Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Tak ona se objeví při startu msts a pak je klid, takže zase tak hrozný to není, ale stejně je to otravný.

Zbyňku, tomu se říká technická podpora jak stehno.

RE: [rozděleno] Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Zbyňku, proč tato textura není zahrnuta do nějaké aktualizace?

Edie napsal:
Zbyňku, tomu se říká technická podpora jak stehno.
A co ty se do toho pleteš, když netušíš o co jde a BP jak prezentuješ nemusíš ?
Já už na tohle náladu nemám, stále dokola řešit nějaké historické záležitosti, na které obratem vyšla oprava a někdo si ji ani po pěti letech nestáhl.
Textura v aktualizaci byla, ale jak je psáno již mnoho let každý má na to jeden rok plus nějaká rezerva a pak už technická podpora končí. Přeloženo do češtiny, stačí jednou za rok si postahovat aktualizace, vše si aktualizovat, zálohovat a mám zdarma doživotní servis.
Komu to ještě nedošlo, tak život není jen o MSTS.

Lukáši, kdybys tady nenaříkal a napsal mi normálního mejla, tak Ti tu texturu pošlu. To do přílohy vejde. Tady koukám jen děláme zbytečné divadlo. Ale odpovím až zétra, právě se odpojuji. :D

Za unáhlené rozdělené a svůj výrok se omlouvám.

Ja se zase omlouvam, ze jsem zpusobil nejake dohady. Texturu mi jiz dva hraci poslali, jim timto dekuji.

Dobrý den,
potřeboval bych prosím aktualizaci bp 84.00. Protože před týdnem mě přestal fungovat počítač a koupil jsem nový a já tu aktualizaci potřebuji. Pošlete mi někdo tu aktualici prosím, prosím. :( Radek Svozil

Právě jsem donáspoval úsek Hanušovice - Prostřední Lipka. To jen aby si někdo nemyslel, že práce úplně stojí. Takže příště ještě úsek směr Štíty, už jsem zapomněl, ve které stanici jsem s kolejemi sklončil. Pak vynáspuji trať do Tábora a nakonec Hanušovice - Zábřeh/Šumperk. Asi tolik plán. Do vánoc relativně času dost, ale práce je ještě hodně, snad se to zvládne. Na video ani fotky to zatím ještě není.

Muzu se prosim vas zeptat? Instaloval sem si novou aktualizaci bp8600akt8504 a k tomu jsou prilozeny sva soubory .bin.... Kdyz je stahnu vytvori se v podobe dvou kuzelu a nejdou nikam rozbalit. Muzu se tedy zeptat kam a jak s nema? Dekuji za odpoved.

Dej je do stejné složky jako exe soubor. Pokud se nemýlím, tak návod k instalaci je přímo u Zbyňka u těch odkazů ke stažení aktualizací.

Prave tam neni co s tema ostatnima, jen ze rozbalit exe soubor...takze stahnu aktualizaci plus ty dva soubory do jedne slozky, exe soubor rozbalim a o ty dva soubory .bin se pak uz nestaram, pochopil jsem to spravne?

Není to sice přímo napsané u tvou popisované aktualizace nicméně kdyby ses podíval na celou stránku s aktualizacemi tak tam najdeš:

14.12. 2011 BP 87.00 Vánoční aktualizace. Stáhněte si všechny 4 soubory libovolně na disk a klikněte na bp8700.exe. Uživatelé, kteří hrají mé aktivity, stáhněte si i aktualizovaný balík aktivit, kde jsou opravené změněné trasy v úseku Praha Vršovice - Praha Uhříněves. Trať z Prahy do Benešova je ve stavu před koridorizací. Dál pokračování zatím do Střezimíře vjezdové návěstidlo, do budoucna do Tábora, také stav původní trati před koridorizací. Další nová trať je z Prahy do Berouna. Zde je ještě hodně práce, víc se toho do aktualizace nezvládlo. Jinak jsou od modelářů různě po trati originál stavby. Motorák, Aleš Sláma, Deterio, Brzda (Vred Pit), Mates. Mimo zmiňované úseky tratí jsou nové originály v Kútech, Zaječí, Vamberk a Žamberk. Na aktivity čas nezbyl, ale snad něco do nového roku dám.

Tak to jen tak pro pořádek, že to tam je a platí to bez vyjímky pro všechny aktualizace, kde je potřeba stáhnout víc než jeden soubor.

jj,ja jen pro jistotu pro poradek pze me to trochu zmatlo a abych mel vse v cajku, diky

Jarousinek99 napsal:
Kdyz je stahnu vytvori se v podobe dvou kuzelu a nejdou nikam rozbalit. Muzu se tedy zeptat kam a jak s nema? Dekuji za odpoved.

Vem kužely a postav je na nádraží před dopravu :D :D Sorry za OT,patrně používáš VLC player.

[rozděleno] [rozděleno] Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Zbyněk Šemora napsal:
....Jinak je to dobrý tip otestovat zde Regiojet.

Zkrátka most v Tišnově a Jardovy Berty jsou někdy vražedná kombinace. Mě to tam také kdysi padalo, ale mám pocit, že to vyřešil parametr.
Tak jsem to právě vyzkoušel, projel jsem Tišnovem až do Dolních Louček s touto Jardovou detailně vysocepolygonovou připravovanou soupravou. Jízda skrz Tišnov FPS 28, při načítání killer mostu kleslo chvilkově asi na 13 až 18 a pak se zase ustálilo na těch 28. V Dolních Loučkách jsem přešel na druhou stranu a hurá dolů do Tišnova. FPS opět 28 až 30, před Tišnovem k mému úžasu ani nezakolísalo a opět jsem bez úhony projel. I z té stovky jsem objevil v Tišnově tři chyby. Dvě levitující garáže a chybějící sloupek u silniční značky před podjezdem na Kuřimském zhlaví. Takové závady máte hlásit do vlákna o chybách. Ale tyto už hlásit nemusíte, už jsem je i opravil. Takové levitující předměty vznikají, pokud někdo udělá opravu modelu, který měl špatně osu a pak všechny již osazené objekty takto vyskočí do vzduchu nebo se jinak natočí. Proto je vždy vhodnější modelům dělat jiný název a vše postupně vyměnit ručně.

To odpovídá dvoum jízdám přes Tišnov. V Sudém směru jsem se soupravou Vysočiny nemohl vjet do Tišnova, protože se nestíhaly načítat objetky a následoval bill. V protisměru se sergeji a loženými wapkami vše OK.

Flying Mike napsal:
Řeší se tu vůbec něco krom toho, kdo a co se sem může psát??
Zatím jsem si tu nevšiml jediného vysvětlení, co s tím mostem u Tišnova.
Poradí někdo nebo tohle sem taky nesmím psát??
Tady se řeší osobní problémy s tratí. Zde byla i odpověď, ale jaksi při čistkách to vzalo za své i s ostatním. :D
Zkrátka most je vpořádku, doporučuji si správně nastavit parametr v zástupci, viz návody.
Respektive by to chtělo popsat přesně jaký vlak to dělá a pokud to dělá jen určitý vlak a úplně všem, tak tam s ním nejezdit. :D Víc se s tím dělat opravdu nedá. Ale mě tam zatím nepadlo nic

Nemáte někdo nějaké video z Tábora směr Písek ? Trať 201.
Konečně jsem donáspoval do Tábora a poté konečně mohl položit koleje této souběžné trati. Dostanu se na konec vygenerovaného asi k pátému kilometru a pro pozdější tvorbu krajiny nemám žádnou předlohu.
78a5e78b513c082cfa1aed4cbac06115.jpg
Díky ochlazení a dešti se na kole jezdit nedá, tak alespoň se trochu pohlo s pracemi.
Až donáspuji zbývající cancourky na všechny strany kolem Tábora, tak pak se opět přesunu do Hanušovic a donáspuji vše na jih. Tím bude podklad pod kolejemi hotový a může se začít tvarovat krajina. Ale to ještě nějaký pátek potrvá. Podstatné je, že se něco děje a práce nestojí.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře