně stačí jedno fórum a tím je můj čas vyčerpán.
Výborně, nahrávka přímo na smeč. Takže kecálisti nechť si kecají na "Ksichtoknize" a tady se snad konečně budou řešit skutečné problémy, nikoliv blbosti. Blbosti poletí rovnou do /dev/null. Howg....haberer21 napsal:Zbyňku,
na facebooku je jedna výhoda online chat a můžeš tak ''kecat'' očem koli to tady nelze. Protože ti to tady moderator smaže![]()
To je zajímavý jak to člověk vytuší, co?Zbyněk Šemora napsal:...Hlásek mi říkal "ulož si to". ...
Však on ti to pan přednosta v Táboře vysvětlí, jak je to s tou záchrannou brzdou. Po Švejkovi taky chtěli pokutu.Zbyněk Šemora napsal:A teď jednu Silvestrovskou:
Právě jsem do nádraží Tábor natáhl první kolej (číslo 1).
Jinak je sranda. Tábor. Co tady dělám ? Jak jsem se zde ocitl ? Sice jsem před Střezimíří zatáhl za záchrannou brzdu....![]()
Teda brzda pěkné. Zrovna jsem chtěl reagovat na Mirana, že nádražní restauraci v Táboře zdaleka nemám. Přitom někde v dáli už existuje i s tím přednostou a dopravní kanceláří.brzda1 napsal:..já by som moc nebrzdil
...

Blackwolf napsal:Zdravím,
a dovolím si kacířskou myšlenku. Když už bude ten Tábor, nebude také Bechyně ať se mají kde prohánět "Kapesní Bobiny" Jardy Skůry?
Zbyněk Šemora napsal:Vy jste opravdu blázni, jak jsem psal dříve, člověka by jste pro své zájmy klidně uštvali...