Vokýnko žádostí

Čaute,
chcem sa spýtať, či existuje JŘ 2012/2013 v pdf forme.
Na cd.cz som našiel nejaký, no to je akýsi program a ja by som to potreboval v pdf, aby som si to mohol hodiť do mobilu.

Vybudování trate 283

Dobrý den rozhodl jsem se po dlouhé době uskutečnit můj dlouhodobě zanedbaný projekt trat 283 BYLNICE-HORNÍ LIDEČ.
Neměly byste nějaké fotečky tratě? I jedna fotečka by mi moc pomohla..
Jaké jsou tam rychlosti v daných úsecích...
Pár foteček na email oheraxdxd@gmail.com
Byl bych moc rád kdyby něco došlo....
Bylnice-Brumov střed-Brumov-Návojná-Valašské Klobouky-Poteč-Valašské Příkazy-Horní Lideč :-)

RE: Vybudování trate 283

Davide, nechtěl by sis otevřít nějakou věšteckou kancelář :D?

Má naprostou pravdu. Zatím to dávám do vlákna Vokýnko žádostí, a pak se uvidí....

Edie napsal:
Davide, nechtěl by sis otevřít nějakou věšteckou kancelář :D?
Tohle nebylo o věštění. Jenomže David je slušný člověk starající se o rodinu a napsal úplně jinými slovy něco, co by jiný napsal jinak pěkně od plic.
Mě úplně stačil ten pubertální animovaný avatar u nemizím, který naštěstí už zmizel a bylo mi jasné i dle obsahu a jeho problému v jiném vlákně, že má velký problém MSTS jen korektně spustit, že jeho slova jsou jen prázdné řeči, aby na sebe upozornil. Jako že tratě stavím, tak mu i odpovídám, že podle jedné fotky se žádná reálná trať stavět nedá, ale nic nikomu nebrání tomu, aby si stavění vyzkoušel na nějaké fiktivní trati. Až tohle zvládnu a budu vědět, jestli mne to začalo bavit nebo jsem měl představu, že to bude snadnější a nechám to plavat. Ale hlásat, že začínám stavět trať XY a sháním podklady a modeláře, tak to je všem předem jasné, že z toho nic nebude. Tohle si může dovolit napsat jen ten, kdo už má mnoho let praxi a něco za sebou zanechal ke spokojenosti uživatelů. Tudy vede cesta ke spolupráci. Já jsem také začínal bez cizí pomoci. Tím si musí projít každý.

Delay pokud si myslíš, že jsi vtipnej tak naopak si trapnej jak sáňky v letě. Jinak šneku jeden cargo brejlak je u Hekla 753 301.

Čouda napsal:
Šneku, Cargový brejle na 310tku? nesmysl :)

On to takový "nesmysl" zase nebude. I když je zde myšlena 310-tka zřejmě jako projekt "Trať 310",Cargo-Brejlovci nejenže jezdí /alepoň ještě nedávno jezdívali/ z Hanušovic až do Krnova,ale párkrát se objevili už i v Opavě v. A to trať 310 je i v reálu.

David

Back
Nahoře